19 Temmuz 2015 Pazar Günlük Burç Yorumları

19 Temmuz 2015 Pazar KOÇ Burcu Yorumu:
Yaşamınızla ilgili kararları erteleme istemiyor ve aceleci davranıyorsunuz.Duygularınız paylaşmak için, çevrenizden güçlü destek bekliyorsunuz. Bugün karşı çıkanlara agresif davranmak isteyeceksiniz. Ay, Mars ve Merkür'le uyumlu açı yapıyor. Coşkularınızı dizginlemek konusunda mantığınızla yarışabilirsiniz. Yapıcı olmaya çalışmalısınız.
19 Temmuz 2015 Pazar BOĞA Burcu Yorumu:
Düşünmeden yaptığınız hiçbir iş yok.Bugün Ay duyularınızın karışmasına neden olabilir.Bulunduğunuz mekanda fikirlerinizi kabul ettirme konusunda sorunlar yaşamak istemiyorsanız, sistemli yapınızı ortaya koymalısınız. Çevrenizin etkisinde kalmak için, bugün uygun bir gün değil. Herkesin fikrini sakladığı bir ortamda bulunuyorsunuz.
19 Temmuz 2015 Pazar İKİZLER Burcu Yorumu:
Çevre ilişkilerinizi bugün zorlamalısınız. Ay üçüncü evinizde Mars ve Merkür'den aldığı açı yüzünden sizi gergin ve sinirli yapıyor. Onların istekleri sizin fikirlerinize ters gelebilir. Sabırsız davranışlar göstermek isteyeceksiniz. Aynı fikirleri paylaşmama konusunda onların diretmesini hoş karşılamanız gerekiyor. Bugün esnek davranmalısınız..
19 Temmuz 2015 Pazar YENGEÇ Burcu Yorumu:
Maddi konularda diretmeniz gerekiyor. Girişimciliğinizi istediğiniz alanda kullanmak isteyebilirsiniz. Bugün çevrenizde olan biten her şeye karşılıklı hazır olmalısınız. İstediğiniz şartları elde edene kadar, çalışmak isteyişinizi garip karşılayabilirler. Zamanla yarışma konusunda pasif hareket etmemeli, hiç kimsenin arkasında kalmamayı öğrenmelisiniz.
19 Temmuz 2015 Pazar ASLAN Burcu Yorumu:
Enerjinizin yoğunluğu karşısında kendi nefesiniz durabilir. İkili ilişkilerinizi tanzim ederken hiç kimsenin fikrini almak istemiyorsunuz. Partnerinizle aynı düşünceleri paylaşma konusunda, onunda fikrini almayı denemelisiniz. Her şeyi emir vaki yapmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz. Bugün küçük molalara ihtiyacınız var. Ayaklarınızı dinlendirmelisiniz.
19 Temmuz 2015 Pazar BAŞAK Burcu Yorumu:
Ay on ikinci evinizde sizi kuruntulu ve alıngan yapıyor. Bugün içsel çatışmalar yaşayabilirsiniz.İstemediğiniz durumlar karşısında , geriye çekilme yerine, fikirlerinizi cesurca ortaya koymalısınız.Becerikli yapınızı ortaya koymak için önünüzde gerekli doneler var. Sadece tetiklemeniz yeter.Başarıya çok az kaldı. Bugün vitamine ihtiyacınız var.
19 Temmuz 2015 Pazar TERAZİ Burcu Yorumu:
Ay çevre ilişkinizde sizi ön plana çıkaracak. Arzularınızın çok güçlü olduğu bir gün. Sesinizi yükseltmek istemiyor olsanız bile şartlar, sizi olumsuz davranmaya şartlandırabilir. Bulunduğunuz ortamlarda yüksek tansiyonlu konuşmalardan uzak kalmalısınız.Karşı cinse bugün çok çekici geleceksiniz. Fiziğinizle oynamak isteyebilirsiniz.
19 Temmuz 2015 Pazar AKREP Burcu Yorumu:
İşinizle ilgili inatçı bir yapı sergilemeniz için uygun bir gün. Başarıya yaklaşmak için diretmeli, ve kendi fikirlerinizden taviz vermemelisiniz. Yapıcı davranışlarınız konusunda karşınızdaki kişilerin yanılması söz konusu. Onları istemedikleri ortama sürükleyebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekici davranmak sizin için olumsuz olabilir.
19 Temmuz 2015 Pazar YAY Burcu Yorumu:
İş potansiyeliniz yine çok yüksek. Siz ortalama şartlardan mutlu olmayan bir yapıya sahipsiniz.Bugün performansınızı iki kata çıkarabilirsiniz.Yapılması gereken çok fazla işiniz varken, sizin için gereksiz işlerle uğraşmak isteyebilirsiniz. Partnerinizle aranızda gelişen duygularınız aklınızı karıştırmasın.Olaylar olumlu gelişiyor ve siz hala takıntılısınız.
19 Temmuz 2015 Pazar OĞLAK Burcu Yorumu:
Maddi konularda kendinizi mutlu hissedecek isteklerinizi yapma fırsatları yakalayacaksınız.Kafanızda bazı planlarınız var. Küçük fırsatları anında değerlendirme konusunda bugün şanslı bir gününüz. Bazı yazılı anlaşmalarınızda dikkatli olmalısınız.Önünüzde yeni ufuklar açılıyor.Kişiselliğinizi ortaya çıkaracaksınız.
19 Temmuz 2015 Pazar KOVA Burcu Yorumu:
İlişkilerinizde yaşadığınız sorunların kaynağını birazda kendinizde aramalısınız.Ödün vermeyi bilmiyorsunuz. Bazı olayları partnerinizden çok farklı değerlendirdiğiniz için, ayrı dilleri konuşuyorsunuz. Onun sizi anlaması için, işinizde gösterdiğiniz tavizi, beraberliğinizde de göstermelisiniz. Yüreğinizi açıkça ortaya koymayı denemelisiniz.
19 Temmuz 2015 Pazar BALIK Burcu Yorumu:
Bugün çevre iletişiminizde istenmeyen problemler ortaya çıkabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerini almalısınız.Bazı yeni durumlara alışmak için kendinize zaman tanımalısınız. Bulunduğunuz şartları tekrar tekrar sınayarak vakit kaybetmek istemiyorsanız işbirliği içinde olduğunuz kişilerin fikrine saygı göstermelisiniz.