2 Ekim 2015 Cuma Günlük Burç Yorumları

2 Ekim 2015 Cuma KOÇ Burcu Yorumu:
Kişisel çekiciliğinizi karşı cins üzerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu günde, iş birliğine çok önem vereceksiniz. Maddi konularda inatla şansınızı deneyeceksiniz. Yaşam enerjiniz güçlenirken; önünüze çıkan bazı engellerden ders çıkarmanız gerekiyor. Böylece yapacağınız işleri daha kolay bir şekilde aşabileceksiniz.
2 Ekim 2015 Cuma BOĞA Burcu Yorumu:
Duygusal konularda inatçı davranarak sevdiğiniz kişi ile aranızda problemlerin oluşmasına neden oluyorsunuz. Her ikinizin farklı konuları savunmasının ortak bir paydası olmalı. Çünkü, sistemli yapınızın böyle bu durumu çözmemesi imkansız. Birlikte çalıştığınız kişilerle kişisel özgürlüğünüz konusunda sorunlar yaşayabilirsiniz.
2 Ekim 2015 Cuma İKİZLER Burcu Yorumu:
Yaşam enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Birçok işi bir arada yapmanın keyfini yaşayacaksınız. Yaratıcılık dürtülerinizi istediğiniz alanda kullanabilir, birçok yeni iş için başlangıçlar yapabilirsiniz. Bugün, satın alma duygunuz çok yüksek. Uzun süredir aklınıza taktığınız alışverişi yapmaktan büyük bir zevk alacaksınız.
2 Ekim 2015 Cuma YENGEÇ Burcu Yorumu:
Maddi konularda doğru kararlar alacak, birikime ve yatırıma önem vereceksiniz. Ailenizle ilgili aktiviteler önem kazanabilir. Onlarla yapacağınız olumlu işbirlikleri ve vereceğiniz destek sizi oldukça mutlu edecek. Sürpriz beklentilere açık olduğunuz bir gün içindesiniz. Özellikle duygusal beklentileriniz gündemde.
2 Ekim 2015 Cuma ASLAN Burcu Yorumu:
Çevrenizle duygusal işbirliği içinde olduğunuz zaman kendinizi çok mutlu hissediyorsunuz. Bugün, çevresel sorumluluğunuzun farkındasınız. Yaptığınız bir takım işlerde kişisel girişimciliğiniz size aktivite kazandırırken, olayları kısa sürede sonuçlandırmanın keyfini de yaşayacaksınız. Ay'ın konumu başarınızı destekliyor.
2 Ekim 2015 Cuma BAŞAK Burcu Yorumu:
Yıldız haritanızda bulunan madde evinizde; biriken gezegenler nedeniyle, parasal konular ön plana çıkacak. Görüştüğünüz kişilerle kazançlar konusunda iş birliği içinde olacak ve kendi fikirlerinizin benimsendiği şartları sunacaksınız. Bildiğiniz konularda ısrarcı davranarak kendi sisteminizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz.
2 Ekim 2015 Cuma TERAZİ Burcu Yorumu:
Bugün, inanılmaz bir enerjiye sahipsiniz. Düşündüğünüz her şeyi yapıcı bir şekilde yaşama geçirme savaşı içinde olacak ve hızlı iletişim zinciri kuracaksınız. Yapmak istediğiniz çok şey var. Sosyal ilişkilerinizde ki başarınız ve görüştüğünüz üstün nitelikli kişilerden alacağınız destek önem kazanırken istediğiniz ilgi üzerinizde olacak. 
2 Ekim 2015 Cuma AKREP Burcu Yorumu:
Kişisel başarınızı arttırma yolunda yapacağınız olumlu gelişmeler sizi bekliyor. İsteklerinizde ısrarcı davranmakla birçok sorunun altını çiziyor ve gündeme gelmesine neden oluyorsunuz. Partnerinizin sizden beklediği davranışlar konusunda çelişkili davranarak onun bazı tepkisel davranışlarına da hedef olabilirsiniz. 
2 Ekim 2015 Cuma YAY Burcu Yorumu:
Uzun süredir beklediğiniz şartların kendiliğinden oluşması sizi şaşırtabilir. İçsel enerjinizi arttıracak olaylar peşinde olabilirsiniz. Bulunduğunuz şartları sosyal yönüyle değerlendirmeniz, toplumcu yapınız ön plana çıkarırken, size farklı bir statü kazandırıyor. Bilgilerinizi kullanmak için fırsatları değerlendireceksiniz.
2 Ekim 2015 Cuma OĞLAK Burcu Yorumu:
Bilinçaltındaki başarı hırsınızı yaşama geçirme konusunda verdiğiniz savaş, biraz da çevresel koşulları doğru kullanmanızdan geçiyor. Mesleki başarınızı ortaya çıkaracak duygusal motivasyona ihtiyacınız var. Bugün, üst düzeydeki kişileri olumlu bir şekilde etkilemeniz mümkün. Ayrıca, kısa vade molalarla durum değerlendirmesi yapmalısınız.
2 Ekim 2015 Cuma KOVA Burcu Yorumu:
Bugün, çevresel koşulların olumlu etkileri sizden yana. Terazi Burcunda kümeleşen olumlu gezegenler; özgürlük sınırlarınız aşarak, kendinizi daha da iyi ifade edeceğiniz koşulları sunuyor. Yapacağınız işler, şimdiye kadar yaptığınız işlere göre daha fazla efor sarf etmenizi gerektirecek. Yeter ki eski hatalarınızı yeniden gündeme getirmeyin.
2 Ekim 2015 Cuma BALIK Burcu Yorumu:
Ani öfkelerden kaçınmalısınız. Sakin yapınıza yakışmayan davranışlar sizi bile şaşırtıyor. Olayları yerinde değerlendirmesini öğrenmeniz gerekir. Mantıksal olaylara duygu karıştırdığınız zaman zorlanıyorsunuz. Bugün, Ay'ın konumu çevre ilişkilerinde güçlü bağlara ihtiyacınız olduğunu gösteriyor. Şartlarınızı güçlendirmelisiniz.