20 Ağustos 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumları

20 Ağustos 2015 Perşembe KOÇ Burcu Yorumu:
Bugün, duygusal konulara ağırlık verecek ve bazı önemli işlerinizi askıya alacaksınız. Karşı cins özel konularıyla sizi zorlayabilir. Karşılıklı konuşarak çözümlenebilecek olan bu konuları abartarak, bazı ayrıntıları atlayabilirsiniz. Bu da davranışlarınızın hatalı algılanmasına neden olabilir. Kısa vade çözümler ilişkinizi önemli noktalara getirecek. 
20 Ağustos 2015 Perşembe BOĞA Burcu Yorumu:
Çevrenize yapıcı davranmaya çalışıyor, sorunları fazla büyümeden çözümlemeye çalışıyorsunuz. Yapabileceğiniz fazla bir şey yok. Çalışmalarınızın kesinlik kazanmasını istiyorsanız, gerekli atılımlarınızı şimdiden yapmalısınız. Çevresel faktörlerin sizi olumsuz etkilemesine izin verdiğiniz sürece aksilikler yakanıza yapışacak.
20 Ağustos 2015 Perşembe İKİZLER Burcu Yorumu:
Siz duygularınızı yeterince kullanmasını bilmiyor, çevrenizde mantık insanı olarak görünmekten gizli bir zevk duyuyorsunuz. Birlikteliğinizde yaşadığınız olayların gerçek nedeni; sizin olumsuz davranışlarınızdan kaynaklanıyor. Bugün, planlarınızı bir kenara bırakın ve içinizden geldiği gibi davranın kazanacaksınız.
20 Ağustos 2015 Perşembe YENGEÇ Burcu Yorumu:
Evinizle ilgili değişiklikler yapmak için tam sırası. Uzun süredir ihmal ettiğiniz tamir işlerinizi gündeme getirebilirsiniz. Yapmanız gereken birçok iş var ve bazı işlerinizi hala yavaştan alıyor olmanız, pürüzlerin artmasına neden oluyor. Gecikmiş işlerinizi tamamlamalı ve yeni yapacağınız işlere zaman ayırmalısınız. Yeni planlar gündemde.
20 Ağustos 2015 Perşembe ASLAN Burcu Yorumu:
Siz, güçlü sezgileri olan gururlu bir yapıya sahipsiniz. Olayları abartarak yaşamaktan vazgeçmiyorsunuz. Yapınızın aşırı uçları olumsuzluklar zinciri oluşmasına neden oluyor. Bugün, hırsla başladığınız işlere ara vermeli ve küçük dinginlikler sırasında her şeyi yeni baştan düşünüp, sonra yine devam etmelisiniz. Kazançlı çıkacağınızdan emin olabilirsiniz. 
20 Ağustos 2015 Perşembe BAŞAK Burcu Yorumu:
Ani fikir değişimlerini karşınızdaki kişilerle paylaşmak istiyorsunuz. Onların farklı tepkileriyle karşılaştığınız zaman, kırılıyor ve üzülüyorsunuz. Gereksiz bir alınganlık sergilemenize gerek yok. Olgun ve anlayışlı tarafınız sayesinde, küçük hayal kırıklıklarını atlatabilirsiniz. Bugün, algılama gücünüzün yüksek oluşu işinize yarayacak.
20 Ağustos 2015 Perşembe TERAZİ Burcu Yorumu:
Fikir birliği içinde olduğunuz kişilerin sizi etkilemesine izin vermiyorsunuz. Bugün, yaşantınızla ilgili yeni açılımlara ihtiyacınız var. Sınırlarınızı zorluyorsunuz. Yapacaklarınız ve yaptıklarınız arasında gerekli ince hesapları kurmalısınız. Kendinizi yeniden yaratabileceğiniz yeni konular gündeme geliyor.
20 Ağustos 2015 Perşembe AKREP Burcu Yorumu:
Karşı cinsle aranızda çözemediğiniz birçok problemi masaya yatırıp, yeniden gözden geçirmelisiniz. İsyanlarınız boşuna. Bazı konular kökten çözüm beklerken, geçici duygular peşinde koşarak olayları geçiştiremezsiniz. Bugün, maddi konuların duygusallığınızı etkilemesine izin vermemelisiniz. Olayları sıkı bir şekilde ele almalısınız.
20 Ağustos 2015 Perşembe YAY Burcu Yorumu:
Enerjinizi doğru kullanamadığınız zaman sinirli ve agresif olabiliyorsunuz. Bugün, birçok konuyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Başarıyı seviyor olsanız bile fazla sorumluluk sizi sıkabilir. Duygusal konularda içinizden geldiği gibi hareket ettiğiniz zaman, kolay mutlu oluyorsunuz. Sizi kaprisli olmakla suçlayanlara söyleyecek çok sözünüz var.
20 Ağustos 2015 Perşembe OĞLAK Burcu Yorumu:
Zamanı doğru kullandığınız için sizi suçlayan kişilere tahammülünüz yok. Bugün, Ay'dan aldığınız olumlu etkiler sayesinde yaratıcılığınız mükemmel gelişiyor. Çevrenizde birçok değişik kişiye şans vererek onların fikrini almak isteyebilirsiniz. Siz gizli paylaşımlardan hoşlanıyorsunuz. Bazı sırlar ilginizi çekecek.
20 Ağustos 2015 Perşembe KOVA Burcu Yorumu:
Yaratıcı gücünüzü, beraber olduğunuz kişilere aktarabiliyorsunuz. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişiler; sizin fikrinizi de alacakları önemli bir proje üstünde çalışmak isteyecekler. Kısa görüşmeler sonunda gücün sizde olmasını sağlayacaksınız. Olayların altına imza atabilirsiniz. Zaman kavramını aşan işler tam size için.
20 Ağustos 2015 Perşembe BALIK Burcu Yorumu:
Karşı tarafa fikrinizi kabul ettirmek için çaba göstermelisiniz. Bazı konuların sizi aşmasına isyan etmeniz için hiçbir sebep yok. Olaylar kendi akışı içinde aşamalar yaşıyor ve siz en iyi dönemlerinden birini yaşıyorsunuz. Gelişmeleri sıkı takip ederseniz, her şeyin kendi sınırları içinde olumlu bir şekilde geliştiğini göreceksiniz.