18 Ocak 2015 Pazar Günlük Burç Yorumları

18 Ocak 2015 Pazar KOÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Bugün Yay'da ilerleyen Ay sayesinde yaratıcı yönünüz ortaya çıkacak. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz..
AŞK: Kişisel egolarınız ön planda. Her an yanlış ilişkiler içinde olabilirsiniz. Bugün duygularınızı frenlemek zorundasınız..
SAĞLIK: Olmayacak düşler peşinde koşarken kendinizi zorlayabilirsiniz.Enerjinizi fazla dağıtmamalısınız. Yorgunluk söz konusu...

18 Ocak 2015 Pazar BOĞA Burcu Yorumu:
İŞ: Çalışmalarınız için yoğun çaba sarf ediyor olmanız, uzun vade de başarılarınızı garantiliyor. Merkür'den olumlu etki alıyorsunuz.
AŞK: Onunla ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Her geçen gün, beraberliğiniz farklı bir boyuta sürükleniyor.
SAĞLIK: Son günlerde fazla takıntılı oldunuz. Olayları abartarak kendinize sorun buluyor ve moraliniz çok çabuk bozuyorsunuz.

18 Ocak 2015 Pazar İKİZLER Burcu Yorumu:
İŞ: Karşıt burcunuz Yay'da ilerleyen Ay, sizi araştırmacı ve ilginç yapıyor. Kendinizi yeniden yapılandıracaksınız. Düşünceleriniz değişiyor. 
AŞK: Gelişigüzel ilişkilerden kaçınmalısınız.Bugün hata yapabileceğiniz bir gün.Enerjinizi doğru kullanmalı, ve dikkatli olmalısınız.
SAĞLIK: Karşıt burcunuzdaki Ay'dan olumsuz etki alıyorsunuz.. Fazla aceleci ve dalgın olabileceğiniz bir gündesiniz. 

18 Ocak 2015 Pazar YENGEÇ Burcu Yorumu:
İŞ: İç disiplininiz mükemmel olmasına rağmen, motivasyon eksikliği yaşadığınız zaman, başarı grafiğiniz aniden düşüyor. 
AŞK: Yapı olarak anılara değer veren bir kişisiniz.Ertelediğiniz duygular sizi olumsuz etkiliyor.Yaşamın değiştiğini kabul etmelisiniz..
SAĞLIK: Zaman zaman içiniz acıyor. Geçmişle bağınızın henüz kopmaması, olayları gündemde tutuyor. Üzülmeyi bırakın.

18 Ocak 2015 Pazar ASLAN Burcu Yorumu:
İŞ: Sizin gibi bir ateş burcu olan Yay'da ilerlemekte olan Ay, iş ilişkilerinizi olumlu bir şekilde etkiliyor. Çevrenin desteği üzerinizde.
AŞK: Güçlü duygularınız sizi coşkulu yapıyor. Bugün yanlış ilişkilere karşı temkinli olmalı, kimseye söz vermemelisiniz.. 
SAĞLIK: Olaylara hakim olamadığınız zaman sinirli ve agresif tavır içine girmeniz, kimsenin suçu değil. Kendinizi dizginlemelisiniz.

18 Ocak 2015 Pazar BAŞAK Burcu Yorumu:
İŞ: Yaptığınız öyle işler var ki; çevrenizdekilerin gerçekleştirmek istediği halde, yapamadığı konular. Bu da sizin iş disiplininizin bir başarısı.
AŞK: Onula birlikte yapacağınız geziler, motivasyonunuzu arttırarak, birlikteliğinizi pekiştirecek. Unutmayın ki buna ihtiyacınız var.
SAĞLIK: Ani tavırlarınız, elinizde olmayan nedenlerden kaynaklanıyor. Haksızlık karşısında susmasını bilmiyorsunuz.

18 Ocak 2015 Pazar TERAZİ Burcu Yorumu:
İŞ: Disiplinsiz işlere tahammül edemiyorsunuz. Bu özelliğinizi bilenler sizin yanınızda oldukça dikkatli hareket ediyorlar..
AŞK: Bugün duygularınızı ifade ederken oldukça başarılısınız.Onula birlikte alacağınız kararlar ikinizi de memnun edecek.. 
SAĞLIK:Alerji yapacak besinlerden uzak kalmalısınız. Ağır yiyecekler, cildinizde kaşınmalara neden oluyor. Dikkatli olun.

18 Ocak 2015 Pazar AKREP Burcu Yorumu:
İŞ: İş yaşantınızda dostlarınızın desteği yadsınamaz. Fakat rakiplerinizin de sayısının bir hayli çok olduğunu unutmamalısınız.
AŞK: O, sizi her konuda zorluyor.Özellikle farklı düşüncelere sahip olduğunuz zaman tartışmalarınız kaçınılmaz oluyor.
SAĞLIK: Sinirlendiğiniz zaman sizi hiç kimse tutamıyor. Güçlü öfkeler, güçlü tahribatlara yol açıyor unutmayın.

18 Ocak 2015 Pazar YAY Burcu Yorumu:
İŞ: Burcunuzda ilerleyen Ay'dan olumlu etkiler alıyorsunuz. Yaratıcılığınız artarken, yenilikler konusunda dikkatli olun.
AŞK: Tartışmalarınız başlıca sebebi, güçlü duygulara sahip olmanızdır. Onun düşünceleri sizin duygularınız karşısında kan kaybediyor..
SAĞLIK:Son günlerde kendinize hiç dikkat etmiyorsunuz. Akşam saatlerinde daha az yemeye çalışmalısınız.

18 Ocak 2015 Pazar OĞLAK Burcu Yorumu: 
İŞ: Çalışmalarınızı gizli yürütmekten zevk alıyorsunuz. Bugün sevdiğiniz kişilere destek vereceksiniz. Yardımlarınızı bekliyorlar.. 
AŞK: İlişkilerinizde yaşadığınız zorluklar tarzınız değil. Onu ikna etmeye çalışmaktan yorulduğunuzu sizde fark ediyorsunuz. .
SAĞLIK: Siz yorgun olduğunuz zaman ertesi gün son derece dağınık ve agresif oluyorsunuz. Geceleri erken yatmalısınız.

18 Ocak 2015 Pazar KOVA Burcu Yorumu:
İŞ: Gerçek düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyor olmanız, çevrenizin ilgisini çekiyor. Bugün sezgileriniz güçlü.
AŞK: İkili ilişkilerinizi genelde siz bitiriyorsunuz. Aksayan bir şeyler varsa, sessizce o, ortamdan uzaklaşmayı tercih ediyorsunuz.
SAĞLIK: Orta yaşı geçmiş Kovalar için çekap gerekli olabilir. Daha genç Kovalar, ayak sağlığına dikkat etmeliler.

18 Ocak 2015 Pazar BALIK Burcu Yorumu:
İŞ: Yaşamınızı değiştirmek için kendinizi güçlü hissediyorsunuz. Ani fikir değişiklikleri yaşayacağınız bir gündesiniz.
AŞK: Bugün olayları tekrar düşünecek ve yeniden ele alacaksınız. Çıkmazlar içinde kaldığınızı zannederek, hata yapıyorsunuz..
SAĞLIK: Geceleri yatarken çok fazla midenizi doldurmamalısınız. Çünkü gece uykunuzda sıkıntılar yaşıyorsunuz.