21 OCak 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

21 OCak 2015 Çarşamba KOÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Engel tanımayan yapınızla, önünüze çıkan her konuyu, kolayca çözümlüyorsunuz. Bugün tüm şartlar sizden yana olacak.
AŞK: Onunla savaşınız hiç bitmiyor. Sürekli birbirinizi eleştiren tavırlarınızla aşkınızı zedeliyorsunuz.. Birbirinize güvenmelisiniz.. 
SAĞLIK: Öyle enerjik bir yapınız var ki, çalışırken kendinizi unutuyorsunuz. Son günlerde oldukça yoğun günler geçiriyorsunuz. 

21 OCak 2015 Çarşamba BOĞA Burcu Yorumu:
İŞ: Çevrenizde ters giden olaylara karşı tepkili oluşunuz, yanlış anlaşılıyor. Oysa dürüst yapınız sizi her zaman farklı kılıyor.. 
AŞK: Yaşamınızda çok az kişiye değer veriyorsunuz. Sevdiğiniz kişi farklı olduğunu biliyor ve her konuda size güveniyor. 
SAĞLIK: Alışkanlıklarınıza öylesine bağlısınız ki, küçük bir düzen bozulmasında hemen keyfiniz kaçıyor ve sinir sisteminiz allak bullak oluyor. 

21 OCak 2015 Çarşamba İKİZLER Burcu Yorumu:
İŞ: İş yaşantınızda kendinizi çevrenize sevdirmekte çok başarılısınız. Bugün fazla iddialı oluşunuz dikkat çekecek. Koşullar sizden yana.
AŞK: İkili ilişkilerinizde göründüğünüz kadar kolay değilsiniz. Sizi birde sevdiğiniz kişiden dinlemek gerekir. Bencillikle suçlanabilirsiniz. 
SAĞLIK: Küserek zaman kaybetmeyi de sevmiyorsunuz. Fakat, size yapılan haksızlıklara da küçük bir misilleme yapmazsanız, içiniz asla rahat etmez. 

21 OCak 2015 Çarşamba YENGEÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Çevrenizin yaşam koşullarını kolaylaştırmak için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Bugün dostlarınızın yardımına koşturacaksınız.
AŞK: Sevdiğiniz kişinin kaprisleri sizin için önemli değil. Bir ilişkide arzu ettiğiniz tek şey sadakat duygusunun yoğun olması.
SAĞLIK: Değişen hava şartlarına ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde dışarıya çıkarken, daha kalın giysiler giymelisiniz. 

21 OCak 2015 Çarşamba ASLAN Burcu Yorumu:
İŞ: Duygularınızı paylaşma adına, verdiğiniz savaşlara aldırmamalısınız. İlişkiniz zamanla daha bir sağlamlaşacak. Beklemesini bilmelisiniz.. 
AŞK: Zamanın ne kadar değerli olduğunu ona anlatmaya çalışmayın. Sorun, sizin onu yeterince aramayışınız. Ona zaman ayırmalısınız.
SAĞLIK: Önünüzdeki fırsatları kaçırmamak uğruna, öylesine yoğun tempoda çalışıyorsunuz ki, en sonunda sağlığınızdan olacaksınız. 

21 OCak 2015 Çarşamba BAŞAK Burcu Yorumu:
İŞ: İş yaşantınızda fazla zaman kaybetmemek için konuşmak istemeyişiniz, çevrenizce yanlış algılanıyor. Disiplinli yapınızı bilmiyorlar. 
AŞK: Bugün farklı bir şeyler yapmalısınız. Sevdiğinizi kişi sizinle eğlenceli bir yere gitmek istiyor. Yaşantınızı renklendirmelisiniz.. 
SAĞLIK: Aşırı ve gereksiz yediğinizin farkında bile değilsiniz. Bugün, kendi kendinize bir karar alın ve rejime başlayın. Sonuç mükemmel olacak.

21 OCak 2015 Çarşamba TERAZİ Burcu Yorumu:
İŞ: Atılımlarınızda hesaplı ve akıllı oluşunuz, başarınızı gün geçtikçe perçinliyor. Aslında sizinle çalışmak oldukça keyif verici.
AŞK: Romantik ve ince yapınızı bilen sevgiliniz her an sizden ilginç sürprizler bekliyor. O, sizinle çok mutlu, fakat kapris yapamadan edemiyor..
SAĞLIK: Doğuştan hassas bir bünyeniz var. En büyük hatanız; ısrar ettikleri zaman, kimseyi kırmak istemeyişiniz. Fakat, bunu beslenme düzenine uygulamayın. 
21 OCak 2015 Çarşamba AKREP Burcu Yorumu: 
İŞ: Çevrenizde disiplinli yapınızla dikkat çekiyorsunuz. Gizli çalışmalarınız sizi başarıya adım adım yaklaştırıyor. Kendinize güveniyorsunuz.
AŞK: Güçlü sezgileriniz sayesinde sevdiğiniz kişiyi oldukça şaşırtıyorsunuz. O, sizin yanınızda gizemli olmayı bir türlü başaramıyor.
SAĞLIK: Geçmiş de size yapılan haksızlıkları unutmak istemiyorsunuz. Her şeyi içinizde biriktirmek, sinir sisteminizi bozuyor. 

21 OCak 2015 Çarşamba YAY Burcu Yorumu:
İŞ: İş yaşantınızda pratik bir zekanız olmasına rağmen biraz daha sabırlı olmayı becerebilseniz her şey daha güzel olacak. . 
AŞK: Sevdiğiniz kişinin tenkitlerine aldırmaz görünseniz de, çoğu kez ona karşı öfke duyuyor, haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz. . 
SAĞLIK: Ani değişiklikler yaşadığınız için temponuz oldukça hızlı. Bu günlerde yapacağınız yolculuklara dikkat etmelisiniz. Eşya kayıplarınız olabilir. 

21 OCak 2015 Çarşamba OĞLAK Burcu Yorumu:
İŞ: Sürekli prensipli yaşamak zorunda değilsiniz. İş yaşantınızda kendinize bile acımasız davranabiliyorsunuz. Biraz rahatlamalısınız.
AŞK: Yaşantınızda kendi doğrularınızı gerçekleştirmeye çalışırken, partnerinizin istek ve görüşlerini ihmal edebiliyorsunuz. 
SAĞLIK: Sağlığınızla ilgili çok ciddi probleminiz yok. Sadece fazla yoğun çalıştığınız için, kendinizi ihmal ettiğinizi biliyorsunuz. 

21 OCak 2015 Çarşamba KOVA Burcu Yorumu: 
İŞ: İşinizle ilgili hatalara yer vermeyişiniz, çevrenizde şaşkınlık uyandırıyor. En zayıf anlarınızda bile ayrıntıları ihmal etmiyorsunuz..
AŞK: Duygularınızla ilgili yorum yapmaktan kaçınıyor olmanız, sizi gizemli yapıyor. Neşeli yapınızın altında garip bir durgunluk var. 
SAĞLIK: Değişen moda akımlarına ayak uydururken sağlığınızı da gözetin. Bugün sinirli bir gününüz. Kısa bir yürüyüşe çıkmalısınız. 

21 OCak 2015 Çarşamba BALIK Burcu Yorumu:
İŞ: Çalışmayı çok sevmiyor fakat yine de işinizi mükemmel yapıyorsunuz. Bu özelliğinizi bilmeyenler sizi farklı tanıyor ve şaşırıyorlar..
AŞK: Karşı tarafı sürekli suçlayarak bir yerlere gelemezsiniz. O, savunmasını en iyi şekilde yapıyor zaten. Olayları abartmamalısınız.. 
SAĞLIK: Oturup dinlenmeyi bir türlü öğrenemediniz. Her şey bir arada olunca da, sağlığınızın olumsuz etkilenmemesi, mümkün değil.