2 Mart 2015 Pazartesi KOÇ Burcu Yorumu:
İŞ: 'Her koyun kendi bacağından ayrılır' sözünün ne kadar haklı olduğunu bugün göreceksiniz. Kesinlikle sinirlenmeyin.
AŞK: Onunla birlikte bulunduğunuz ortamlarda, gereksiz yere fikir çatışmaları yaratmanızın anlamı yok.
SAĞLIK: İlginç bir şekilde kendinizi ruhsal olarak yalnız hissediyorsunuz. Fakat, arada bir yine nedensiz bir şekilde coşkuya kapılıyorsunuz.
2 Mart 2015 Pazartesi BOĞA Burcu Yorumu: 
İŞ: Savunduğunuz konularda, bazen kendinizi kaybedecek düzeye geliyorsunuz ve ne söylediğinizi kulağınız duymuyor.
AŞK: Sadece size özel bir olaydan kaynaklanan gergin ortamı düzeltmek de size düşüyor. Zaten, onun hiçbir suçu yok. 
SAĞLIK:Olaylardan ve kişilerden fazlasıyla etkileniyor ve davranışlarınızın hareket noktasıda bu çerçeve oluyor. Bu sınırı aşmaya çalışın.
2 Mart 2015 Pazartesi İKİZLER Burcu Yorumu:
İŞ: Dost derecesinde yakın bir iş arkadaşınıza, yapmayı taahhüt ettiğiniz yardım konusuna verdiğiniz önem onu sevindiriyor.
AŞK: Bulunduğunuz ortamı değiştirmek, sizi duygusal saplantılara girmekten kurtarıyor. Daha sağlıklı düşünüyorsunuz.
SAĞLIK: Sizi gizli bir şekilde rahatsız eden iş ilişkilerinizdeki kısır döngüden bir an önce kendinizi çekip, kurtarmalısınız.Çok da büyütülecek bir konu değil.
2 Mart 2015 Pazartesi YENGEÇ Burcu Yorumu: 
İŞ: İş yaşamınızda ki ilişkiler sizi ortama yabancılaştırıyor. Sorunlar sizin baktığınız açıdan olduğu gibi, aslında zor ve aşılmaz değil. Kendinize güvenmelisiniz. 
AŞK: Sevdiğiniz insandan gelebilecek sürprizlere hazırlıklı olun. Çevrenizdeki insanlarla birlikte değişik olaylar yaşayabilirsiniz. 
SAĞLIK: Tedirgin olduğunuz konularınızı konuşmalarınıza yansıtmıyorsunuz. Aksine, tersini savunuyorsunuz. Bu sizin stres katsayınızı arttırıyor.
2 Mart 2015 Pazartesi ASLAN Burcu Yorumu: 
İŞ: Gün içinde gelişecek olayların daha sonra problem yaratmamasını istiyorsanız, dikkatinizi dağıtmaktan vazgeçin, sadece işinizi düşünün. 
AŞK: Duygularınızın yoğun olduğu bir gününüzde olmanıza rağmen, aşka fazla zaman ayırmadan elinizdeki işlerinizi tamamlamalısınız. 
SAĞLIK: Kendinize zaman ayıramadığınız zaman, çok sinirli oluyor ve çevrenizle çatışıyorsunuz. İşinizi yaparken bile mutlu olmayı deneyin.
2 Mart 2015 Pazartesi BAŞAK Burcu Yorumu:
İŞ: İş konusunda tek noktada göstediğiniz yoğun konsantrasyon, olayları değerlendirirken yanılmanıza neden olabilir. En kötü yanları düşünmeyi bir kenara bırakın.
AŞK: Ruhsal yönden yakaladığınız ve sizi rahatlatacak olan ilham kaynaklarınızı, onunla paylaşmanız daha çok motivasyon sağlayacak. 
SAĞLIK: Gizli olmayan şeyleri gizliymiş gibi göstermeye çalışmayın. Bu tür davranış, spekülatif olayların yoğunluğunu artıyor. Sizi gerecek olaylara meydan vermeyin.
2 Mart 2015 Pazartesi TERAZİ Burcu Yorumu: 
İŞ: Çalışma düzeninizde istem dışı olan konu sizi fazlasıyla rahatsız ediyor. Nedenini bulmak için çabalamalısınız.
AŞK: Yoğun şekilde duygusal olacağınız bir günde olabilirsiniz. Böyle günlerinizde değişik ortamlarda bulunmaya çalışın.
SAĞLIK: Olur olmaz anlarda ilaçlara sarılmayın. Gerginliklerinizi doğal çevrelerle atmaya çalışın. Dışarı çıkın, koşun, yürüyün, sessiz bir ortamda kitap okuyun.
2 Mart 2015 Pazartesi AKREP Burcu Yorumu:
İŞ: Odaklandığınız noktadan kendinizi çekip çıkarmanız zor oluyor. Zorlamaya başlarsanız da verim alamıyorsunuz. 
AŞK: Onunla her an gereksiz bir nedenle tartışma çıkacağından çekinerek rahat olamıyorsunuz. Oysa, bu tür konuların önüne geçmek sizin elinizde.
SAĞLIK: Herkes kadar siz de yaşayacaksınız. Tabii, yaşamla yarışırcasına koşturmazsanız. Fakat, aksi bir davranış da sizin yaratılışınıza uymuyor. 
2 Mart 2015 Pazartesi YAY Burcu Yorumu:
İŞ: Günlük iş yaşamınızda kanıksadığınız bazı davranışlar, bugün alınmanıza neden olabilir. Oysa diğer günlerden farklı bir olay değil. 
AŞK: Onunla küçük de olsa bazı anlaşmazlıklar yaşamanız gerekiyor. Eğer; biraz düşünürseniz, bu tür tartışmaların, onun adına haklı olduğunu görebilirsiniz.
SAĞLIK: Gerçekten yorgun olabilirsiniz fakat bu durumunuzu abartılı bir şekilde çevrenize ifade etmenin bir anlamı yok. Bu şekilde itici oluyorsunuz.
2 Mart 2015 Pazartesi OĞLAK Burcu Yorumu:
İŞ: Yakınınızda bulunan bir kişinin, çevreyle olan ilişkilerinin kurulmasında gösterdiğiniz ilgi, onun size olan bağlılığını aşırı bir şekilde arttırdı. 
AŞK: Onunla olan birlikteliğinizde; her bir anı analiz ederek, bir sonraki anda nelere mal olduğunu ortaya net bir şekilde çıkartmalısınız ki, sağlıklı tepki verebilesiniz. 
SAĞLIK: Yaşamda mücadele etmek zorunda olduğunuz konuları doğal bir şekilde karşılamak zorundasınız. Aksi taktirde direnciniz zayıflayacak.
2 Mart 2015 Pazartesi KOVA Burcu Yorumu:
İŞ: Hedefleriniz konusunda son derece kararlı davranıyorsunuz. Bu konuda kişisel gayretlerinizle ön plana çıkmalısınız. 
AŞK: Sık sık duygusal olarak içinizde bir gayesizlik ve boş vermişlik hissediyorsunuz. Bu, sizin gibi hareketi seven biri için zor bir durum. 
SAĞLIK: Gelişen olaylar karşısında, bazı şeyleri oluruna bırakın. Bünye olarak böyle bir ortama uygun değilsiniz. Sinirleriniz ciddi bir şekilde bozulabilir.
2 Mart 2015 Pazartesi BALIK Burcu Yorumu:
İŞ: Çevrenize karşı diğer günlerden farklı olarak, asabi davranabilirsiniz. Alış veriş için akşam saatlerine doğru kısa gezintiler yapabilirsiniz.
AŞK:Kendi yarattığınız ortamlar nedeniyle duygusallığa karşı bir isteksizlik yaşayabilirsiniz. Bu da sizin iyimser yapınızdan kaynaklanıyor.
SAĞLIK: Ruhsal durumunuzdaki yaşadığınız dış baskılar nedeniyle gösterdiğiniz farklı mizaç, sağlığınız açısından pek hoş değil.