18 Haziran 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumları

18 Haziran 2015 Perşembe KOÇ Burcu Yorumu:
Çevrenize karşı sorumlu davranışlar sergiliyor olmanız sizin için son derece olumlu bir davranış..Gerilimli davranışlardan uzak kalmalı ve girişken yapınızı daha fazla zorlamamalısınız. Siz sınırlarınızın üzerinde yaşamak istiyor, derin arkadaş bağlarından çok fazla etkileniyor, daha sonrada sert bir kişilik çizerek, kendinizi avutuyorsunuz. 

18 Haziran 2015 Perşembe BOĞA Burcu Yorumu:
Ay,çevre ilişkilerinizi etkilemeye devam ediyor. Sabit bir karakter olmanıza rağmen, son günlerde oldukça değişken bir tabloyla ortaya çıkmanız yüzünden, başta partneriniz olmak üzere herkesin üzerinde yanlış bir etki bırakıyorsunuz. Sadece kazançlarınızı düşünerek, hatalı davranıyorsunuz. Sezgileriniz her zaman doğru çıkmayabilir.

18 Haziran 2015 Perşembe İKİZLER Burcu Yorumu:
Ay, duygusal ilişkilerinizde huzursuzluk yaratıyor. Partnerinizin sizinle aynı düşüncede olmaması son derece doğal fakat düşünce bazında kabul ettiğiniz değerler, uygulama sırasında kan kaybediyor ve sizin istemediğiniz sonuçlar ortaya çıkıyor. Karşı tarafla sezgisel bağlarınızı güçlendirmek sizin elinizde. Bugün iştahınız oldukça açık.

18 Haziran 2015 Perşembe YENGEÇ Burcu Yorumu:
Ay, bugün duygularınızı karıştırıyor. Yaratıcılığınız mükemmel olmasına rağmen, aceleci davranarak, yapmak istediklerinizi yaşama geçirme konusunda hatalar yapmanız mümkün. Olaylara radikal bir çözüm getirme konusunda oldukça olumlu ve pratiksiniz. Sadece temkinli davranırsanız geriye dönüşler yaşamayacaksınız.

18 Haziran 2015 Perşembe ASLAN Burcu Yorumu
Kendinize gereğinden fazla güvendiğiniz bugünde, önünüze çıkan tüm engelleri bir çırpıda aşacaksınız. Bugün yeni tanışacağınız kişiler üzerinde olumlu bir etki bırakacak, eski dostlarınızla yeniden bir araya gelmenin yollarını araştıracaksınız. Sosyal bir tablo oluşturma konusunda yoğun çabalarınız var. Enerjinizi doğru kullanıyorsunuz. 

18 Haziran 2015 Perşembe BAŞAK Burcu Yorumu:
Bugün çevrenizi sorgulayacak ve kendinizi yeniden sınayacaksınız. İçsel çatışmalarınız mükemmel olma yolunda savaş veriyor. Şansınızı zorlamadan başarıya yaklaşacaksınız fakat, kendinize sorun yaratma konusunda üzerinize yok Severek ve isteyerek başlattığınız bir işte toplumsal başarıyı yakalayacaksınız. Bugün hassas ve takıntılı bir gününüz.

18 Haziran 2015 Perşembe TERAZİ Burcu Yorumu:
Eski olayları düşünerek kendinizi çok fazla zorluyorsunuz.Çevrenizde gelişen olaylardan sorumlu değilsiniz. Sosyal yaşantınızı yeniden düzenleyecek ve enerjinizi ortaya koyacak işler yapacaksınız. Bunu yaparken bazı kişilerin tepkisini almak sizi üzmemeli, daha sonra taşlar kendiliğinden yerine oturacak.Bugün iç dünyanız oldukça aydınlık seyrediyor.

18 Haziran 2015 Perşembe AKREP Burcu Yorumu:
Kayıplarını düşünerek zaman kaybeden kişilerden değilsiniz. Eski hatalarınızı hızlı bir şekilde rafine ederek, doğruyu çabuk yakalıyorsunuz. İş anlaşmalarınız için kontrat yenileme ve yeni bağlantılar yapma konusunda başarılı çıkışlar yapmanız mümkün. Duygularınızda çılgınca düşüncelerden uzak kalmalısınız. Yanlış yaklaşımlar söz konusu.

18 Haziran 2015 Perşembe YAY Burcu Yorumu:
Bugün uçarı yapınızı dengelemek konusunda oldukça zorlanıyor, fakat çevrenizi sorgulayan ve çözümleyen bir yapınızla herkesi şaşırtıyorsunuz. Enerjinizi belli bir konuda odaklaşmayı sağlamalısınız. Siz dostlar konusunda oldukça şanslısınız ve bugün güzel sohbetler yapmak için bir araya gelecek ve paylaşımlarınızı birbirinize aktaracaksınız.

18 Haziran 2015 Perşembe OĞLAK Burcu Yorumu: 
İhtiyaçlarınız konusunda ısrarlı bir tutum sergiliyor olmanız, kişisel özgürlüğünüzü ön plana çıkarıyor. Ay sağlık evinizde ilerliyor ve hassas dengelerinizi koruma konusunda sizi alıngan yapıyor. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerin size söylediği her sözü yanlış bir şekilde değerlendirmeniz mümkün. Partnerinizle ilişkileriniz olumlu gelişiyor.

18 Haziran 2015 Perşembe KOVA Burcu Yorumu:
Olumlu bir şekilde başlattığınız işlerin sonradan yön değiştirmesi canınızı sıkmasın.Siz hatalarınızı kabul etseniz de, çevrenin tepkisinden hoşlanmıyorsunuz. Gereksiz bir övgünün can sıkıcılığının da farkında oluşunuz, duygularınızı daha da çıkmazlara sürüklüyor. Bugün enerjinizi beslemenin yollarını bulmalısınız.

18 Haziran 2015 Perşembe BALIK Burcu Yorumu:
Bugün isteklerinizde özgün ve inatçı bir yapı sergiliyorsunuz. Size söz geçirmek imkansız gibi görünüyor.Değişim rüzgarlarından nasibinizi alıyorsunuz. Yeniden kendinizi tanımlamak için elinize geçecek olan fırsatları değerlendirme konusunda, eski hatalardan uzak bir gelişim gösteriyor olmanız, sizi istediğiniz noktalara getirecek.