11 Eylül 2015 Cuma Günlük Burç Yorumları

11 Eylül 2015 Cuma KOÇ Burcu Yorumu: 
Birlikte olduğunuz kişiyle ilgili her ikinizi de meşgul eden konu; sosyoekonomik olarak sevindirici bir şekilde sonuçlanacak. Bu arada, kendi iş çevrenizle ilgili olarak kafanızda giderek filizlendirdiğiniz ve büyüttüğünüz sorun, siz de isteksizlik yaratmaya başladı. Bazı gereksinimleri ertelemeniz en olmadık hataların kaçınılmaz hale gelmesine neden olabilir. 
11 Eylül 2015 Cuma BOĞA Burcu Yorumu:
Gününüz; istediğiniz şekilde gelişen ve oldukça hareketli anlara sahip bir süreç 
izleyecek. Aile içi sorunlar olarak ortaya çıkabilen ve vahim olmayan bir gelişme arz eden durumu, abartma eğilimi içinde olmayın. Çünkü, bu tür durumlarda kendi kendinizi gereksiz ruh durumları içine sokuyor ve gücünüzü tüketiyorsunuz.
11 Eylül 2015 Cuma İKİZLER Burcu Yorumu: 
Sadece sizi ilgilendiren ve iletişim içinde olduğunuz yakın çevrenizle bağlantılı olmayan konularda tedarikli davranıyorsunuz. Sorun yaşadığınız ödemelerinizde, yaptığınız kendinize yönelik özeleştirilerinizin dozunu yükseltmeyin. Bu tür konularda; ön hazırlıklarını yaptığınız sürece destek alabileceğiniz hiçbir olasılığı göz ardı etmeyin. 
11 Eylül 2015 Cuma YENGEÇ Burcu Yorumu:
Hassas anlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Böyle durumlarda gergin oluyorsunuz. Gündelik yaşamınızın rutin olduğu zamanlar; hareketli, neşeli ve cana yakın olmanız, iş motivasyonunuzu da arttırıyor. Ayni kararlılık içinde olan bir yaşam düzeyi tutturmanın güçlüğünü göz önüne alırsanız; ön plana alacağınız tek şey var, o da hoşgörü. 
11 Eylül 2015 Cuma ASLAN Burcu Yorumu: 
Sevdiğiniz insanla bir arada iken, her an fırtına kopacakmış gibi bir ruh durumu içinde olmanız sizin suçunuz. Yaşam tekdüzeliklerine karşı; kafanızda kurguladığınız değişimlerin özünde, kendi bireyselliğinize yönelik çabalar var. Fakat, bunun farkında değilsiniz ve değişik savunma mekanizmaları ile bunu bastırıyorsunuz. 
11 Eylül 2015 Cuma BAŞAK Burcu Yorumu:
İşinizde meydana gelebilecek kısa süreli takılmalar, sizi fazla meşgul etmeden sonuçlanacak. İleriye bakarken takındığınız karamsarlıktan uzaklaşabilmeniz için bir adım daha atmış saymalısınız kendinizi. Sizin için; hayat ekseninizde iyimser ve kötümser duygularınızı ayni oranda tutabilmeniz, kaçınılmaz bir yaşam gereksinimi haline geldi. 
11 Eylül 2015 Cuma TERAZİ Burcu Yorumu:
Bugün, önem derecesi olarak ikinci plana atarak ertelediğiniz işlerinizi bir gözden geçirin. Çünkü, bunlar; günlük aktivitelerinizin yoğun olduğu diğer günlerde unutulup gidiyor. Ayrıca, sizin için önem arz eden iş konusunun hukuksal temelini sağlam zeminler üzerine oturtun. Önemsiz görünen bazı ayrıntılar sonradan pürüz yaratabilir.
11 Eylül 2015 Cuma AKREP Burcu Yorumu:
Mesleki yeteneğinizin verdiği güvenle, sosyal konularda da başarılı olmak için tetiktesiniz. Bu konuda gerekli olan potansiyelin de yeterli seviyeye eriştiğinin farkındasınız. Abartılı davranışlara girmeyin ve inisiyatifi elden bırakmadan, olabildiğince paylaşımcı tavırlar gösterin. Size muhalefet olan kişilerin de yumuşayacağını göreceksiniz.
11 Eylül 2015 Cuma YAY Burcu Yorumu:
Maddi işlerinizle ilgili konularda göstereceğiniz hassasiyeti bir türlü regüle edemiyorsunuz.
Birbiriyle ilişkili gelişen her bir adımın, atlamadan takipçisi olmalısınız. Aksi taktirde başkalarında hata aramaya başlıyorsunuz ve farkında olmadan sinir küpü haline geliyorsunuz. Bu konuda; hiçbir tartışmaya meydan vermeden, sevdiğinizin sözlerine kulak verin. 
11 Eylül 2015 Cuma OĞLAK Burcu Yorumu: 
Yanıtını alamadığınız konu da, boşa geçen her bir an sinir katsayınızı arttırıyor. Oysa, çevrenizde yardımlarını esirgemeyecek yakın dostlarınız var. İçinize kapanarak, kendinize zarar veriyorsunuz. İhtiyatlı kişiliğinizle, izleyeceğiniz uygun rota zaten kendiliğinden ortaya çıkıyor. Yapmanız gereken; panik tapmadan gelecek tepkileri gözlemek olmalıdır.
11 Eylül 2015 Cuma KOVA Burcu Yorumu:
Aranızda gizli itilafların olduğu kişilere karşı, soğukkanlı davranışlarınızla bir adım öne çıkıyorsunuz. Abartılmış yoğun ilişkilerin yarattığı bu tür ilkel ve düşmanca tavırlardan, bir sonraki davranış tarzının denklemini çıkarmasını biliyorsunuz. Partnerinizi ise; bu tür analize yönelik gözlemlerinizin dışında tutmalısınız. Kendisini bazen yabancı gibi hissediyor. 
11 Eylül 2015 Cuma BALIK Burcu Yorumu: 
Hayatınıza belirleyen sosyal etkileşimlerin her anında onun etkisi görülüyor. Sonucunun direk sizi etkileyeceği konularda detayları belirlerken, baskın taraf kendi kişiliğiniz olmalı. Çünkü, sürekli abartılarak hep ön plana itilen kişilik yapısı, beklenmedik anlarda sizi incitecek hatalı davranışlar sergileyebilir. Ona karşı daha doğal ve olağan tepkiler ver