19 Aralık 2015 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

19 Aralık 2015 Cumartesi KOÇ Burç Yorumu:

Bugün, yeni iş bağlantıları için uygun bir gün değil. Olayları iyi irdelemeli fakat, hemen karar vermemelisiniz. Beklemeyi öğrenmelisiniz. Ona karşı yitirdiğinizi sandığınız prestijiniz kazanmak sizin elinizde. Eski hatalarınızı tekrarlamamalısınız. Yoğun bir şekilde çalIşIrken, her konuya ilgi gösteriyor en küçük ayrIntI üzerinde duruyorsunuz.

19 Aralık 2015 Cumartesi BOĞA Burç Yorumu:

Ay'In konumu, size olumlu destek verirken aşIrI hassasiyet ve derin duygularda yoğunlaşma var.Yakın geçmişinizdeki olaylar istemeseniz de, aşkınıza pürüzler veriyor. Uzun zamandır bel ve boyun ağrılarInIzIn devam etmesi, sizi zor durumlara sokuyor. Daha kötü sonuçlardan sakınmalI, ve ağır kaldIrmamalısınız.

19 Aralık 2015 Cumartesi İKİZLER Burç Yorumu:

Yeni işinizle ilgili yoğun temponuz yüzünden, bugün partnerinizle sürtüşme yaşayabilirsiniz. Sürekli hareket halinde olmanIz sizi mutlu ediyor. Her türlü değişime hazırsınız yorgunluğunuza bağlı bazı hareket sorunlarınız olabilir.

Sistemli hareketler edip, kaslarınızı çalıştırmalısınız.Uzun süredir kendinize yeterince özen göstermiyorsunuz. 

19 Aralık 2015 Cumartesi YENGEÇ Burç Yorumu:

Bugün görüşeceğiniz kişiye karşI bilgiçlik taslamayın. Konuya da çok hakim olabilirsiniz. Bu işin uzmanI olsanIz bile alçak gönüllü davranmak size kazandıracaktır. Birlikte olduğu kişiden ayrIlmak üzere olanlar; beraberce sahip oldukları mülk ile ilgili olarak konuya daha yumuşak bir tavIrla yaklaşmalIdIrlar

19 Aralık 2015 Cumartesi ASLAN Burç Yorumu:

Yaşam size her şeyi sunsa da, siz çalışmadan mutlu olamıyorsunuz. Güven verici bir kişi olmak, çoğu kez sizi yoruyor. Yinede yaşam tarzınızda vazgeçemiyorsunuz. Sevdiğinizin bugün sizden istediği tek şey, ona karşI duyarlı olmanızdır. Son günlerde, onu çok fazla ihmal ettiniz ve o, artık bu huylarınıza tahammül edemiyor.

19 Aralık 2015 Cumartesi BASAK Burç Yorumu:

Bugün, partneriniz ve arkadaşIyla konuşacağınız konuda pek tutucu davranmayın. Çevrenizdeki herkes bu huyunuzu hem takdir ediyor, hem de kızıyorlar. Çevrenize karşı gururunuza olan aşırı hassasiyetiniz, sizi gergin yapıyor. Bazen, bu işi fazlaca abartıyor ve sevdiğiniz kişiyi de kırıyorsunuz..

19 Aralık 2015 Cumartesi TERAZİ Burç Yorumu:

Yürüttüğünüz bir iş konusunda baskI hissettiğinizde, bütün veriminiz düşüyor. Böyle durumlarda arkadaşlarInIz size pek yaklaşmIyorlar. Bugün, benzer bir durum içinde olabilirsiniz.Aşk konusunda, sevginizi göstermekte cimri davranIyorsunuz. Bunun aksini davranmakla hiç bir şey kaybetmezsiniz..

19 Aralık 2015 Cumartesi AKREP Burç Yorumu:

Kafanızda her zaman, uğraştığınız işin dışında, henüz kendinizin de somutlaştıramadığı başka işlere yönelmek var. Yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabasI içindesiniz. Bugün, çok fazla duygusal davranmaktan kaçınmalısınız.

Fakat sevdiğiniz kişinin sizinle aynI fikirde olmaması, sizin için zorlayıcı bir etken oluşturuyor. 

19 Aralık 2015 Cumartesi YAY Burç Yorumu:

Bugün, bir arkadaşınızın sorununa çözümleyici düşünceler geliştirmeniz onu çok sevindirecek. Kendinizi ispat etmeniz gereken konularda geri planda kalmayın.Aşk konusunda; onunla ilgili yaşayacağınız durgunluk aşkınızın geleceği için kafanIzda soru işaretlerin oluşmasIna sebep olacak. 

19 Aralık 2015 Cumartesi OĞLAK Burç Yorumu:

Aşkla işi karıştırmayan bir yapInız olduğunu söyleseniz de, bugün işinizde sizi etkileyen duygularınızın etkisinde olabilirsiniz. Özellikle, karşI cinsin ilgisi üzerinizde. Eski aşkInIzla ilgili pürüzleri bir türlü kafanızdan atamIyorsunuz. Üstelik, onunda hala sizin üzerinizde etkisini arkadaşlarınızda biliyor. 

19 Aralık 2015 Cumartesi KOVA Burç Yorumu:

Ne kadar özverili olursanız olun, bugün kIrgIn olduğunuz kişinin rahatsIz edici bakIşlarInI üzerinizde hissedeceksiniz. Onun çelişkili tavırlarına aldırmayın.. Karşı cinsle bitmeyen sorunlar yaşIyorsunuz. Fakat bu durumlarI kendiniz körüklüyor gibisiniz.Ama, sanki siz halinizden gizli, gizli memnunsunuz..

19 Aralık 2015 Cumartesi BALIK Burç Yorumu:

Bugün, aile içi tartışmalarIna fazla önem vermeyin. Nasıl olsa, yine olaylar eski halini alacak ve siz üzüldüğünüzle kalacaksınız. Uzun süredir tanıştığınız biri ile duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Bu tür serüvence olayları çok yaşadınız. Duygularınızı hemen netleştirmeyin.

Değişim dolu günler sizi bekliyor.