2015-2016 futbol sezonunun Süper Lig şampiyonu Mağusa Türk Gücü (MTG) geçtiğimiz akşam şampiyonluğunu Palm Beach Otel’de muhteşem bir balo ile kutladı.

Baloya, futbolcular eşleri ile birlikte katıldı. Açık havada havuz başında yapılan baloya havai fişek gösterisi ile başlandı. MTG başkanı, teknik heyet, yönetim kurulu ve kalabalık taraftarlar grubunun katıldığı özel geceye basın mensupları yanında birçok Gazimağusa milletvekili de ilgi gösterdi.

Şemmedi: Şampiyonluk serimiz devam edecek

MTG Kulüp Başkanı Şükrü Şemmedi, kısa bir konuşma yaptığı baloda, sezon boyunca büyük bir özveri sarf ederek bu hedefe ulaştıklarını ancak bundan sonraki yıllarda da hedeflerinin yine şampiyonluk olduğunu söyledi ve bu şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür etti.

Başkanın konuşmasından sonra Brezilya’dan gelen dans grubu yaptıkları gösteri ile herkesi büyüledi. Futbolcuların imzaladıkları bir forma açık artırma ile satıldı. İlerleyen saatlerde sahneye çıkan Koray Çapanoğlu, söylediği şarkılarla misafirleri geç saatlere kadar eğlendirdi. Baloya katılanlar şampiyonluk kupası ile bol bol fotoğraf çektirerek bu anı ölümsüzleştirdi.

Gecede MTG sponsoru Akol Group’un direktörü Niyazi Şanal, teknik direktör ve yardımcıları ile tüm oyuncularla birlikte, merhum eski futbolcu aileleri ve yöneticilerin ailelerine plaket verildi.

Balodan sonra Hüseyin Kayalılar, Yasin Kurt ve Mehmet Çil, Girne’de yaz sezonunu açan Cage Club’ta eğlenmeye gitti.