17 Eylül 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumları

17 Eylül 2015 Perşembe KOÇ Burcu Yorumu:
İnatla kişilik savaşı vermeniz nedeniyle sevdiğiniz kişinin tepkisini alabilirsiniz. Onun duyarlı yapısı karşısında bazı hareketlerinize kısıtlama getirmek zorunda kalacaksınız. İstemediğiniz bu duruma zamanla alışmanız mümkün. Bugün, konuyla ilgili koşulların bilançosunu, artı ve eksileriyle gözden geçirin ve dengeyi sağlamaya çalışın.
17 Eylül 2015 Perşembe BOĞA Burcu Yorumu:
Bugün, koşullarınızı şansınıza da güvenerek zorlayacak ve beklediğiniz ortamın gelişmesini sağlayabileceksiniz. Güvenli ilişkilerden yanasınız. Karşınızdaki kişilerin farklı konuşmalarından yola çıkarak birçok olayın iç yüzünü kısa süre içinde çözümleyebilmeniz, herkesin dikkatini çekiyor. Siz, ne istediğiniz bilen ender kişilerden birisiniz.
17 Eylül 2015 Perşembe İKİZLER Burcu Yorumu:
Ailenizle ortak çalışmalar içinde olacak, onların size verdikleri destekleri karşılıksız bırakmak istemeyeceksiniz. Güçlü enerjinizi ilgi alanlarınıza aktarabilmek için yaptığınız çalışmaların sonuç vermesiniz beklemeli ve iş değiştirme konusunda hoşnutsuzluk yaratmamalısınız. Partnerinizin size önereceği ilginç fikirlere hayır dememelisiniz.
17 Eylül 2015 Perşembe YENGEÇ Burcu Yorumu:
İnatçı yapınızı destekleyen davranış biçimleri ile karşınızdaki kişileri hayretler
içinde bırakıyorsunuz. Size söylenecek hiçbir şeyi kolay kabullenmeyerek, araştırmacı bir ruh haliyle hareket ediyorsunuz. Bugün, sevdiklerinizin duygusal yaşamlarıyla ilgili meraklı sorular yöneltirken, onların da bir özel yaşamları olduğunu unutmamalısınız.
17 Eylül 2015 Perşembe ASLAN Burcu Yorumu:
Partnerinizle karşılıklı duygular içinde olmanız sizin için oldukça önemli. Bugün yaşadıklarınız; ileri zaman dilimlerinde unutamayacağınız anılar arasına girebilir. Her olayın arkasında gizlenen ince mesajları, algılama gücünüzle bulabileceksiniz. Sezgileriniz sizi yanıltmadığını görmek birçok acınızı unutturacak. 
17 Eylül 2015 Perşembe BAŞAK Burcu Yorumu:
Değişim yaşamak için en uygun günlerden biri. Çözümlenmesi zor olan birçok olayı radikal bir kararla sonuçlandırabilirsiniz. Görünüşte rahatsız etmeyen sorunlar, bazı tıkanmalara neden oluyordu. Akıllıca uygulayacağınız atılımlarınızla uzun zamandır beklediğiniz zemini oluşturabilirsiniz. Beklemek bazen çok işe yarıyor.
17 Eylül 2015 Perşembe TERAZİ Burcu Yorumu:
Ay, sizi hassaslaştırıyor. Bugün, partnerinizle olan ilişkinize farklı gözle bakabilirsiniz. Hem kendinizi, hem de onu sorgulayarak, zaman kaybediyorsunuz. Olaylara değişik bir felsefe ile yaklaşmak güzel fakat sonuç istediğiniz gibi olmadığı zaman canınız sıkılıyor. İş ilişkilerinizde kendinizi rahatça ortaya koyacaksınız.
17 Eylül 2015 Perşembe AKREP Burcu Yorumu:
Venüs, tepe evinizde sizi olumu etkilerken, iş çevrenizde kariyerinize yardım edecek kişilerle olumlu bağlantılar içinde olmanızı sağlayacak. Potansiyel gücünüzü kolay harcamak istemiyor ve beklemeyi tercih ediyorsunuz. Doğru zamanda yapacağınız atılımların çok ses getireceğini bildiğiniz için, hedeflerinizi iyi belirliyorsunuz.
17 Eylül 2015 Perşembe YAY Burcu Yorumu:
Ele avuca sığmaz kişiliğinizin altında oldukça güçlü bir mantık yatıyor. Hayalleriniz ve hedefleriniz herkese göre çok farklı. Bulunduğunuz şartların öneminden çok, asıl yapmak istediğiniz şeylere odaklanıyorsunuz. Bazen sizin için gerekli olan şeyleri görmezlikten gelmeniz, kendinize uyguladığınız en büyük suç unutmayın. 
17 Eylül 2015 Perşembe OĞLAK Burcu Yorumu:
Bazı iş planlarınızı; yollardan gelecek haberlere göre düzenlemeniz gerektiği için, bugün beklemenin ne kadar zor olduğunu hiç kimse sizin kadar anlayamaz. Hata yapmaktan hoşlanmadığınız için, çevrenizde size aklı vermek isteyenlere karşı olumsuz tavır takınmanıza çevreniz de alıştı. Yoğun bir dönem içine giriyorsunuz.
17 Eylül 2015 Perşembe KOVA Burcu Yorumu:
Yapacağınız tüm işlerde kendinize geniş süreler tanıyor ve araştırmalarınızı bu yönde genişletiyorsunuz. Akılcı yaklaşımlarınız birçok kişiye ters gelebilir. Olaylara farklı bir mantıkla yaklaştığınız için karşı tarafın sizi anlaması zaman alabilir. Zaten, sizin de izahat vermek gibi bir huyunuz olmadığı için anlaşılmaz bir tablo sergiliyorsunuz.
17 Eylül 2015 Perşembe BALIK Burcu Yorumu:
İlişkilerinizde sabırlı görünen yapınızı ani ve fevri hareketlerinizle bir anda koparabilirsiniz. Yumuşak ve ılımlı yaklaştığınız bir konu üzerinde çalışırken, küçük duygusal bir takıntı bir anda değişime neden olabiliyor. Maddi konularda satın alma duygunuzun yoğun olduğu bir gün yaşıyorsunuz. Beklentilerinizde, acele etmekten vazgeçmelisiniz.