17 Ocak 2015 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

17 Ocak 2015 Cumartesi KOÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Bugün, başlangıçlar yapmak için, uygun bir gün değil. Sonradan yaşayacağınız değişimler sizi zor durumda bırakabilir. 
AŞK:İsteklerinizde kararlı bir rotanız yok. Bu durumunuzla arkadaşlarınızı ve çevrenizi de zor pozisyonlara itiyorsunuz.
SAĞLIK: Bırakın her şey kendi halinde kalsın. Nasıl olsa durumlar sizi aşıyor ve sinirlenmekten başka yapacak hiçbir şeyiniz yok.

17 Ocak 2015 Cumartesi BOĞA Burcu Yorumu:
İŞ: Duygusal konularınızda mantığınızı ön plana koyarak, iş durumunuzu olumsuz etkilemeyin. Bu şekilde davranışlarınızda daha fazla efor sarf ediyorsunuz.
AŞK: O, sizin duygularınızın inceliği konusunda, sizin kadar hassas olmayabilir. Bu konuda daha geniş olun ve strese girmeyin.
SAĞLIK: Sürekli her şeyi içinizde biriktirerek, bir yerlere ulaşamazsınız. Dengelerinizi yitirmek üzeresiniz. Daha esnek olmalısınız.

17 Ocak 2015 Cumartesi İKİZLER Burcu Yorumu:
İŞ: Arkadaş çevrenizle konuşmalarınızda; olaylara karşı tavizsiz davranıyor imajı vermeniz, daha sonraki süreçte sizi onlara karşı zor durumda bırakıyor.
AŞK: Ona karşı tavırlarınızda gösterdiğiniz içten duygularınız, onu pek etkilemiyor. Çünkü, önceki davranışlarınızla güveninizi sarstınız.
SAĞLIK: Yapı olarak ince bir fiziğiniz olmasına rağmen, son günlerde yemek konusunda aşırıya kaçıyorsunuz. Dikkatli olun.

17 Ocak 2015 Cumartesi YENGEÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Olayların maddi yönünü düşününce, gücenikliğiniz artıyor. Fakat, yine de işinizle ilgili veriminizi etkilemiyor.
AŞK: Onun size karşı olan hassasiyeti nedeniyle aranızdaki sorunlar eksik olmuyor. Ortak konularınızda fazla iddiacı oluyorsunuz. 
SAĞLIK: Önce rejiminize dikkat etmelisiniz. Kilo çabuk alıyor fakat iş vermeye gelince oldukça zorlanıyorsunuz.

17 Ocak 2015 Cumartesi ASLAN Burcu Yorumu:
İŞ: Bugün, arkadaşlarınızla bir arada eğlenceli saatler paylaşabilirsiniz. Size yabancı olan konuda fazla konuşmayarak, dinleyici olarak kalın.
AŞK: Aşkınızda, üstünlük savaşlarının gereksiz kayıplarını yaşıyorsunuz. Oysa, biraz alttan alsanız her şey yoluna girecek. 
SAĞLIK: Bugün hiddet size yakışmıyor. Ay Akrepte ilerlerken, alınganlık göstermeniz, geçici bir durum. Sakin olmaya çalışın.

17 Ocak 2015 Cumartesi BAŞAK Burcu Yorumu:
İŞ: Sevdiğiniz kişilerin davetine katılabilirsiniz. Yalnız, onların bu gününde anlamlı bir armağan almayı unutmayın.
AŞK: Onun size olan düşkünlüğüne, içten sözlerle karşılık verin. Beraberce gideceğiniz yerde, iş konularınızı unutun.
SAĞLIK:İyi niyetinizin yanlış anlaşılması sizin suçunuz değil. Yalnız kalmak istemiyorsanız çevrenizi olduğunuz gibi kabul etmelisiniz.

17 Ocak 2015 Cumartesi TERAZİ Burcu Yorumu:
İŞ: Çevrenizdeki spekülasyonları önlemeye çalışırken, bariz bir şekilde hedeflerinizi belli etmeyin. Size gereksiz düşmanlar yaratıyor.
AŞK: Gün içinde sıkıntı yaratan meselelerinizi, partnerinizle paylaşın. Kendi içinize yönelik davranışlarınızla onu da üzüyorsunuz.
SAĞLIK:Kendinize yeterince zaman ayıramamaktan şikayetçisiniz. Bu durum sizi bunalıma sürükleyebilir. Yalnız kalmaya ihtiyacınız var.

17 Ocak 2015 Cumartesi AKREP Burcu Yorumu:
İŞ: İsteklerinizle ilgili arkadaşınızdan alacağınız destek sizi mutlu edecek. Ortak ürettiğiniz fikirler, bu konuda başarıyı gündeme getirecek.
AŞK: Karşı cinsle olan ilişkilerinizde kalıcılığı sağlamakta zorluk çekiyor olmanız, fevri davranışlarınızdan kaynaklanıyor.
SAĞLIK: Kıskançlık duygularınızı biraz dizginlemelisiniz. Onula her tartıştığınızda, sinir gerginliğiniz artıyor.

17 Ocak 2015 Cumartesi YAY Burcu Yorumu:
İŞ: Bugün, dikkatsizce sarf edeceğiniz sözler yanınızdakileri üzebilir. Zaten, konuyla ilginiz de yok. Bu yüzden dikkatli olmalısınız.
AŞK: Sevdiğinizle olan ilişkinizde mantıklı adımlar atmaya çalışıyorsunuz fakat, kısa bir süre içinde sinirli tavırlar içine girerek ortamı gerginleştiriyorsunuz.
SAĞLIK: Tipinizle ilgili değişimlere hazır olduğunuz bu günlerde, aşırıya kaçmadan bu değişimleri yaşasanız iyi olur.

17 Ocak 2015 Cumartesi OĞLAK Burcu Yorumu:
İŞ: İşinizle ilgili olan arzularınızın yansımaları; bugün sizi etkisi altına alarak, sabırsız tavırlar içine girmenize neden olabilir. 
AŞK: Merkür'ün etkisi nedeniyle partnerinizle sevgi dolu hoş saatler geçirebilirsiniz. Siz de coşkulu duygularınıza şaşıracaksınız.
SAĞLIK: Bugünlerde kafanızın karışıklığı yüzünden her şeyi unutuyorsunuz. Özellikle işinizle ilgili randevularınıza gecikmemelisiniz.

17 Ocak 2015 Cumartesi KOVA Burcu Yorumu:
İŞ: Bugün, işinizle ilgili kafanıza taktığınız bir olay sizi meşgul edecek. Çevrenizde gelişen diğer olaylar da size bunu unutturmayacak.
AŞK: Bugün, geçmişe olan özlemleriniz içinizde burukluk yaratabilir. Fazla da kafanızda büyütmeyin. Çünkü, size faydası olamayacak kadar geride kaldı.
SAĞLIK: Ayak bileklerinizle ilgili problemler yaşamak istemiyorsanız, moda diye sizi zorlayan modellerden vazgeçmelisiniz.

17 Ocak 2015 Cumartesi BALIK Burcu Yorumu:
İŞ: Bugün, gezegenlerin etkisiyle daha olumlu davranışlar içinde olacaksınız. Aile içi yakınlarınızla bir arada olmalısınız.
AŞK: Duygusallığınızla ilgili başınız her zaman dertte. Fakat, bazı şeylerin değerini iş işten geçtikten sonra anlıyorsunuz.
SAĞLIK: Venüs burcunuza girmesiyle iştahınızda gözle görülür bir artış var. Kilo problemi yaşmak istemiyorsanız dikkatli olmalısınız.