15 Kasım 2015 Pazar Günlük Burç Yorumları

15 Kasım 2015 Pazar KOÇ Burç Yorumu:

Enerjinizi doğru kullanmalısınız. Önünüze çıkabilecek engellere dikkat etmeli ve adımlarınızı dikkatli atmalısınız. Öfkelerinize yenilebileceğiniz bir gün. Yanlış yargılardan yola çıktığınız anda hatalar yapabiliyorsunuz. İkili ilişkilerinizde kendi düşüncelerinizi savunduğunuz müddetçe sonuca varamazsınız. Hatalarınızı kabul etmelisiniz.

15 Kasım 2015 Pazar BOĞA Burç Yorumu:

Çevresel ilişkilerinizde kendi duygularınızın önemli olduğunu zannederek, hata üstüne hata yapabiliyorsunuz. Size eşit değerlerin varlığını kabul etmek sizin için çok zor oluyor. İçsel çatışmalarınız yüzünden şartlarınızı zorlayabiliyorsunuz. Sağlık konusunda dikkatli olmalısınız. Gereksiz kilo artışı söz konusu.

15 Kasım 2015 Pazar İKİZLER Burç Yorumu:

Aktif bir yapıya sahip olduğunuz için, çevre koşullarınızı çok fazla sorgulamanız yersiz. Kişisel problemlerinizi gözünüzde fazla büyütüyor ve kendinizi üzüyorsunuz. Her şeyi zamana bırakmalısınız. Bugün, karışık işler size göre değil. Kendinizi rahatlatacak işlerle uğraşmalı ve eğlenceye daha çok zaman ayırmalısınız.

15 Kasım 2015 Pazar YENGEÇ Burç Yorumu:

Yaşantınızda farklı değerler peşinde koşmanızın mükafatını görüyorsunuz. Sınırlarınızı aşmalı ve yenilikleri denemelisiniz. Bugün, kendinize yetmediğinizi hissederek farklı işlerin planlarını yapıyorsunuz. Sevdiklerinizle bir araya gelmenin keyfini çıkarmalısınız. Aşırı beslenme huyunuzdan vazgeçmelisiniz.

15 Kasım 2015 Pazar ASLAN Burç Yorumu:

Ay'ın bulunduğu konum sizi olumlu etkiliyor. Sıra dışı işler için yaratılmışsınız. Fırsatları iyi bir şekilde değerlendirdiğiniz zaman başarı sizi olacak Duygusal ilişkilerinizde yaşadığınız çatışmalar sizin suçunuz. Israrcı yapınız yüzünden onunla aranızda önleyemediğiniz sorunlar ortaya çıkabiliyor. Bugün, öfkelerinize hakim olmalısınız.

15 Kasım 2015 Pazar BAŞAK Burç Yorumu:

Duygularınızı ifade ederken titiz davranıyor ve karşınızdaki kişi tarafından yanlış algılanabilme korkuları yaşıyorsunuz. Bugün, duygusal tatminlerinizi ön plana çıkarmak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz kişi ile baş başa kalmanın planlarını yapabilirsiniz. Aile içi çatışmalardan uzak kalmaya çalışın. Güven duygunuzu geliştirmelisiniz.

15 Kasım 2015 Pazar TERAZİ Burç Yorumu:

Ay'ın bulunduğu konum hassas yönünüzü ortaya çıkarıyor. Çevrenizden fazlaca etkileniyor ve size söylenen her sözün etkisinde kalıyorsunuz. Olaylara tepki vermek yerine boş vermeyi öğrenmelisiniz. Kalabalık ortamlardan hoşlanmadığınız kesin. Dostlarınızla bir arada olmak için sakin ve dinlendirici yerleri tercih etmelisiniz. 

15 Kasım 2015 Pazar AKREP Burç Yorumu:

Mantığınız işe yaramayabilir. Olayların detayına inmeden kendinize bir program seçmelisiniz. Duygularınızı ifade ederken sabit düşüncelerden uzak kalmalısınız. Karşı tarafın size söylemek istediği çok şey var. Onunla birlikte ortak karar almayı bir türlü öğrenemediniz. Bugün, ayaklarınızı üşütmemelisiniz. 

15 Kasım 2015 Pazar YAY Burç Yorumu:

İş yaşantınızda kazandığınız başarılar sizi tatmin etmiyor. Fazla aktif ve hareketli bir yaşamdan yanasınız. Bugün, beklentilerinizin tavanı bir hayli yüksek. Daha fazla zafere ihtiyacınız var. Duygusal ilişkilerinizde kendinizi ifade edemediğiniz zaman kaprisli ve anlaşılmaz oluyorsunuz. Alınganlıktan vazgeçmelisiniz.

15 Kasım 2015 Pazar OĞLAK Burç Yorumu:

İş birliği içinde olduğunuz kişilere dikkat etmelisiniz. Onlar sizinle aynı fikirde olmayabilir. Aykırı düşünceler içinde olduğunuzu onlara belli etmezseniz, olayları daha sakin bir şekilde atlatırsınız. Duygusal konularda çekişmeli ilişkiler size göre değil. Birbirinize daha anlayışlı olmayı denemelisiniz. Sonuç lehinize gelişecek.

15 Kasım 2015 Pazar KOVA Burç Yorumu:

Dostlarınızın iş yaşantınıza yapacağı katkılara önem verin. Kendi bildiğinizden şaşmıyorsunuz. Attığınız her adımın arkasında kişisel özgürlüğünüzün bir ifadesi yatıyor. Çevresel çatışmalarınızın nedeni de, bireysel davranışlarınızda gizli. 

Saç ve cilt sorunlarınız olabilir. Vitamin takviyesine ihtiyacınız var. 

15 Kasım 2015 Pazar BALIK Burç Yorumu:

İşlerinizi başkalarına emanet ettiğiniz zaman problemler çıkıyor. Çevrenize fazla güvenmemelisiniz. Bugün, kendi gücünüzü ispat etme gereği duyabilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizde karşı taraftan çok şey bekliyorsunuz. Kendinizden de bir şeyler verebileceğiniz bir tutum izlemelisiniz. Paylaşımın önemini kavramalısınız.