24 Ekim 2014 Cuma Günlük Burç Yorumları

24 Ekim 2014 Cuma KOÇ Burcu Yorumu
Duygu karışıklığına neden olabilecek olayları mıknatıs gibi kendinize çekiyor, aşkta kargaşayı seviyorsunuz. Güneş'in bulunduğu konum düşüncelerinizin derinleşmesine neden oluyor. Bugün maddesel gereksinmeleriniz için, olanaklarınızın sınırlarını güçlü tutmak isteyebilirsiniz. Midenizin hassas olduğu bir gün.

24 Ekim 2014 Cuma BOĞA Burcu Yorumu
Güneş karşıt burcunuzda ilerliyor. Güçlü bir birliktelik kurmak için amaçlarınıza uygun davranıyor olmanız, çevrenizde takdirle karşılanacak. Çekici kişiliğiniz, sizi ön plana çıkarırken, birlikte çalıştığınız kişilerin üstün yönlerinden de, etkileneceksiniz. Pratik düşünmeniz gereken bir gün içindesiniz.

24 Ekim 2014 Cuma İKİZLER Burcu Yorumu
Bugün içinde bulunacağınız şartları, ciddi bir bakış açısı içinde değerlendireceksiniz. Yakın çevrenizin davranışları konusunda haklı çıkmak istiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirmeli ve daha hoşgörülü davranmalısınız. Kendinizi farklı bir güne hazırlamalısınız. Sosyal yaşamınız canlanıyor.

24 Ekim 2014 Cuma YENGEÇ Burcu Yorumu
Cinsel cazibenizin yüksek olduğu bir gün. Karşı cinsi kolaylıkla etkiliyorsunuz. Zevklerinizde aşırıya kaçmak istemiyorsanız, arzularınıza gem vurmayı öğrenmelisiniz. Güçlü enerjiniz sayesinde, birlikte çalıştığınız kişileri kolay bir şekilde ikna etmeyi başaracaksınız.Güneş yaşamınızla ilgili arzularınızda yoğunlaşma sağlayacak.

24 Ekim 2014 Cuma ASLAN Burcu Yorumu
Yakın çevrenizde gelişen olaylara karşı tepkili davranmak istemeyebilirsiniz fakat size yanlış gelen şeyleri de kabul etmek istemiyorsunuz. Cesur bir kişiliğiniz var fakat bazı engeller canınızı sıkabiliyor. Ay'ın bulunduğu konum, sezgisel ve akılcı yönlerinizle hareket etmenize neden oluyor. Sosyal yaşamınız canlanıyor.

24 Ekim 2014 Cuma BAŞAK Burcu Yorumu
Kendinizi ifade edecek konularda emin adımlarla ilerlerken çevrenizden gelen sitemlere aldırmamalısınız. Ay'ın bulunduğu konum, sevdiğiniz kişi ile ilişkilerinize daha gerçekçi ve mantıklı bakmanızı sağlıyor. Karşılıklı bir şekilde fikir alış verişi içinde olacak, disiplin duygularınızı kullanacaksınız.

24 Ekim 2014 Cuma TERAZİ Burcu Yorumu
Yapmayı planladığımız işlerinizde daha temkinli ve ayrıntıcı davranacağınız bir gün. Atılımlarınızı yapmadan önce düşünmeli ve olayların sonucunda karşılaşabileceğiniz aksilikleri düşünmelisiniz. Araştırmacı yönünüzü daha da destekleyecek, bazı olayları önceden sezinleyeceksiniz.

24 Ekim 2014 Cuma AKREP Burcu Yorumu
Güneş burcunuza geçiyor. Duygusal ve fiziksel anlamada kendinizi her zamankinden daha fazla güçlü hissedeceksiniz. Bugün fırsatlar konusunda ısrarcı olmamalı ve karşınızdaki kişilerin düşüncelerine saygı göstermelisiniz. Arzularınızın gerçekleşmesini istemenize rağmen, bazen geri planda kalmak daha çok işe yarayabilir.

24 Ekim 2014 Cuma YAY Burcu Yorumu
Duygusal anlamda kabınıza sığmıyorsunuz. Bugün size katkısı olacak değerli ve güçlü kişilerle çalışmak istiyorsunuz. Düşünceleriniz değiştirme konusunda son derece inatçı ve sabit olacaksınız. İş yerinizde sistemli davranarak, üstlerinizin üzerinde olumlu etki bırakmanız mümkün.

24 Ekim 2014 Cuma OĞLAK Burcu Yorumu
Duygularınızda bir çekimserlik söz konusu olabilir. Bugün karşılaşacağınız kişilerin fikirlerini kabul etme konusunda bocalayabilirsiniz. Gizemli davranışlarınız küçük ayrıntıları bile önemli hale getirebilir. Hislerinizden emin olmadan konuşmak istemiyorsunuz. Düşüncelerinizin doğruluğunu hiç kimseye tartışmak istemediğiniz bir gün.

24 Ekim 2014 Cuma KOVA Burcu Yorumu
Yaşam enerjinizi yoğun olduğu bir gün. Duygularınızı özgürce kullanmaktan yanasınız. Bugün Ay'ın konumu, kişisel değerlerinizi yargılamadan olaylara maddeci bir bakış açısı getirebilirsiniz. Güneş tepe evinize geçti. Yüksek amaçlarınızın sizi olumlu yönlendireceği bir gün. Olayları her zamanki esnekliğinizle değerlendirme yolunu seçmelisiniz.

24 Ekim 2014 Cuma BALIK Burcu Yorumu
Güneş kombinasyon burcunuz Akrep'e geçti. Kendinizle ilgili değişim ve güçlenme içinde olacaksınız. Özellikle maddi konulara odaklaşmanız sayesinde bazı problemlerinizi rahatlıkla çözüyorsunuz. Uzun süredir beklediğiniz fırsatlar ayağınıza gelecek. Koşullarınızın yönünü değiştirerek, kendinize yeni bir ortam hazırlayabilirsiniz.