24 Aralık 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumları

24 Aralık 2015 Perşembe KOÇ Burç Yorumu:

Sezgilerinizin; çevre koşullarınız nedeniyle yoğunlaştırdığınız duygusallıklarınıza kılavuzluk edeceği bir gündesiniz. Bu sezgilerinizi partnerinizle paylaşarak, sizi demoralize eden konulara karşı savunma mekanizmanızı arttıracaksınız. Böylece, gerçekten kafa yormamanız gereken konuların, sizi ne kadar meşgul ettiğini göreceksiniz.

24 Aralık 2015 Perşembe BOĞA Burç Yorumu:

İş çevrenizde size mutlak olarak yarar sağlamayacak o kadar çok fazla uğraşınız var ki; boş yere kendinize stres yaratıyorsunuz. Bazen kafanızı iyice bu konulara gömüyorsunuz ve gerçek çaba göstermeniz gereken konuları ihmal ediyorsunuz. Üstelik, bu ihmalkarlığınızın farkına varamıyorsunuz. Bugün, bu tür konuları ele alacaksınız. 

24 Aralık 2015 Perşembe İKİZLER Burç Yorumu:

İçinde bulunduğunuz mekanda yapmak istediğiniz değişiklikler, birlikte yaşamınızı paylaştığınız kişilere de fayda sağlayacak. İstekleriniz doğrultusunda gerçekleştirmek istediğiniz düşüncelerinizi ifade ederken çok fazla tavizkar konuşmayın fakat, nazik olmayı da unutmayın. Çünkü, bu tür konularda yanlış anlaşılabiliyorsunuz.

24 Aralık 2015 Perşembe YENGEÇ Burç Yorumu:

Merakla gerçekleşmesini beklediğiniz konuda, sürecin gelişim şekli biraz da size bağlı ve elinizde sizi kesin başarıya götürecek malzeme ve gereçler mevcut. Ancak, bunları çok dikkatle süzgeçten geçirin. Bunu yaparken de, çevrenizdeki yakın kişileri ön plana alın. Onlar; gerekli ön bilgileri, olayın doğallığı içinde size verecekler. 

24 Aralık 2015 Perşembe ASLAN Burç Yorumu:

Günlük yaşam rotanızın sizi zorlayan yol kavşaklarında çok fazla efor sarf ediyorsunuz. Çünkü, ayni anda birden fazla konulara hedefleniyorsunuz. Oysa, konsantrasyonunuzu tek bir amaca yönlendirseniz, konuyla ilgili özgüveniniz de olumlu bir şekilde artacak. Eviniz için yapacağınız alış-veriş iş stresinizi unutturacak.

24 Aralık 2015 Perşembe BAŞAK Burç Yorumu:

Kaldığınız mekanda, maddi olarak fazla zorlanmayacağınız değişiklikler peşindesiniz. Fakat çok fazla "dediğim dedik" bir tavır içinde olmayın. Nadiren bir arada olduğunuz arkadaşlarınıza yapacağınız ziyaretler; sizi meşgul edecek yeni ilgi alanlarını gündeme getirebilir. Bu konuda ısrarcı olabilirsiniz. 

24 Aralık 2015 Perşembe TERAZİ Burç Yorumu:

Ortaklaşa yaptığınız çalışmalarınızda alacağınız verim; sorunlarınıza karşı atacağınız mantıklı adımların sizin inisiyatifinizde olmasına bağlı. Fakat, çok fazla talepkar olmayın. Yoksa, ihtiyaç duyduğunuz çevre koşullarını kaybedebilirsiniz. Bu arada, partnerinizle yapacağınız alış-verişte sert reaksiyonlarda bulunmayın. 

24 Aralık 2015 Perşembe AKREP Burç Yorumu:

Sizin için şu an en önemli konu; etrafınızda kişileri ikna ederek, izlemek istediğiniz rotanın doğru olduğunu onlara gösterebilmektir. Bu konudaki beklentileriniz istediğiniz hızda olmayabilir. Bunu bir gecikme olarak yorumlamayın. Sonucu sizin için pahalıya mal olabilecek riskli konularda, çok iyi bir ön hazırlık yapmalısınız. 

24 Aralık 2015 Perşembe YAY Burç Yorumu:

Bugün, hiç beklemediğiniz konular veya beklemediğiniz arkadaşlarınızla yapacağınız görüşmeler sizi strese sokabilir. Konuyu abartarak, kendinizi yıpratmayın. Bunun için, aileniz ve aile yakınlarınızla birlikte olun, onlarla beraber aktivitelerde bulunun. Nasıl olsa, sizi rahatsız eden konuda, arkadaşlarınız hatalarını anlayacaklar. 

24 Aralık 2015 Perşembe OĞLAK Burç Yorumu:

Partnerinizle birlikte aranızda gerginlikler olabilir. Tartışmanıza neden olan koşulları kimlerin yarattığını düşünürseniz, çözüme daha kolay ulaşacak ve müşterek şartlarınızı sağlam zeminlere oturtacaksınız. Muhtemelen, eviniz veya evinizle ilgili çevrede yapacağınız değişiklikler birlikteliğinizi motive edecek.

24 Aralık 2015 Perşembe KOVA Burç Yorumu:

Kendinize yönelteceğiniz mantıklı sorularınızla, aranızda bir türlü açıklığa kavuşmayan ve bir sır görüntüsü veren konuların ne kadar gereksiz olduğunu göreceksiniz. Partneriniz için, ona çok özel olduğu hissini verecek ayrıcalıklı planlar yapın. Beraberce katıldığınız grup eğlencelerinde ona daha yakın ilgi gösterin.

24 Aralık 2015 Perşembe BALIK Burç Yorumu:

Eğer, karşılıklı gereksiz çekişmelerden kurtulmak istiyorsanız; "ortada küçük tepeler bile yokken, büyük dağlar yaratmayın." Kariyer, iş yaşamı ve parasal konularınızı; duygusal hırslarınızın önüne geçirin ve elde edeceğiniz kazanımlarınızla çevrenize hitap edin. Aşk yaşamınızda, ortak ihtiyaçlarınızı ön plana alarak, özen gösterin.