14 Aralık 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

14 Aralık 2015 Pazartesi KOÇ Burç Yorumu:

Kişisel egonuzu istediğiniz hedeflere taşıyabilirsiniz. Kendinizi kanıtlama savaşı içinde olmanız, bazıları için önemli olamayabilir. Fakat siz, amaçlarınız doğrultusunda yaşadığınız için, düşüncelerinizi savunmaktan yanasınız.Hayallerinizle yaşam planlarınız arasında güçlü bir mantık oluşturacaksınız.

14 Aralık 2015 Pazartesi BOĞA Burç Yorumu:

İsteklerinizde oldukça inatçı davranıyorsunuz. Geçmiş deneyimlerinizden yola çıktığınız zaman, daha az hata yaptığınızı bildiğiniz için kişisel isteklerinizi arka plana atabiliyorsunuz.

Bugün, kendiniz çok dingin hissedeceksiniz. Beklentilerinizde sabırlı davranmakla, her şeyi çok daha kolay çözebileceksiniz.

14 Aralık 2015 Pazartesi İKİZLER Burç Yorumu:

Maddi konularda, karşı tarafın düşüncelerini süzgeçten geçirmeden karar vermek istemiyorsunuz.Aile arasında bazı mal problemleri gündeme gelecektir.Onların sorunlarını çözmek istiyorsanız, olayların temelinde olabilecek pürüzleri gözden geçirmelisiniz. Bugün,enerjinizi dengeli kullanmalısınız.

14 Aralık 2015 Pazartesi YENGEÇ Burç Yorumu:

Partnerinizle duygusal alış verişte bulunacağınız bir gün. O, bazı konuları çok derin bir şekilde irdeleyecek ve her şeyden olumsuz bir tablo çıkaracaktır. Duygusal çatışmalardan uzak kalmak istiyorsanız, çevresel olaylardan somut örnekler vermeli ve onu ikna etmelisiniz. Ailenizde evinizle ilgili olumlu bir değişim olacaktır.
14 Aralık 2015 Pazartesi ASLAN Burç Yorumu:

Ailenizle ilgili bazı aktiviteler gündeme gelecektir. Birlikte çalıştığınız kişilerin, finansal desteklerini isteyebilirsiniz. Onların size karşı tutumlarından farklı sonuçlar çıkarmadan önce, olayların nedeni üzerinde durduğunuz zaman kısa sürede çözüme ulaşabileceksiniz. Çalışkanlığınızla göz dolduracaksınız.

14 Aralık 2015 Pazartesi BAŞAK Burç Yorumu:

Ailenizin size destek vermelerini bekliyorsunuz. Aile bireyleri ile yapacağınız bazı konuşmalarda, farklı konuları tartışabilirsiniz. Onlar için, odak noktası olan konuları görmezlikten gelmemelisiniz. Aile içi sorunları partnerinizle konuşabilir ve onun fikrine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bugün, sezgilerinizle mantığınız arasında bocalayabilirsiniz.

14 Aralık 2015 Pazartesi TERAZİ Burç Yorumu:

Dengelerinizi kaybetmeden, ailenizle aranızda mesafeyi korumak isteyebilirsiniz. Onlara olan düşkünlüğünüz, özgürlüğünüze sınır getiriyor Bugün, evinizle ilgili bazı konulara, şüpheci bir yaklaşım tarzı getireceksiniz. Siz ikna etmenin zor olduğunu siz de biliyorsunuz. Geçmişte kalan konuları artık daha fazla irdelememelisiniz. 

14 Aralık 2015 Pazartesi AKREP Burç Yorumu:

Bugün, çevrenize karşı oldukça kapalı ve ketum bir tavır içindesiniz. Bazı olayları tekrar tekrar irdeliyorsunuz. Kardeşlerinizle aranızda bazı fikir anlaşmazlıkları yaşayabilirsiniz. Onların maddi konularda yanlış yaklaşımları canınızı sıkacaktır. Konuşacağınız konuları özenle seçmeli ve kalp kırmamaya dikkat etmelisiniz.

14 Aralık 2015 Pazartesi YAY Burç Yorumu:

Maddi kazançlarınız düşünmek zorundasınız ve bugün, ince hesaplar peşindesiniz. Beklediğiniz güveni, kendiniz sağlamak zorundasınız. Karşı tarafın bazı konularda ketum davranışlar içinde olması, sizin şüpheleriniz körükleyebilir. Karamsarlık size yakışmıyor. Olayların detaylarından sıyrılmalısınız.

14 Aralık 2015 Pazartesi OĞLAK Burç Yorumu:

Partnerinizin sizinle ilgili düşüncelerine çok fazla önem veriyorsunuz. Bu yüzden ilişkilerinizi belli bir düzeyde götürmeniz imkansızlaşıyor. Bugün, bazı nedenlerden dolayı her an tartışabilirsiniz. Siz olayların mantık yönünden yola çıkarırken, onun duygusal konulara takıntılı kalması, problemlere neden oluyor.

14 Aralık 2015 Pazartesi KOVA Burç Yorumu:

Düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Güçlü sezgilerinize güveniyor ve çevrenizdeki olayları irdelemekten hoşlanıyorsunuz. Bugün, kişisel egolarınız ön planda olacak ve çevrenizi gizli bir şekilde yönetmek isteyeceksiniz.Kazançlarınızı arttırma konusunda sezgisel bir yeteneğe sahipsiniz. Bu özelliğinizi kullanmalısınız.

14 Aralık 2015 Pazartesi BALIK Burç Yorumu:

Partnerinizin mesleki başarılarına tanık olabilirsiniz. Onunla bazı konuları yeniden ele alarak, gelecekle ilgili planlarınızı gözden geçirmelisiniz. Bugün, olağanüstü bir algılama gücüne sahipsiniz. Duygularınızı mantık çerçevesine oturtmayı bir türlü başaramıyor ve daha sonra acısını siz çekiyorsunuz.