24 Kasım 2015 Salı Günlük Burç Yorumları

24 Kasım 2015 Salı KOÇ Burç Yorumu:

Karşınızdaki kişilere fazla iyimser davranıyorsunuz. Gücünüzün farkındasınız. Her şeyin çok kolay olabileceğini düşünerek hata yapabilirsiniz ve bunun da farkında olmayabilirsiniz. Bugün, çevrenizdeki olayları derinlemesine algılayacaksınız. Kendinizle baş başa kalmayı deneyin. Birçok şeyi daha çabuk kavrayacak ve sonuca hızlı bir şekilde gideceksiniz. 

24 Kasım 2015 Salı BOĞA Burç Yorumu:

Duygulu ve enerji dolusunuz. Çevrenizden çok şey beklediğiniz için, bazı olaylar istediğiniz gibi sonuçlanmayabilir. Kendi gücünüzün farkında olmalısınız. Bugün, ruhsal anlamda derin bir kavrama yeteneğiniz var. Her şeyi hissediyor olmanız, içsel çatışmalara neden olabilir. Sevdiğiniz kişiyle maddesel gücünüzü birleştirmek isteyeceksiniz. 

24 Kasım 2015 Salı İKİZLER Burç Yorumu:

Çevrenizle güç çatışması yapmaktan sakınmalısınız. Olayların dışında kalarak hata yapmaktan kurtulacaksınız. Bugün, kendinizle ilgili fiziksel değişimlere açıksınız. Özellikle dış görünüşünüze önem vererek hareket ediyorsunuz. Ayrıca, sanatsal olaylar ilginizi çekecek. Entelektüel girişimler peşindesiniz.

24 Kasım 2015 Salı YENGEÇ Burç Yorumu:

Bugün, planladığınız her şeyi sonuçlandırmak için atağa kalkıyorsunuz. Pratik ve canlı bir performans sergiliyor ve birlikte çalıştığınız kişileri bir anlamda zorluyorsunuz. Onlar sizin enerjinize yetişemeyebilirler. Üstelik fazla beklemek istemiyorsunuz. Görüşeceğiniz kişileri ikna etmekte başarınız tartışılmaz. Kazalara dikkat etmelisiniz.

24 Kasım 2015 Salı ASLAN Burç Yorumu:

Bugün, enerjinizi doğru kullanmalısınız. Duygusal rahatlamaya ihtiyacınız var. Yollarla ilgili hayallerinizde ısrar etmeli ve arzuladığınız ziyaretleri yapmalısınız. Özlemlerinizle yaşadığınız zaman, hüzünlerinizle uğraşmak zorunda kalıyorsunuz. Aşk ve derin duygularınızın sizi rahat bırakmadığını görüyorsunuz. 

24 Kasım 2015 Salı BAŞAK Burç Yorumu:

Ailenizi ikna etmek zorunda kalacağınız birçok konu var. Düşüncelerinizde haklı bile olsanız, onların da fikirlerini almalısınız. Madde ile ilgili hayallerinizin altında; değişim, fırsatlar ve sezgiler yatıyor. Bazen, her şeyi birbirine karıştırabilirsiniz. Geçmişle ilgili anıların sizi rahatsız etmesine izim vermemelisiniz. Bugün, ayaklarınız oldukça hassas.

24 Kasım 2015 Salı TERAZİ Burç Yorumu:

Bugün, ilişkilerinizin duygusal yönü kafanızı karıştırabilir. Çevrenizde aranılan bir kişi olmanız yüzünden, kendinizle baş başa kalmayı özlediniz. İletişim konusunda başarılı bir performans sergileyeceğiniz bir gün içindesiniz. Birçok olayın çözümü sizi bekliyor. Radikal kararlar almaya müsait bir gün. İştahınızla başınız dertte.

24 Kasım 2015 Salı AKREP Burç Yorumu:

Aşkta her şey sizin lehinize gelişiyor. Karşı tarafın duyguları konusunda tatmin olmaya ihtiyacınız var. Onun tarafından da sevildiğinize emin olun. Bugün, çekici yönleriniz ön planda olacak ve bulunduğunuz çevrelerde büyüleyici bir tavır sergileyeceksiniz. Partnerinizle aranızda güçlü bir cinsel çekim oluşuyor. Kıskançlık duygularınızı denetleyin.

24 Kasım 2015 Salı YAY Burç Yorumu:

Bugün, gizli duygularınızın etkisinde kalabilirsiniz. Başkalarının sizi incelemesine izin vermemelisiniz. İçsel enerjinizi kullanmadığınız zaman, çok kolay öfkelenebiliyor ve çevrenizi kırıyorsunuz. Mücadeleci yönlerinizi bastırmaktan çok açığa çıkarmalısınız. Sezgilerinizi ifade etmeden önce çevrenizin tepkisini düşünmelisiniz. 

24 Kasım 2015 Salı OĞLAK Burç Yorumu:

Aileniz ve evinizle ilgili bir takım hayallerinizi yaşama geçirme konusunda; kafanızda bir çok fikir oluşmuş durumda. Duygusal bağlarınızın güçlü olması, onların her türlü sorumlulukları ile ilgilenmenizi sağlıyor. Bugün, sevdiklerinizle konuşma ihtiyacı içinde olacaksınız. Onların vereceği destek, sizin için güçlü bir motivasyon kaynağı oluyor.

24 Kasım 2015 Salı KOVA Burç Yorumu:

Çevresel iletişimin çok önemli olduğunu biliyorsunuz. Bugün, etrafınıza pozitif bir enerji ile yaklaşmanız, kişisel başarınız da arttıracak. Maddi konularda hızlı gelişecek durumlar söz konusu. Küçük fırsatlardan yola çıkarak birçok zincirleme işi bir araya getirmeyi başaracaksınız. Yeni tanışacağınız kişilerden ilginç teklifler alabilirsiniz.

24 Kasım 2015 Salı BALIK Burç Yorumu:

Parasal konularda tatmin sağlayamadığınız zaman, kendinizi yetersizlik duygularına hapsetmeniz hata. Yaratıcılığınıza çok güveniyor ve isteklerinizi sessizce yaşama geçirmek istiyorsunuz. Bugün, yeni teklifler konusunda kendiniz sınamalı fakat hemen karar vermemelisiniz. Gücün kimde olacağı hesapları kafanızı karıştırabilir.