19 Şubat 2016 Cuma Günlük Burç Yorumları

19 Şubat 2016 Cuma KOÇ Burç Yorumu:

Bugün bir çok gizlilikler gündeme gelecektir. Uzun süredir, saklamaya çalıştığınız konuların sizi baskı altına almasından dolayı canınız sıkılmış olabilir. Yaratıcılığınızı ön plana çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız. Çevrenizde sizi onaylamalarını bekliyor ve bu konuda gerekli desteğe ihtiyaç duyuyorsunuz.

19 Şubat 2016 Cuma BOĞA Burç Yorumu:

Yeni başlattığınız çalışmalarda oldukça başarılısınız. Oldukça cesur ve zor işleri yardım almadan başarmak istiyorsunuz. Ay, Yengeç burcunda ilerlerken, çevrenizde kurduğunuz sağlam dostlukların ve iletişim konusunda başarılı performansınızın size yapıcı etkisini gördükçe daha mutlu olacaksınız. Eski pürüzlerden kurtulmalısınız.

19 Şubat 2016 Cuma İKİZLER Burç Yorumu:

Yaratıcılığınızı toplumsal olaylarda kullanmaktan yanasınız. İnsanlar üzerinde etkiniz oldukça yüksek ve sizin duygusal konuşmalar sergileyeceğiniz bir gün. Maddi konularda ailenizin ve sevdiklerinizin desteğini görmek rahatlamanıza neden olacak. Bugün Ay, maddi evinize olumlu destek verirken, borç konusunda sizi uyarıyor.

19 Şubat 2016 Cuma YENGEÇ Burç Yorumu:

Ay, burcunuzda ilerliyor ve duygusal konularda yaratıcılığınız artıyor. Bugün, ikili ilişkilerinizi ön plana çıkarmaktan yanasınız. Karamsar ve derin düşünceler size yakışmıyor. Bu konularda kendinizi aşmalı ve yeteneklerinizi daha belirgin bir hale getirmelisiniz. Görüşmelerinizde yapıcı olacaksınız.

19 Şubat 2016 Cuma ASLAN Burç Yorumu:

Sizi anlamak kolay değil ve duygusal yapınızı kolay ortaya çıkarmaktan yana değilsiniz. Bugün içinizden düşünüyor ve düşüncelerinizi saklama ihtiyacı duyuyorsunuz. Bugün planlı davranarak geleceğinizle ilgili olumlu hedeflerinizi şimdiden belirlemek zorundasınız. Yanıldığınız konuların tekrar karşınıza çıkmasından hoşlanmıyorsunuz.

19 Şubat 2016 Cuma BAŞAK Burç Yorumu:

Detaycı yapınızı daha belirgin bir hale getirmek isteyecek ve bugün duygusal davranmayı yeğleyeceksiniz. Çalıştığınız alanlarda özgürce hareket edecek, girişimciliğinizi alacağınız desteklerle pekiştireceksiniz. Arkadaşlarınızla enerjik ve olumlu işbirliği halinde olmanız, ufkunuzun açılmasına neden oluyor. Mistik konulara ilginizin yoğun olduğu bir gün.

19 Şubat 2016 Cuma TERAZİ Burç Yorumu:

Aşkta kendi tarzınızı ortaya koymaktan yanasınız. Hiçbir şekilde yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için, bugün yaratıcılığınızı sadece, niteliğinize uygun kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz. Duygusal hayatınızla iş yaşantınızı karıştırmak sizi huzursuz kılabilir. Toplumsal çekiciliğinizin güçlü olduğu bir gün.

19 Şubat 2016 Cuma AKREP Burç Yorumu:

Ay, kombinasyon burcunuz Yengeç'te ilerliyor ve kendinizle ilgili arayışlarınızı gündeme getiriyor. Duygusal akıcılığınızın çok yüksek olduğu bir gün. Yaptığınız çalışmaların size sağlayacağı avantajları düşünürseniz, vereceğiniz tavizlerin önemli olmadığını göreceksiniz. Girişimliğinizi daha da hızlandırmalısınız.

19 Şubat 2016 Cuma YAY Burç Yorumu:

Arkadaş çevrenizde dürüstlüğünüzle tanınmanıza rağmen, düşüncelerinizi söylerken, aşırıya kaçabilirsiniz. Bugün partnerinizin maddesel olanaklarınızdan siz de faydalanacaksınız. Onunla alacağınız ortak kararlar sonucunda, kazançlarınızı yeniden belirleyici strateji geliştireceksiniz. Olayları abartmadan değerlendirmekte fayda var.

19 Şubat 2016 Cuma OĞLAK Burç Yorumu:

Ay, karşıt burcunuz Yengeç'te ilerlerken, partnerinizle duygusal çekişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün, birçok nedenden dolayı gereksiz problemlere kucak açıyorsunuz. Onun geçmişten etkilenmesine neden olan, doneleri ortadan kaldırabilirsiniz. Alınganlık yönlerinizi dengelerseniz çevrenizle aranızda sorun asgariye inecektir.

19 Şubat 2016 Cuma KOVA Burç Yorumu:

Maddesel konuların gündem kazanması sonucunda birçok fikirlerin kafanızda uçuştuğu bir gün. Sınırlarınızı daha esnek tutmayı başarırsanız, olayların size sunacağı avantajları istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Bugün, değişim içindesiniz ve çevrenizden tepki almanıza rağmen, kurallarınızdan taviz vermek istemiyorsunuz.

19 Şubat 2016 Cuma BALIK Burç Yorumu:

Duygularınızı istediğiniz gibi kullanacağız bir gün. Seçtiğiniz konuların çok önemli olduğunu bilmelisiniz. Seçimlerinizi doğru yapmanız konusunda çevrenizden yardım alabilirsiniz. Yaratıcılığını yanlış kullandığınız zaman huzursuz ve mutsuz olabiliyorsunuz. Sosyal ilişkilerinizde sıcak gelişmeler, sizi de sevindirecek.