17 Temmuz 2015 Cuma Günlük Burç Yorumları

17 Temmuz 2015 Cuma KOÇ Burcu Yorumu:
Ay, sizi olumlu etkiliyor. Duygusal ilişkilerinize enerjinizi istediğiniz gibi aktarabileceğiniz bir gün. Sezgilerinizi karşı tarafın davranış biçimleriyle bağdaştırma konusunda derin bir empatiye sahip oluşunuz; bağlarınıza farklı bir anlam katarken, gelecekle ilgili sınırlarınızı yenileyerek, sonucu daha net bir şekilde ortaya çıkaracak.

17 Temmuz 2015 Cuma BOĞA Burcu Yorumu:
Sevdiklerinizle bir araya gelebileceğiniz bir gün. Dostlarınızın isteklerine karşı gelmek istemiyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda, inatlaşmalar söz konusu olabilir. Ay, çevre ilişkilerinize zenginlik getirirken, bir çok çoğul seslerin senkron tutturamaması, canınızı sıkabilir. Kimsenin işine karışmak zorunda değilsiniz. Gece uykularınıza dikkat etmelisiniz.

17 Temmuz 2015 Cuma İKİZLER Burcu Yorumu:
Maddi konuların gündemde olacağı bu gün, çevre koşullarında yeni bağlantılar söz konusu. Olayları belli bir sistem içinde halletmek istemeniz, yerinde bir davranış. Bazen istenmeyen durumlar ortaya çıkabiliyor. Yapmanız gereken davranış biçimlerinizi, kendiniz ayarlamak zorunda kalacaksınız. Karşı taraftan fazla bir şey beklememeyi öğrenmelisiniz..

17 Temmuz 2015 Cuma YENGEÇ Burcu Yorumu:
İsteklerinizin yoğun olduğu bir gün. Duygusal tarafınız çok zayıf ve çevrenizin konuşmalarından çabuk etkileneceksiniz. Dostlarınızın sizin için yaptığı bir çok fedakarlığı, yok saymanız mümkün değil. Siz kendinizi boşuna haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz. Maddi konularda şartlarınızı daha fazla zorlamalı ve kısa sonuçlar üzerinde yoğunlaşmalısınız.

17 Temmuz 2015 Cuma ASLAN Burcu Yorumu:
Siz dar kalıplara sığmaktan mutlu olamaz, geniş yelpaze içinde çalışmaktan hoşlanırsınız. Bugün, planladığınız işleri kısa sürede gözden geçirecek fakat sonuçların sizi tatmin etmeyeceğini göreceksiniz. Enerjinizi duygusal ilişkilerinizde yoğunlaştırmaktan korkuyor gibi bir tavır sergilemeniz, karşı tarafta kuşku uyandırıyor.

17 Temmuz 2015 Cuma BAŞAK Burcu Yorumu:
Ay, çevre ilişiklerinizde daha yumuşak bir tavır sergilemenizi istiyor. Siz, karşı taraf üzerinde gücünüzü yitirmek istemediğiniz için, önemsiz meseleleri bile sorun haline getirmeye başladınız. Bugün, sağlam ve mantıklı bir şekilde kişisel işlerinizi ele almalısınız. Beklentilerinizi, birazda kendiniz zorlaştırıyorsunuz Akşam saatlerine doğru rahatlıyorsunuz.

17 Temmuz 2015 Cuma TERAZİ Burcu Yorumu:
Kişisel dengeleriniz biraz da çevresel olaylarla birlikte önem kazanıyor. Bugün, görüşeceğiniz kişilerden, beklediğiniz yanıtları almak sizi rahatlatacak. Ay, toplumsal ilişkilerinizde ve kariyerinizde bir takım olumlu değişimlerin olacağını gösteriyor. Duygularınızın sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Atacağınız her adım hesaplı olmalı.

17 Temmuz 2015 Cuma AKREP Burcu Yorumu:
Sürekli beklentiler içinde olmanız sizin için olumlu olmuyor. Bugün, Mars tepe evinizde sizi pozitif etkiliyor ve gücünüzü istediğiniz şekilde kullanabileceksiniz. Başkalarının yardımını almanız gerekmiyor. Bugün, konuşmalarınızla iş çevrenizdeki kişileri etkilemeniz mümkün. İkna kabiliyetinize istemeden duygusallık katmanız ilginç ve olması gerektiği gibi.

17 Temmuz 2015 Cuma YAY Burcu Yorumu:
Her türlü ortamı, istediğiniz gibi kullanabilme şansına sahipsiniz. İkili ilişkilerinizde sorun yaşamaktan korkmuyorsunuz. Mars, fikirlerinizi söyleme konusunda sizi iddiacı yapıyor. Tek kızdığınız şey, haksızlık. Düşündüğünüz hiçbir şeyin belli bir sınırı yok. Sizin için yaşamı vurgulayan tek şey, gizliliklerin ortaya çıkması ve olaylar karşısında cesur olmak.

17 Temmuz 2015 Cuma OĞLAK:
Karşı cinsin üzerinizde etkisi oldukça fazla. Onun isteklerine değer verdiğinizi ona hissettirmelisiniz. Bugün duygusal çekişmeleriniz oldukça fazla olacak. Geleceğiniz konusunda aynı fikirleri paylaşmıyor olmanız, bitmeyen sorunlar halinde karşınıza çıkarken, maddi konularda çıkan pürüzleri atlamanıza neden olabilir. Mantığınıza sığınmalısınız.

17 Temmuz 2015 Cuma KOVA Burcu Yorumu:
Maddi konularda huzursuz olmanız son derece doğal. Emeğinizin karşılığı konusunda, bazı tereddütleriniz var. İçsel sıkıntılarınızı herkesle paylaşmama gibi, özrünüzün olması işinizi daha da zorlaştırıyor. Çevrenizde; sizinle ilgili yanlış, anlaşılmalar söz konusu. Bugün, yakın dostlarınızın bu konuda desteğinize ihtiyacınız olacak. Onları dinlemelisiniz.

17 Temmuz 2015 Cuma BALIK Burcu Yorumu:
Yaşadığınız her olaya farklı bir anlam katarak, olayların şeklini değiştiriyorsunuz. Bugün, çok anlamsız gibi görünen işlerin geleceğe yönelik, başarıyı garantilemesi, sizin farkında olmadığınız şeyler. Duygularınızın sürekli mantıkla yer değiştirmesi, yine sizi zor durumda bırakıyor. Ay, bugün dalgınlığınızı ortaya çıkaracak olaylar yaratabilir, dikkatli olun.