A Milli Takım, Katar ve Yunanistan ile yapacağı hazırlık maçlarının hazırlıklarına bugün akşam yaptığı antrenmanla başladı.

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde A Milli Takım, futbol direktörü Fatih Terim yönetiminde basına açık olarak antrenman yaptı. Antrenmandan önce özel bir üniversitenin öğrencileri Fatih Terim'e çiçek vererek 2016 yılında yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nda başarılar diledi. Basına açık olarak yapılan antrenmanda ay-yıldızlı futbolcular düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Isınma hareketlerinin ardından ay-yıldızlı futbolcular yarı sahada çift kale maç yaptı. İlk kez A Milli Takım kadrosuna çağrılan Ahmet Yılmaz Çalık, Atınç Nukan ve Yunus Mallı da antrenmanda yer aldı.

ÇALHANOĞLU VE SERDAR AZİZ ANTRENMANA KATILMADI

A Milli Takım'ın Katar ve Yunanistan kadrosunda yer alan Hakan Çalhanoğlu sol ön üst grup kasında darbeye bağlı ezilme, Serdar Aziz ise bacak ön grup kasında darbeye bağlı ezilme dolayısıyla antrenmana katılmadı.

Ayrıca bugün yapılan sağlık kontrolünün ardından Hakan Balta, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz aday kadrodan çıkarılmıştı.

A MİLLİ TAKIM YARIN KATAR'A GİDECEK

A Milli Takım kafilesi, 11 Kasım Çarşamba günü yapacağı antrenmanın ardından saat 15.30'da Katar ile oynayacağı özel maç için Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden Doha'ya hareket edecek.