22 Ocak 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumları

22 Ocak 2015 Perşembe KOÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Atılımlarınız için enerjinizin uygun olduğu bir gündesiniz. Görüşme yapacağınız konuda düşüncelerinizi sakin bir şekilde anlatın.
AŞK: Bilginiz olmadığı konularda bile iddialı konuşmanız, onun size karşı olan içsel tepkisini arttırıyor. Bırakın, biraz da o konuşsun.
SAĞLIK: Enerjiniz ve zekanızın yüksek oluşu sizi fazla hareketli yapıyor. Fakat her an kaza yapmaya müsaitsiniz. Dikkatli olun.

22 Ocak 2015 Perşembe BOĞA Burcu Yorumu:
İŞ: Bugün, kendinizi tamamen işe vermelisiniz Çözmeye çalıştığınız meseleleriniz zamanla sizin lehinize dönecek. Bu yüzden gününüzü yaşayın.
AŞK: Ayrı yaşam şartlarından gelmiş olmanız nedeniyle sürekli aranızda tartışmalar oluyor. Olaya bu açıdan bakarsanız bazı sorunlarınızı çözebilirsiniz.
SAĞLIK: Boğaz bölgeniz çok hassas. Zaman zaman ses kısıklığı yaşamak istemiyorsanız yüksek sesle konuşmayınız.

22 Ocak 2015 Perşembe İKİZLER Burcu Yorumu:
İŞ: İş arkadaşlarınız arasında sevilen bir insansınız. Bazen, aceleci davranarak onları da panik içine sokuyorsunuz. Bugün, sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz. 
AŞK: Grup içinde konuşkan bir yapınız olmasına rağmen, onunla tartışmanız gereken konularda yeterince derine inmiyorsunuz.
SAĞLIK: Çok meraklı bir yapınız var. Sürekli araştırmak sizi yoruyor. Zihinsel dinlenmeye ihtiyacınız var. Kendinize vakit ayırmalısınız.

22 Ocak 2015 Perşembe YENGEÇ Burcu Yorumu:
İŞ: İşinizle ilgili savunduğunuz konularda yeterli doneleri de toplamalısınız. Bu şekilde yaşam sorunları sizi üzecek kadar güçlü olmayacak.
AŞK: Ona karşı sürekli pozitif davranmanız; ilişkinizin iyi olmasını sağlarken, zaman zaman kaprisli davranışları için ortam hazırlamış oluyorsunuz.
SAĞLIK: Mide sorunları yaşamak istemiyorsanız, yediklerinize dikkat etmelisiniz. Bugün sebze ağırlıklı beslenmelisiniz.

22 Ocak 2015 Perşembe ASLAN Burcu Yorumu:
İŞ: Çalışma hayatınızdaki yeni düzen arayışları içinde, bazı kişiler için hissettiklerinizde doğruluk payınız var. Fakat, direk olarak cephe almayın.
AŞK: Karşılıklı saygı ortamını inşa ederken; her ikinizin de koyduğu taşların uyumu çok önemli. Aksi taktirde istediğiniz ideal ortamı yaratamazsınız.
SAĞLIK: Kulaklarınızla ilgili problemler yaşamak istemiyorsanız fazla gürültülü yerlere gitmemeli, sakin yerleri tercih etmelisiniz.

22 Ocak 2015 Perşembe BAŞAK Burcu Yorumu:
İŞ: Bugün, size yüklenen işlerin fazlalığından şikayet edebilirsiniz. Fakat, bu zemini kendinizin hazırladığını unutmayın.
AŞK: Kendisine uygun yaşam arkadaşı bulamayanlar için, coşkulu bir gün. Ancak, karşınıza çıkan kişiyi test ediyor gibi bir imaj yaratmayın. 
SAĞLIK: İş yerinizde fazla titiz ve yemek konusunda seçici olmanız yüzünden, çevreniz tarafından gizlice yargılanıyorsunuz.

22 Ocak 2015 Perşembe TERAZİ Burcu Yorumu:
İŞ: Balık Burcunda ilerleyen Ay'ın etkisiyle gün içinde duygusallıklar yaşayabilirsiniz. Böyle günlerinizde yaşam pencereniz bütün güzelliklere açık oluyor.
AŞK: Sizi yakından etkilediğini sandığınız ve bu nedenle istemeden içinde olduğunuz olay; sadece onu ilgilendiriyor. Hiçbir şekilde yorum yapmayın.
SAĞLIK: Fazla alkol almak size dokunuyor. Bugün gideceğiniz yerlerde dozu aşmamalısınız. Böbrekleriniz çok hassas.

22 Ocak 2015 Perşembe AKREP Burcu Yorumu:
İŞ: Gerçekleştirilmesi gereken işinizle ilgili bir konuda; uç noktalarda olabilecek en kötü şartları düşünmekten vazgeçin. Zaman kaybediyorsunuz.
AŞK: Sevdiğiniz insana karşı içten sevecen davranışlar göstermekten kaçınmayın. İsteklerinizi detaylı bir şekilde, gurur meselesi yapmadan ona açın. 
SAĞLIK: Bugün her konuda güçlü sezgilere sahip oluşunuz, sizi yoruyor. Çünkü alınganlığınız yine had safhada.

22 Ocak 2015 Perşembe YAY Burcu Yorumu: 
İŞ: Kendinizi yaratıcı olarak nitelendirmenizde haklısınız. Fakat, bazen ortaya konan işin de uzun süreli sabır gerektirebileceğini unutmayın. 
AŞK: Partnerinize karşı sürekli özgürlüğünüzden dem vurmanızın da bir sınırı olmalı. Hiç beklemediğiniz anda geri dönüşü olmayacak olaylara neden olabilirsiniz. 
SAĞLIK: Artık uygun bir rejim yapmaya karar vermelisiniz.Yaz ayları henüz uzakta iken  formunuza ancak kavuşursunuz. . 

22 Ocak 2015 Perşembe OĞLAK Burcu Yorumu:
İŞ: Merkür, motivasyon konusunda sizi desteklemeye devam ediyor. Bu nedenle işlerinizde olan performansınız gözle görülüyor.
AŞK: Sevdiğinizin sizinle konuşmak istediği konuda agresif olmayın. Olumsuz gördüğünüz yanları sakince anlatın.
SAĞLIK: Bugünlerde Merkür'den olumlu etkiler alıyorsunuz. Yalnız hızlı hareket ederek kazalara sebebiyet vermemelisiniz.

22 Ocak 2015 Perşembe KOVA Burcu Yorumu:
İŞ: Kafanızın içinden geçen o kadar çok konu var ki, hangi birini netleştireceğinizi şaşırıyorsunuz. En yakın arkadaşınızın desteğini alın.
AŞK: Partnerinizin size olan davranışlarında hissettiğiniz samimiyetsizlik, gerçekten onun suçu mu? Biraz daha paylaşımcı olmalısınız. 
SAĞLIK: Bazen yorulduğunuzu anlamıyor ve çevrenize isteksizce davranışlar gösteriyorsunuz. Enerjinizi dağıtmamalısınız.

22 Ocak 2015 Perşembe BALIK Burcu Yorumu: 
İŞ:İşinizle ilgili gezegen desteği sizden yana. Fakat, bu konudaki başarınız karşınıza çıkan fırsatlardan kendinize uygun olanını seçebilmenize bağlı. 
AŞK: Kendi kurduğunuz dünyanızda mutlu olduğunu sanıyorsunuz fakat yaşam gerçekleri ile karşı karşıya kalınca da, ümitsizliğe kapılıyorsunuz.
SAĞLIK: Güzelliklere aşırı düşkün olmanız, bugün sizin için olumlu olsa da, yemek konusunda dikkatli olmalısınız. Kilo alabilirsiniz.