19 Ocak 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

19 Ocak 2015 Pazartesi KOÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Bütün çalışmalarınızda öncelik seviyesini mantıklı bir şekilde tespit edin. Diğer türlü yapılan işlerde, zararlı çıkıyorsunuz.
AŞK: Sinirlendiğiniz zaman ne söylediğinizin farkında olmalısınız. O kadar ciddi ve ağır konuşmalar yapıyorsunuz ki, içinde derin yaralar açıyorsunuz.
SAĞLIK: Kol ve bacak kaslarınızı fazla zorlamamalısınız. Geceleri aniden gelen kramplar canınızın sıkılmasına neden oluyor.
19 Ocak 2015 Pazartesi BOĞA Burcu Yorumu:
İŞ: Elinizdeki işi yapmak zorundasınız Yaşamınızın devam edebilmesi için bunun şart olduğunu biliyorsunuz. Sıkıntılarınızı zamana bırakın.
AŞK: Sizin kadar derin seven biri olmasaydı, birlikteliğiniz bu kadar sürmeyebilirdi. Çünkü, davranışlarınız fedakarlık derecesinde.
SAĞLIK: Nedenini bilmediğiniz bel ağrılarınız mevcut. Son günlerde şekilsiz bir tarzda uyuyor olmanızdan kaynaklanıyor.
19 Ocak 2015 Pazartesi İKİZLER Burcu Yorumu:
İŞ: Kendi kendinize defalarca söz verdiğiniz halde, kısa süreler içinde işinizle ilgili, ciddi seviyelerde bıkkınlıklar yaşıyorsunuz. 
AŞK: Arayışlarınızla ilgili olarak davranışlarınızı başka bir gözle izleseniz, hatalı kısımları göreceksiniz. Bu şekilde yapıcı olmazsanız, hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.
SAĞLIK: Bugünlerde öylesine hareketli ve enerjik bir yapı sergiliyorsunuz ki, çevrenizi sizinle ilgili dedikodu yapıyor.
19 Ocak 2015 Pazartesi YENGEÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Sizin kontrolünüz dışında da olaylar gelişebileceğini akılınızdan çıkarmayın. Çünkü, işlerinizde birbiri içine girmiş çok fazla parametre var. 
AŞK: Herkesin olduğu kadar, yaşamla ilgili siz de sorunlara sahipsiniz. Ne bir fazla, ne de bir eksik. Bu yüzden artık onu suçlamayı bırakın.
SAĞLIK: Yeteneklerinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.Tenkit edildiğiniz zaman çevrenize kırılıyorsunuz..
19 Ocak 2015 Pazartesi ASLAN Burcu Yorumu:
İŞ: Sizin beklediğiniz tarzda gelişmeyen olayla ilgili olarak, kendinizi gerilim altında bırakmayın. Çünkü, artan potansiyel size hata yaptırabilir.
AŞK: Coşkulu anlarınızda çevrenizde kalabalık da varsa, yapamayacağınız sözler veriyorsunuz. Sonra da o size hatırlatmak zorunda kalıyorsunuz.
SAĞLIK: Bazen gereksiz bir bencillik sergiliyor ve her söylediğiniz şeylerin anında yapılmasını istiyorsunuz.
19 Ocak 2015 Pazartesi BAŞAK Burcu Yorumu:
İŞ: Yaşamınızın her bir kesitini, işinizle ilgili malzemelerle dolduruyorsunuz. Bu yüzden hayatın diğer pencereleri kapalı kalıyor.
AŞK: Bazen onun tarafından suçlanıyorsunuz. Duymazlıktan geldiğiniz halde, sabrınızın taştığı zamanlar oluyor. Bugün, böyle bir gününüzde olabilirsiniz.
SAĞLIK: Sindirim sisteminizin düzgün çalışması için, posalı yiyecekleri tercih etmeli ve .kepekli ekmek yemelisiniz.
19 Ocak 2015 Pazartesi TERAZİ Burcu Yorumu:
İŞ: Çok fazla yoğun olabileceğiniz bir gün. Hatta; planladığınız bir konuda, bazı karşıt konuşmalarla çizdiğiniz rotada değişiklik yapabilirsiniz. 
AŞK: Partnerinizle; yaşamın uğraşıları dışında, kendinizi paylaştığınız saatler de motivasyonunuz artıyor. Daha rahat düşünmeye başlıyorsunuz.
SAĞLIK: Her gün sekiz bardak su içerek böbreklerinizin çalışmasına yardımcı olmalı, vücut dengenizi korumalısınız.
19 Ocak 2015 Pazartesi AKREP Burcu Yorumu:
İŞ: Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi suçlamayın. Bu tür anlarda, düşüncelerinize uygun olmayan davranışlar göstermeniz normal.
AŞK: Kıskançlığınızla birlikte başınıza dert olan takipçilik duygunuz sizi rahat bırakmıyor. Bu nedenle, önemli günlük işlerinizi askıya almayın.
SAĞLIK: Yakıcı duygularınız yüzünden yaşadığınız öfke nöbetleri, sinir sisteminizde, aksaklıklar yaşatıyor.
19 Ocak 2015 Pazartesi YAY Burcu Yorumu:
İŞ: Hiç beklemediğiniz anlarda, enerjinizin bittiği bir zaman ortaya çıkan gelişme sizi mutlu etti. Bu olay sizi biraz canlandırabilir
AŞK: Partnerinizin sizin hareketli eğlence anlayışınıza katılması konusunda, fazla baskıcı oluyorsunuz.Onu değiştiremezsiniz. 
SAĞLIK: Defalarca söylediğimiz halde hala, laf anlamıyorsunuz. Artık rejim yapmanızın zamanı geldi de geçiyor.
19 Ocak 2015 Pazartesi OĞLAK Burcu Yorumu:
İŞ: Çok olumlu olacağınız bir gündesiniz. Günü değerlendirerek avantajlı duruma geçmek sizin elinizde. Düşündüğünüz işi ertelemeyin.
AŞK: Sevdiğiniz kişiyle maddi anlaşmazlığa düştüğünüz konularda kendi haklılığınızı ön plana alarak, olayı gerginleştirmeyin.
SAĞLIK: İskelet sisteminizi korumak istiyorsanız, bol bol kalsiyum almalısınız. Özellikle hamile Oğlaklar için geçerli.
19 Ocak 2015 Pazartesi KOVA Burcu Yorumu:
İŞ: İşinizin içeriği ile ilgili; direk olarak bilgisi olan kişiye karşı tepkili olmayın. Aksine ona karşı yakın davranışlarda bulunun .
AŞK: Sevdiğiniz insanla olan diyaloglarınızda, bireyselliğiniz hissediliyor ve o da farkında olmadan kendi kişiselliğini korumaya çalışıyor.
SAĞLIK: Yalandan nefret ettiğinizi biliyoruz ve yalan söylemek zorunda kaldığınız zaman, uykularınızın kaçması bu yüzden. 
19 Ocak 2015 Pazartesi BALIK Burcu Yorumu:
İŞ: İşleriniz yolunda olduğu zaman; çevre ile olan ilişkileriniz nasılsa, sıkıştığınız zamanlar da da ayni düzeyi korumalısınız.
AŞK: Bugün, coşkulu duygularla dolu olabileceğiniz anlar olabilir. Karamsar duygularla bir yare varılamayacağınızı öğrenmelisiniz. 
SAĞLIK: Ayak ağrılarınızın sebebi, sürekli ayakta kalmanız. Kendiniz, işinize verdiğiniz zaman, her şeyi unutuyorsunuz.