23 Temmuz 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumları

23 Temmuz 2015 Perşembe KOÇ Burcu Yorumu:
Güneş kombinasyon burcunuzun Aslan'a geçmesiyle, yaşam enerjinizde güçlü bir artış gözlenecek. Karşı cins ilişkilerinizde güçlü bağlar oluşturacaksınız. Çekim gücünüz mükemmel. Bugün Ay, karşıt burcunuz Terazi'de ilerliyor. Duygusal bağlarınızı istediğiniz potaya getirebileceksiniz. Partnerinizle hoş bir iletişim söz konusu olacak.
23 Temmuz 2015 Perşembe BOĞA Burcu Yorumu:
Birlikte çalıştığınız kişilerle duygusal bir uyum içindesiniz. Onlarla karşılıklı paslaşmalar söz konusu olacak. Sevdiğiniz kişiyle birlikte maddi konularda iş birliği içinde olacaksınız. Yakın dostlarınızın size ulaşma konusunda çabaları var. Bazı eski dostlarınızla bir araya gelecek ve bol bol hasret gidereceksiniz. Bulunduğunuz ortamlarda ilginç fikirlerle ilgi çekeceksiniz.
23 Temmuz 2015 Perşembe İKİZLER Burcu Yorumu:
Duygusal ilişkilerinizde yapıcı tavırlar içindesiniz. Onun istekleri ön planda olacak ve sizinle uyumlu bir şekilde girişimciliğinizi destekleyecek. Bugün Ay, kombinasyon burcunuzda ilerlerken aşk konusunda sizi ön plana çıkaracak. Arkadaş çevrenizde kendinizi ispat edeceğiniz güzel aktivitelere ağırlık vereceksiniz. Bugünün keyfini çıkarmalısınız.
23 Temmuz 2015 Perşembe YENGEÇ Burcu Yorumu:
Güneş'in, madde evinize geçmesiyle parasal konular gündem kazanıyor. Bugün bağlantı kuracağınız kişilerle önemli konular ortaya çıkacak. Onlarla yapacağınız bazı gizli konuşmaların sonucu, çabalarınızda destekleyici bir konuma geleceksiniz. Bazı harcamalardan kaçmanız mümkün değil. Bütçenizi dengeli bir şekilde ayarlamalısınız.
23 Temmuz 2015 Perşembe ASLAN Burcu Yorumu:
Güneş burcunuza geçiyor. Enerjinizi mükemmel bir şekilde çevre ilişkilerinize yansıtacaksınız. Kendinizi neşeli ve canlı hissediyorsunuz. Sosyal aktiviteler önem kazanıyor. Göz dolduracak ortamları tercih edeceksiniz. Bugün duygusal sorunlarınıza dikkat etmeli, partnerinize karşı dikkatsizce bir söz sarf etmemelisiniz. Onu kırabilirsiniz.
23 Temmuz 2015 Perşembe BAŞAK Burcu Yorumu:
Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanacak, akıllıca yaptığınız planlar istediğiniz sonuçları alacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda eleştirici yönünüzü ılımlı bir şekilde kullanmanız, sizin için olumlu bir puan oluşturuyor. Madde evinizi etkileyen Ay sayesinde keyifli bir şekilde para harcayabilirsiniz. Fiziksel özelliklerinizi ön plana çıkaracak, kendinizle uğraşacaksınız.
23 Temmuz 2015 Perşembe TERAZİ Burcu Yorumu:
Bugün duygularınız atakta. Alıngan yaratıcı ve artistik yapınız ön planda. Başarılarınızı kendinize mal etmeniz, sizin için doğal bir davranış ve kendinize güveniyorsunuz. Partnerinize daha yoğun duygular duyacaksınız. Kalbi boş olanlar için, yollardan beklediği haberler gelecek. Bazıları sevdikleri ile gezi planları yapacak. Mutlu haberler onlar için.
23 Temmuz 2015 Perşembe AKREP Burcu Yorumu:
Düşünce ufkunuzun sınırları yok. Bugün Ay, bilinçaltınızı olumlu etkiliyor. Derin düşünüyor ve sorularınızın cevabını oluşturacak doğru zeminlerin üzerinde olduğunuzu hissediyorsunuz. Karşı cinsin üzerinizdeki etkilerini algılayabiliyorsunuz. Onun sizi sorgulamasına izin vermeyişiniz, ilişkinizi çok daha farklı boyutlarda değerlendirmesine neden oluyor.
23 Temmuz 2015 Perşembe YAY Burcu Yorumu:
Ay kombinasyon burcunuz Terazi'de ilerlerken, çevre ilişkilerinizi ön plana çıkarıyor. Duygularınızı paylaşma konusunda son derece rahat ortamları tercih edeceksiniz. Karşı cinsle aranızda olumlu paylaşımlar söz konusu. Birlikte sosyal aktivitelere katılacaksınız. Bugün, onun istekleri doğrultusunda hareket edecek, onu pozitif etkileyeceksiniz. Şanslı bir gününüz.
23 Temmuz 2015 Perşembe OĞLAK Burcu Yorumu:
Bugün sezgileriniz çok yoğun. Onun duygularını rahatlıkla hissedecek, paylaşımlarınızı istediğiniz yönde geliştireceksiniz. Maddi konularda, sosyal aktivitelere düşkünlüğünüz yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz. Bugün, bütçeniz konusunda yeni düzenlemeler yapmalı, bazı gereksiz masraflarını kısıtlamalısınız. Dostlarınız yardımlarınızı bekliyor.
23 Temmuz 2015 Perşembe KOVA Burcu Yorumu:
Yeni tanışacağınız kişilere şans vermek istiyorsunuz. Bugün dengesiz para harcamalarınız yüzünden, zor anlar yaşayabilirsiniz. Unuttuğunuz faturalar sizi rahatsız edebilir. Güneş, karşıt burcunuz Aslan'da ilerlerken, duygusal konularda yapıcı tavırlarınızı ortaya çıkaracak. Çevre ilişkilerinizi canlı olacak. İlgi üzerinizde olacak.
23 Temmuz 2015 Perşembe BALIK Burcu Yorumu:
Ani değişimler sizin için olumlu olacak. Yaşam enerjiniz güçleniyor. Ailenizle birlikte vereceğiniz ortak kararlar, bulunduğunuz zeminin sağlamlaşmasına neden olacak. Maddi konularda yatırımlar söz konusu. Mülkle ilgili alım satım olayında karlı çıkabilirsiniz. Bulunduğunuz şartları kendi açınızdan olumlu bir şekilde değerlendireceksiniz.