Havadis Spor'dan Hüseyin Köprülü'nün haberine göre, K-Pet Süper Lig’in 26.haftasında 9 Nisan akşamı lider Yenicami’ye konuk olacak Binatlı çalışmalarına tam hız devam ediyor. İlk devrenin aksine ikinci devreye istikrarlı başlayamayan Binatlı her şeye rağmen son haftalardaki performansı ile üst sıralarda kalmayı başardı. Deplasman karnesi iyi olan sarı-yeşilliler bu geleneğini Yenicami maçında da göstermek istiyorlar.

Topaloğlu: “Çıkmayan candan umut kesilmez”

Binatlı Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu ikinci devrede inişli çıkışlı bir grafik çizdiklerini ancak son haftalardaki galibiyetlerle zirve yarışında var oluklarını söyledi. Topaloğlu şöyle devam etti: “İkinci devrede istikrarlı bir performans ortaya koyamadık. İnişli çıkışlı bir grafik çizdik ve şampiyonluk yolunda yara aldık. Aldığımız sonuçlar sonrasında hedefimizi ilk 3 olarak belirlemiştik. Ancak son üç haftada arka arkaya aldığımız galibiyetlerle bir seri yakaladık. Böylece yeniden bir anda kendimizi şampiyonluk yarışı içinde bulduk. Çıkmayan candan umut kesilmez. Geçtiğimiz hafta rakiplerimizin puan kaybetmesi ile üçüncülük, ikincilik ve liderlik periyodunda umutlarımız yeşerdi.”

“Kazanırsak şampiyonluk yarışına devam edeceğiz”

Yenicami maçına değinen Topaloğlu şunları söyledi: “Önümüzde lider Yenicami ile çok kritik maçımız var. Binatlı’nın final maçı diye düşünüyorum. Kazanırsak şampiyonluk yarışına devam edeceğiz. Beraberlik ve kaybetmemiz durumunda ise şampiyonluktan uzaklaşarak son 4 haftada ilk üç hedefi ile yola devam edeceğiz. Arzu ve isteğimiz son maça kadar şampiyonluğu kovalamak. Yükselen bir grafiğimiz var. Moral ve motivasyonumuz da çok iyi. Özellikle deplasmanda çok iyi sonuçlar alan bir takımız. Yenicami maçında doğruları yaparak mutlak kazanmak isteyeceğiz. Karşımızda tabi ki lider bir takım var. Kolay kaybetmeyen bir takım var. Rakibin artıları ve eksilerini çalışarak pazartesi akşamı kazanmak için Lefkoşa’ya geleceğiz. Kolay olmayacak ama bana göre bu son şansımız da kullanmak için sahaya her şeyimizi koyacağız.

“Tek yumruk olacağız”

Topaloğlu takımıma ve camiaya güvendiğini belirterek son maçların yaklaşması ile tek yumruk olmaları gerektiğini açıkladı. Topaloğlu son olarak şunlar belirtti: “Bu maç öncesinde sakatlığı olan veya cezalı futbolcumuz yok. Eğer tek yumruk olursak sanırım ligin son 4 haftasını yani foto finişi çok güzel hale getirebiliriz. Taraftarımız bu maçta yanımızda olsun istiyoruz. Taraftarımız destek olsun başka bir şey isteyiz. ”

Binatlı, Yenicami maçı sonrasında Cihangir, T.Ocağı (D), Mağusa Türk Gücü, G.Birliği (D) maçları ile ligi tamamlayacak.