10 Ocak 2015 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

10 Ocak 2015 Cumartesi KOÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Günlük kişisel başarınızın ve motivasyonunuzun iyi olduğu bir gündesiniz. İşlerinizden dolayı ihmal ettiğiniz evinizle ilgili konuyu ihmal etmeyin.
AŞK: Partnerinizin ne kadar zeki olduğunu biliyorsunuz. Bu nedenle bazı şeyleri unutturacağınızı sanmayın. Bugün, bu konuda girişimlerde bulunun.
SAĞLIK: Aynı anda bir çok kişiye söz verdiğiniz halde, zamansızlıktan dolayı atlamalar yaşıyor ve her seferinde suçlanıyorsunuz. 

10 Ocak 2015 Cumartesi BOĞA Burcu Yorumu:
İŞ: Başladığınız bir iş konusunda, yan etkilerle çok çabuk demoralize oluyorsunuz. Kesinlikle böyle bir anda mukavemetinizi kaybetmeyin.
AŞK: İnsanlığın iyi yaşamasını hedefleyen kişiliğinizle herkesin sevgisini üzerinizde topluyorsunuz. Fakat partnerinize karşı bu şekilde davranamıyorsunuz.
SAĞLIK: Son günlerde kendinizi çok ihmal ettiniz. Soğuyan havalar her an sizi yatağa düşürebilir unutmayın.

10 Ocak 2015 Cumartesi İKİZLER Burcu Yorumu:
İŞ: Aileniz dışında; çevrenizdeki arkadaşlarınızla espri ve neşe dolu konuşmalarınız var. Fakat, ev içinde genellikle çok donuksunuz. 
AŞK: Geçmişte, sizin için önemli yere sahip olan kişiyle ilgili düşüncelerinizde biraz geç kaldınız. Onun için de bir anlam ifade etmiyorsunuz. 
olumsuz etkiliyor. Değişkenliğiniz yüzünden, olayları yanlış yorumluyorsunuz.
SAĞLIK: Soğuk havalar sizi olumsuz etkiliyor. Boğaz bölgenizi korumak zorundasınız. Ses tellerine dikkat etmelisiniz.

10 Ocak 2015 Cumartesi YENGEÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Grup toplantılarında sizi ilgilendiren konularda konuşurken coşkunuz yerinde oluyor. Bugün, böyle bir ortamda fazla iddiacı olmayın.
AŞK: Onunla aranızda problem olan maddi anlaşmazlık, yaşamı beraber götürmek isteyen insanlarda olmaması gereken bir durum. Olayı büyütmeyin. 
SAĞLIK: Sinirli bir yapınızın olduğunu biliyor ve son günlerde ki mide ağrılarınızın nedenini hala merak ediyorsunuz 

10 Ocak 2015 Cumartesi ASLAN Burcu Yorumu:
İŞ: İşleri ve insanları sanki üzerinize çekiyorsunuz. Bu kadar yoğun bir koşuşturma sizi fazlasıyla yorsa da, aile çevrenizi ihmal etmeyin.
AŞK: Partnerinizi bir tartışma aracı olarak kullanmayın. Onun, sizden yapmanızı arzu ettiği konular her zaman kendinden çok sizin lehinize
SAĞLIK: Yüksek ateşe meyilli bir bünyeniz var. Özellikle sert geçen havalar vücut direncinizi bozuyor.

10 Ocak 2015 Cumartesi BAŞAK Burcu Yorumu:
İŞ: İncelikler dolu iş rotanız, yaşamınızı da belirliyor. Hiç olmazsa, bu hassas yapınızı farklı alanlarda biraz rahatlatmaya bakın.
AŞK: İlişkinizde bazı konuları dikte etmeye çalışmayın. Karşılıklı olarak fikirlerinizi rahatça ifade edin. Çünkü, temele koyduğunuz taşların yapısı ayni. 
SAĞLIK: Beslenme konusunda da titiz yapınız yakanızı bırakmıyor. Gittiğiniz her yerin mutfağını merak ediyorsunuz.

10 Ocak 2015 Cumartesi TERAZİ Burcu Yorumu:
İŞ: Günümüzün şartları, yaşamı giderek daha sosyal ortamlara doğru sürüklüyor. Bunun için sürekli alınması zorunlu olan ortak kararlar da , inisiyatifinizi hissettirin.
AŞK: Daha önce sürekli gündemde olan bir konu için bugün alıngan olmanızın anlamı yok. Bu alınganlığa neden olan asıl nedeniniz başka.
SAĞLIK: Böbreklerinizin zayıf olduğu malum. Özellikle fazla içki aldığınız zaman onların zorlanmasına neden oluyorsunuz.

10 Ocak 2015 Cumartesi AKREP Burcu Yorumu:
İŞ: Günün her anı yenilikler peşindesiniz. Fakat, bazı şartlarınızın olumsuzluğu sizi engelliyordu. Önünüzdeki günler fırsatlar açısından uygun olacak.
AŞK: Onu kendinize bağlarken yaptığınız konuşmaları özlemeye başlayan partnerinize hak vermelisiniz. Çünkü, yanınızda olduğunuz zaman bile uzaksınız.
SAĞLIK: Hormonlarınızla ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Özellikle orta yaşın üstüde olanlar bazı testlerden geçmelidir.

10 Ocak 2015 Cumartesi YAY Burcu Yorumu: 
İŞ: Sizin için mücadele ve konuşma yaşamın temel gereksinimleri. Hiç kimsenin suçu olmadığı halde, yorgunluğunuzdan şikayet ederken bile bir şeylerle yarış içindesiniz.
AŞK: O kadar çok değişkenliklerinizin içinde, onun hala mantıklı düşünebilmesi büyük bir beceri. Fakat, aldırılmayan ve yumuşak geçiştirilen konular zamanla katılaşabilir.
SAĞLIK: Her gün yeni bir rejim listesiyle ortaya çıkıyor ve sonunu getiremiyorsunuz. Biraz daha gayretli olmalısınız.

10 Ocak 2015 Cumartesi OĞLAK Burcu Yorumu:
İŞ: Bireysel isteklerin bire bir çakışacağını düşünerek yola çıktığınız iş konusunda yanılmak, sizi bu kadar şaşırtmamalı. Normali de böyle olmalı.
AŞK: En güzel özelliğiniz olan; kendinizi hayallerinizle avutabilmeniz sizi yaşama bağlayan önemli konulardan biri. Bu sizin bir avantajınız.
SAĞLIK: Kemik yapınızın hassas oluşu , soğuk havalarda eklem ağrılarınızın artmasına sebep oluyor. Ayaklarınızı sıcak tutmalısınız

10 Ocak 2015 Cumartesi KOVA Burcu Yorumu:
İŞ: Arkadaş toplantılarınızda istediğiniz değişik çehreler bugün sizi eğlendirebilir. Fakat, her zaman yaptığınız gibi, çok samimi havalara girmeyin. 
AŞK: Partnerinizin yüzündeki ufacık bir hoşnutsuzluk, sizi gizemli labirentlerinizin içinde gezintiye çıkarıyor. Onun da işi zor.
SAĞLIK: Neptün sizi olumlu etkiliyor. Sezgilerinizin oldukça güçlü olması sizi bile korkutuyor. Kendinize güveniyorsunuz.

10 Ocak 2015 Cumartesi BALIK Burcu Yorumu:
İŞ: Daha kolay ve daha çok verim alabileceğiniz konuları seviyorsunuz. Bu tür uğraşılar yaşama olan sevginizi de arttırıyor. Yoğun tempolar sizi yoruyor. 
AŞK: Bitişler, yeni başlangıçların çıkış noktasıdır. Bu yüzden geçen olumsuz olayları bir kayıp olarak görmeyin. Aksine yaşama daha güçlü bakmanızı sağlıyor.
SAĞLIK: Aşırı hassas bir bünyeniz var.Bilmediğiniz ilaçları içerek sağlığınızı tehlikeye atmayın. Doktora görünseniz iyi olur.