12 Temmuz 2015 Pazar KOÇ Burcu Yorumu:
Her türlü ilişkinizde, dengelerinizi korumanız gerekiyor. Maddi konulara duygusal bakmamayı biliyorsunuz. Bugün iletişim konusunda hata yapmaktan korkmamalı ve isteklerinizi istediğiniz gibi anlatmalısınız. Sevdiklerinizin ailesel olayları konusunda, zaman tanımalı ve onları özgür bırakmalısınız.İştahınızla ilgili kendinizi denetlemelisiniz.
12 Temmuz 2015 Pazar BOĞA Burcu Yorumu:
Duygusal olaylarınızı gündeme getirmek için yanlış zamanı seçiyorsunuz. Karşıt düşüncelere yol açabilecek davranışlardan uzak kalmalısınız. Zamanı kullanma konusunda bazı kısıtlamalar yaşıyor ve bunun sancısınız hissediyorsunuz. Enerjinizi doğru aktarımlara yöneltmelisiniz. Bugün içsel olmak zorundasınız.Dengelerinizi denetlemelisiniz.
12 Temmuz 2015 Pazar İKİZLER Burcu Yorumu:
Ay bilinç altınızda sizi duygusal olarak yönlendiriyor. İsteklerinizin geçici olması konusunda bulgularınız sizi yanıltabilir. Sabit kararlar almak için henüz çok erken. Aklınızın karışmasına izin vermemelisiniz. Sosyal ilişkilerinize yeni bir boyut statüsü kazandırmanız olumlu gelişecek. Ani girişimciliğiniz ön planda olacak. Bugün enerjiksiniz.
12 Temmuz 2015 Pazar YENGEÇ Burcu Yorumu:
Ay çevresel ilişkilerinizi renkli tutmak için, size yardım ediyor. Sosyal aktivitelerinizde hız kazanacaksınız. Yeni başlangıçlar yapmanız içim çıkan fırsatları, kendi değerlerinizle karşılaştırabilirsiniz.Gerekli zaman ve harcamalar konusunda titiz davranmalısınız. Duygusal ilişkileriniz, çevresel faktörlerle örtüşebileceği bir gün.içindesiniz.
12 Temmuz 2015 Pazar ASLAN Burcu Yorumu:
Ay tepe evinizde ilerliyor. Bugün bir çok işin altına imza atmaya niyetli olabilirsiniz. Duygularınızın sizi yanlış yönlendirmesine izin vermek istemiyorsanız, olayları sınayarak değerlendirmelisiniz. Ani masraflar karşısında dikkatli olmalısınız Bazı bütçe sorunları gündeme gelecek. Bugün duygusal yanınız içsel karmaşa içinde. Dikkatli olun.
12 Temmuz 2015 Pazar BAŞAK Burcu Yorumu:
Ay yollarla ilgili fazla hayale kapılmanıza neden olabilir. Beklentilerinizin kısa sürede gerçekleşmesi imkansızlaşabilir. İyi niyetli olmak zorundasınız. Karşıt değerlendirme yaparken empati yeteneğinizi kullanarak, sonuçları hızlandırmak sizin elinizde. Planlarınızda uçuk davranmaktan vazgeçmeli bugün sakinliği tercih etmelisiniz.
12 Temmuz 2015 Pazar TERAZİ Burcu Yorumu:
Bugün kişisel kaynaklarınızı kontrol etmelisiniz. Yaptığınız işlerle, yapmanız gereken aktiviteleriniz arasında fark oluşmasını önlemelisiniz. Maddi kaynaklarınızı gözden geçirmelisiniz. Çevrenizde bazı sabitlikler canınızı sıksa da, uzun vadede sağlam oluşumlara zemin oluşturacak. Çevresel ilişkilerinizin dozunu ayarlamalısınız.
12 Temmuz 2015 Pazar AKREP Burcu Yorumu:
Karışık düşünceler içindesiniz. Ay karşıt burcunuzda ilerliyor ve size sabit olmanız konusunda kararsızlıklar yaşatıyor. Duygularınızı kontrol etmelisiniz. Ani gelişen şartların menşei olmak istemiyorsanız, öfkeler ve iddialar konusunda denetimli gitmelisiniz. Arkadaşlarınızla bazı olumlu paslaşmaları gerçekleştirebilirsiniz.
12 Temmuz 2015 Pazar YAY Burcu Yorumu:
İçsel huzursuzluğunuz çevresel faktörlerden kaynaklanıyor. Ay altıncı evinizde ilerlerken, kendinizi istemediğiniz bir düzenin içinde bulabilirsiniz. İyi niyetli yaklaşımlarınızın yanlış kullanılması sizi üzebilir. Bugün duygularınızın gerçek anlamlarını çözmede zorlanmalar yaşayacaksınız. Karşı cins üzerinde etkinizin yoğun olduğu bir gün.
12 Temmuz 2015 Pazar OĞLAK Burcu Yorumu:
Mantıksal dengelerinizi korumak ve devam ettirme konusunda başarılı bir performans sergiliyorsunuz. İşbirliği içinde olacağınız kişilerin alt yapılarının bazı denetimden geçmesi gerekebilir ve sizin için önemli taban oluşturuyor. Çevrenizle gerekli iletişimi sağlayacak ve olması gereken şartları oluşturacaksınız. Duygularınızı esnetmelisiniz.
12 Temmuz 2015 Pazar KOVA Burcu Yorumu:
Ay dördüncü evinizde ilerlerken, ailesel çabalarınızın ön planda olması, sizi mutlu edecek. Onların fiziksel aksiyonlarına yardım edecek ve ortaklaşa bir çok işi başaracaksınız. Bugün olmanız gereken noktalardasınız ve şekil değiştirme konusunda acele etmemelisiniz. Duygusal konularda güçlü enerjiler içindesiniz. Karşınızdaki kişiye hissettirebiliyorsunuz.
12 Temmuz 2015 Pazar BALIK Burcu Yorumu:
Çevre ilişkilerini en iyi kullanan biri olarak, sizi anlamak her zaman mümkün olmuyor. İstediğiniz şartları sağlamanız yeterli değil sanki. Sürekli bir değişim içindesiniz ve ani tepkileriniz süregelen şartlarınızı olumsuz etkiliyor.Duygusal sorunlarınızı çözmek için uygun bir gün yaşıyorsunuz. Problemlerinizi masaya yatırmayı denemelisiniz.