13 Ocak 2015 Salı Günlük Burç Yorumları

13 Ocak 2015 Salı KOÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Bugün yine fikirlerin konuşturulduğu ve düşüncelerin düelloya çıkarıldığı bir ortamda, çevrenizdekilere konuşma fırsatı vermeyeceksiniz. 
AŞK: Sizin sevdiğinize, sevdiğinizin de size ihtiyacı olduğu bir gün yaşayacaksınız. Gün içinde sevgi dolu sözcüklerinizi telefonla ona iletin. 
SAĞLIK: Enerjiniz çevreniz tarafından takdir ediliyor. Fakat sizi takip etmekte zorlanıyorlar. Bugün daha da hareketli olacaksınız.

13 Ocak 2015 Salı BOĞA Burcu Yorumu:
İŞ: Sizinle özdeşleşmiş olan projenizle baş başa kalmanız, bugün size yarar sağlayacak. Bir takım ciddi spekülasyonlardan uzak kalacaksınız.
AŞK: Partneriniz sizin kişilik yapınız karşısında, elinde olmadan hırçınlaşıyor. Ona karşı anlayışlı davranarak, iddialaşmayın.
SAĞLIK: Sakin bir yapınız olmasına rağmen olayları içinizde biriktirip, sonradan patlıyorsunuz. Zararı size dokunuyor.

13 Ocak 2015 Salı İKİZLER Burcu Yorumu: 
İŞ: Her konuda bilirkişi gibi davranmak zorunda değilsiniz. Bu durum, sizi seven arkadaşlarınız tarafından da eleştiriliyor.
AŞK: Onunla olan ilişkileriniz, sizin ruhsal ve fiziksel durumunuza göre değişen yanlış bir rota izliyor. Daha doğru bir deyimle, izlettiriliyor.
SAĞLIK: Değişken olmanız sizi canlı ve neşeli yapıyor. Her an kendinizi mutlu edecek işler buluyor ve ilgi odağı oluyorsunuz.

13 Ocak 2015 Salı YENGEÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Özellikle, size yakın olan insanların davranışlarına karşı çok hassassınız. Böyle negatif durumlarda kendinizi pasifize etmeyin
AŞK: Partnerinizle yaşamınızda öyle kesitler var ki, aklınıza geldiği anda kopuyorsunuz. O anda, onunla olan birlikteliğiniz donuklaşıyor.
SAĞLIK: Yoğun iş temponuz sizi yorgun düşürüyor ve sinirlerinizi de olumsuz etkiliyor. Son günlerde mide kramplarınız bu yüzden.

13 Ocak 2015 Salı ASLAN Burcu Yorumu:
İŞ: Kurmaya çalıştığınız organize bir durum söz konusu olabilir. Şartların sizin lehinize gelişeceğinden dolayı, bir endişeye kapılmanıza gerek yok.
AŞK: Bazen öyle dağınık oluyorsunuz ki, bu giyiminize de yansıyor. Sevdiğiniz insan böyle anlarınızda sizi toparlamaya çalışıyor, ona kızmayın.
SAĞLIK: İdealist yapınızı çok fazla zorlamamalısınız. Olaylar gittikçe yön değiştiriyor ve bazı şeyler sizi aşmaya başladı.

13 Ocak 2015 Salı BAŞAK Burcu Yorumu:
İŞ: İş arkadaşlarınıza, onların yapabilecekleri işleri delege etmenizde yarar var. Bu, hem işinizin hem de sizin performansınızı arttıracak.
AŞK: Size göre önemli olmayan, fakat onun içinde fırtınalar estiren duygularına karşı daha paylaşımcı olun. En önemlisi de; eleştirmeyin.
SAĞLIK: Burcunuzda ilerleyen Ay sizi hassas ve kırılgan yapıyor. Çevrenizi sorgulamaktan vazgeçerek yaşamın zevkini çıkarın.

13 Ocak 2015 Salı TERAZİ Burcu Yorumu:
İŞ: Bugün, sizin için önemli olabilecek bir telefon görüşmesi günlük işlerinizi etkileyebilir. Fakat, tahmin ettiğinizden farklı olmayacak.
AŞK: Beraberce yorumunu yapmaya çalıştığınız bir konuda söylediğiniz düşünceleri, partneriniz ukalalık olarak algıladı. Bu konuda yapacağınız bir şey yok.
SAĞLIK: Son günlerde bazı sorunlarınızı erteleyerek zaman kazanmak istiyorsunuz.. İçsel korkularınız bir an önce yenmelisiniz.

13 Ocak 2015 Salı AKREP Burcu Yorumu:
İŞ: İşinizle ilgili meraklı yapınızı destekleyecek dokümantasyon çalışmalarınızı düzenli tutmuyorsunuz. Biraz daha arşivlemeye dikkat edin.
AŞK: Kıskançlığınızı gurur meselesi yapıp, umursamaz tavırlar içine girdiğiniz zaman pek inandırıcı olmuyorsunuz. Sakinliğiniz iyi ama; tabii doğal olarak.
SAĞLIK: Özgürlüğünüzü korumak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Alışkanlıklarınızdan fedakarlık yapmak size göre değil.

13 Ocak 2015 Salı YAY Burcu Yorumu:
İŞ: Bugün, içinizden geçen konularda çekinmeden aktivite gösterin. Çünkü; istekleriniz doğrultusunda davranmak, size kazanç getiriyor.
AŞK: Sinirlendiğiniz zaman, tüm hareketleriniz kontrolsüz kalıyor. Onun da inatçılığı eklenince, gününüz içinden çıkılmaz hale geliyor.
SAĞLIK: İnce fiziğinize bir şeyler oluyor. Bugün Ay dan olumlu etkiler alıyorsunuz. İştahınızı dengelemelisiniz.

13 Ocak 2015 Salı OĞLAK Burcu Yorumu:
İŞ: İşinizle ilgili gerekli olan yan girdi malzemeleriniz için takipçiliğiniz çok iyi. Bu yapınız zamanda öne geçmenizi sağlıyor.
AŞK: Partnerinizle çelişkilerinizin olabileceği bir gündesiniz. Böyle anlarınızda partnerinizin sağduyulu davranışları stepne oluyor.
SAĞLIK:Kızgınlığınızı bastırarak sinir sisteminize zarar veriyorsunuz. Çevrenize karşı biraz daha paylaşımcı olmalısınız.

13 Ocak 2015 Salı KOVA Burcu Yorumu:
İŞ: Kimseye sezdirmeden; içinizde öyle fırtınalar estiriyorsunuz ki, bulunduğunuz ortamdan çok uzaklara gidiyorsunuz. Ama hala işinizi eksiksiz yapabiliyorsunuz. 
AŞK: Gezegenlerin etkisiyle, duvarlarını coşkularınızın ördüğü labirentler içinde, onun izlerini aramakla gününüzü geçireceksiniz. 
SAĞLIK: Beslenme konusunda duyarlı olmanıza rağmen, güzel yiyeceklere dayanamıyorsunuz.. Kilo problemine dikkat edin.

13 Ocak 2015 Salı BALIK Burcu Yorumu:
İŞ: Gergin bir gün ve kendinizi çökertmeye hazır düşünceler zincirini hızla örmeye başladınız. Kendinizi toparlayın ve zıt yapıcı ruhunuzu ortaya çıkarın. 
AŞK: Hisler bulutu giderek kalınlaşıyor.Oysa, kendi rüzgarınızı yaratmamak için hiçbir nedeniniz yok.
SAĞLIK: Her şeyden çabuk alınıyor ve olayları gözünüzde büyütüyorsunuz. Ağlama krizlerinde vazgeçmeli, daha esnek olmalısınız.