2 Aralık 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

2 Aralık 2015 Çarşamba KOÇ Burç Yorumu:

Ay kombinasyon burcunuz Aslan'da ilerlerken, duygusal konularda kendinizi bir cengaver gibi hissediyorsunuz. Asla, yapamayacağınız sözler vermemelisiniz. Merkür ters hareketine başladı. Geçmişle ilgili olayların tekrar gündeme gelme olasılığı, canınızı sıkacaktır. Kendinizle ilgili içsel huzura ihtiyaç duyacaksınız.

2 Aralık 2015 Çarşamba BOĞA Burç Yorumu:

Maddesel ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Partnerinizin size verdiği destekte, güçlü bir mantık sunuşu yatıyor. Yapacağınız ortaklıklarınız için, başlangıcı karşı taraftan beklemelisiniz. Aileniz ve ev yaşantınızla ilgili yaratıcılığınızın sınırlarını, kendiniz belirlemek istiyorsunuz. Emir almak sizin tarzınız değil. 
2 Aralık 2015 Çarşamba İKİZLER Burç Yorumu:
Maddi konularda belirleyici etken, çevresel ilişkileriniz olmamalı. Bugün, yanılma payınız oldukça yüksek. Ay'ın konumu, yakın ilişkilerinize olumlu bir şekilde yansıyor. Yaratıcılığınızı bilgilerinizle birleştirerek, entelektüel bir tutum sergiliyorsunuz.. Aşkta fazla iyi niyetli olmanız gerekmiyor. Olaylara, biraz daha dikkatli bakmalısınız.

2 Aralık 2015 Çarşamba YENGEÇ Burç Yorumu:

Maddi konularda başlangıç şartlarınızı kendiniz belirlemek istiyorsunuz. Takıntılarınızın altında yatan kaygılarınız, parasal nedenlere bağlı ve olumsuz gelişiyor. Partnerinizin özel konularınıza müdahale etmesine izin vermeniz, sizde önleyemediğiniz negatif bir enerjiye dönüşebiliyor. Duygularınızla başa çıkmayı öğrenmelisiniz.

2 Aralık 2015 Çarşamba ASLAN Burç Yorumu:

Bugün Ay, burcunuzda ilerliyor. Gücünüzü her fırsatta ortaya koyacaksınız. Özellikle duygusal ve sosyal ilişkilerinizde, çekiciliğinizi karşı tarafa yansıtabiliyorsunuz. Düşünceleriniz oldukça net ve aynı şeyi, karşı taraftan da bekliyorsunuz. Karşı cinsle aranızda mistik bir alış veriş oluşacak. Çevreniz sizi anlamayabilir. 

2 Aralık 2015 Çarşamba BAŞAK Burç Yorumu:

Çevrenizde oluşabilecek sorunlara karşı, yaklaşımınız inceleyici ve çözümleyici olacak. Algılama gücünüz yüksek. Meraklı yapınızı körükleyecek olaylardan uzak kalmalı ve dostlarınıza karşı sivri bir dil kullanmamalısınız. Sizden saklanan her şeyi çok kolay hissedebiliyorsunuz.. Bugün mantıklı yönünüz güçlü.

2 Aralık 2015 Çarşamba TERAZİ Burç Yorumu:

Kendiniz özgürce ifade edebileceğiniz bir gün. Ay'ın konumu, arkadaşlık ilişkilerinizi önemli bir şekilde etkileyecek. Bir çok partiler ve toplantılara katılabilirsiniz. Yakın dostlarınızla fikir alışverişinde bulunmak sizin için, rahatlatıcı bir etken oluşturuyor. Yüksek aktivitelerinizi sergilemek enerjinizi boşaltma açısından olumlu oluyor. 

2 Aralık 2015 Çarşamba AKREP Burç Yorumu:

Duygusal konularda enerjik bir dönem içinde olmanıza rağmen, kişisel egolarınızı denetlemek zorunda kalacaksınız. Ay, tepe evinizi etkiliyor. Mesleki anlamda kariyerinizle ilgili yeni gelişmeler gündemde olacak. Bugün, her zamankinden daha fazla çalışmak zorunda kalacaksınız. Kısıtlanmalar enerjinizi düşürebilir dikkatli olun. 

2 Aralık 2015 Çarşamba YAY Burç Yorumu:

Kazançlarınızla ilgili yolculuklar gündeme gelebilir. Maddi konularda sıkıntı yaşamak istemiyorsanız, bütçenizin giderlerini belli bir seviyede tutmalısınız. Bugün dürüstlük örneği verecek ve çevrenize örnek teşkil edeceksiniz. Size sorulan soruları kısa ve net bir şekilde yanıtlıyorsunuz. Zihinsel aktivitenizi oldukça yüksek. 

2 Aralık 2015 Çarşamba OĞLAK Burç Yorumu:

Kişiliğinizi karşı tarafa istediğiniz gibi yansıtamamaktan şikayetçisiniz. Yanlış anlaşılmaktan adeta yorulmuşsunuz ve kelimelere sığınmak istemiyorsunuz. Maddi konulara yaklaşımınız ilginç.Parasal gücünüzü korumaktan yanasınız. Bugün, çevrenizin sizden beklediği, finans desteğinizi onlardan esirgememelisiniz. Olayları yönlendirme konusunda başarılısınız..

2 Aralık 2015 Çarşamba KOVA Burç Yorumu:

Karşı cinsten fazla talebiniz var. Ay karşıt burcunuzu etkiliyor. Partnerinizle sıra dışı konular yüzünden tartışabilirsiniz. Aynı düşüncede olmanız gerekmiyor fakat, sizin bu durumu anlamanız biraz uzun sürecektir. Romantik bir aşkın hayalleriniz kurarken, farklı durumlarla karşılaşmak canınızı sıkabilir. 

2 Aralık 2015 Çarşamba BALIK Burç Yorumu:

Bugün, sevebileceğiniz işleri yapmak isteyeceksiniz. Alışkanlıklarınıza bağlı olmanıza rağmen, sizi oyalayacak şeylerin, renkli tarafları da olsun istiyorsunuz. Sağlığınızla ilgili kendinize daha fazla özen göstermeli, böbreklerle ve kan dolaşımınızla ilgili problemler yaşamak istemiyorsanız, ayaklarınızı sıcak tutmalısınız.