24 Ocak 2015 Cumartesi KOÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Hatalarınız için, hep bir mazeretiniz var. Hedeflerinizde yanılmadığınız için, gelecek sizin için ürkütücü olmuyor.Tekrarlardan asla bıkmıyorsunuz. 
AŞK: Yaşamı her noktadan yakalıyor olmanız, duygusal hayatınızda sizi farklı kılıyor. Sevgilerinizi coşkulu yaşıyorsunuz..
SAĞLIK: Sürekli gergin olmanız ve çalışma yaşantınızda zorlanmalar yaşamanız, tansiyonunuzda iniş ve çıkışlara sebep oluyor. 

24 Ocak 2015 Cumartesi BOĞA Burcu Yorumu:
İŞ: İş yaşantınızda olayları gereğinden fazla büyütüyor olmanız, sizin suçunuz. Aksilikler yüzünden, her an kayıplarınız olabilir. Dikkat edin.
AŞK: Sevdiğiniz kişi her konuda sizden destek beklemesine rağmen, onun isteklerini anlamazlıktan geliyorsunuz. Daha esnek olmalısınız..
SAĞLIK: En basit hareketiniz bile gereksiz kazalara sebep oluyor. Her konuda içinizdeki çocuk sakıncalı bir şekilde atağa kalkıyor. 

24 Ocak 2015 Cumartesi İKİZLER Burcu Yorumu:
İŞ: Aynı anda bir çok işi bir arada yaptığınız zaman mutlu oluyorsunuz.. Rutin işlerin kişisi olmadığınız için,çevrenize karşı çelişkilisiniz.
AŞK: Sizi anlamak çok zor. Bugün yaşadığınız olaylara duygusal yaklaşarak, çevrenizi şaşırtacaksınız. Sözcüklere ihtiyacınız yok.
SAĞLIK: Aşırı yorgunluk sizde stres yaratıyor fakat belli etmiyorsunuz. Bugün enerji dağınıklığı görülüyor. Biraz toparlanın.

24 Ocak 2015 Cumartesi YENGEÇ Burcu Yorumu:
İŞ Çevrenizin konularına sahip çıkmak sizde alışkanlık halini almış. Bugün yine bazı konularla ilgili çalışmalar sizi bekliyor.
AŞK:.Sıra dışı ilişkiler peşinde olmanız yüzünden, aşk konusunda problemler yaşıyorsunuz.Bugün çelişkiler söz konusu dikkatli olun..
SAĞLIK: Sorunlarınızı, hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Dostlarınızı da titizlikle seçmeniz bunu gösteriyor. Paylaşmaya ihtiyacınız var. .

24 Ocak 2015 Cumartesi ASLAN Burcu Yorumu:
İŞ: İsteklerinizi uygulamakta başarılı bir tablo çiziyorsunuz. Bugün ilginç olaylar sizi bekliyor. Örgütleme yeteneğinizi doğru kullanacaksınız.
AŞK: Duygularınız sürekli değişkenlik gösteriyor. Sizi sevenleri zor durumda bırakıyorsunuz. Geçici heveslerden uzak durmaya çalışmalısınız.
SAĞLIK: Hiç beklemediğiniz bir arkadaşınızın sözlerini yanlış anlayabilir ve gereksiz bir alınganlık gösterebilirsiniz.

24 Ocak 2015 Cumartesi BAŞAK Burcu Yorumu:
İŞ: Bugün yüksek enerjili bir gün. Aynı anda bir çok işi hallederek, çevrenizde örnek teşkil edeceksiniz. Dedikodulara aldırmamalısınız
AŞK: Sevginizle ilgili şüpheleriniz var. Bugün duygularınızı yeniden sınamak isteyebilirsiniz. Fazla kuruntulu davranıyorsunuz Sınırlarınızı kaldırın.
SAĞLIK: Dostlukların zedelenmesinden yana değilsiniz ve her zaman çevrenizi kaynaştırma özelliğine sahipsiniz. Bugün yine iş size düşüyor.

24 Ocak 2015 Cumartesi TERAZİ Burcu Yorumu:
İŞ: Ay'dan olumlu etkiler alıyorsunuz. İsteklerinizi ifade ederken oldukça başarılı davranacaksınız. İlişkileriniz mükemmel.
AŞK: Duygusal ilişkilerinizde , daima aranılan bir kişi olarak kalacaksınız. Geçmişin eski anıları artık sizi rahatsız etmemeli
SAĞLIK:Her zaman müthiş bir dengeye sahipsiniz. Farklı konuların olgunlaşmaya başlaması kafanızı karıştırabilir ve stres yaratabilir. 

24 Ocak 2015 Cumartesi AKREP Burcu Yorumu:
İŞ:Bugün Ay'dan aldığınız etkiler yüzünden, gereksiz bir alınganlık gösterebilirsiniz. Çevrenizden olumsuz etkileniyorsunuz..
AŞK: Geçmişle yaşayamazsınız. Bazı olaylar artık sizi etkilememeli. Yaşam her dem güzelliklerle size gelecektir.
SAĞLIK: Melankolik olmaya adaysınız. Yine de yaşamı her haliyle seviyorsunuz. Tekrarlardan nefret ediyor ve yalnızlığınızı seviyorsunuz.

24 Ocak 2015 Cumartesi YAY Burcu Yorumu:
İŞ: Yaşamı iki ayrı uçlarda yaşayan çok az kişi vardır. Çevrenizdeki kişiler bu özelliğinize artık alıştılar. Kendinizi her an yeniliyorsunuz. . 
AŞK: Hareketli yapınız herkesin başını döndürüyor. Özellikle sevdiğiniz kişi sizden yana oldukça dertli. Onu ikna etmelisiniz..
SAĞLIK:Yoğun bir çalışma temposu içinde,eğlenmeye bile vakit ayırabiliyorsunuz. Yalnız yorgunluğunuzu sonradan hissediyorsunuz.

24 Ocak 2015 Cumartesi OĞLAK Burcu Yorumu:
İŞ: Planlı davranışlarınız yüzünden kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz. Kuralları siz koyuyor, sonra da isyan ediyorsunuz. 
AŞK: Onula birlikte paylaşımlarınızın mükemmel oluşu, bazı kişilerin negatif bir şekilde dikkatini çekiyor. Kendinizi korumalısınız
SAĞLIK: Ayak bileklerinizin hassas olduğu bir gün. Yürürken dikkatli olmalı ve sağlıklı bir ayakkabı seçmelisiniz. Kazalara dikkat etmelisiniz.

24 Ocak 2015 Cumartesi KOVA Burcu Yorumu:
İŞ: Kişisel yeteneklerinizin yoğun olduğu bir günde olmanız, başarı sınırlarınızı olumlu etkiliyor. Her geçen gün sınırlarınızı zorluyorsunuz..
AŞK: Kendinizi farklı hissettiğiniz bir gündesiniz. Artık eski duyguları bir kenara atmalısınız.Yaşam devam ediyor ve siz ayaktasınız.
SAĞLIK:Her konuda hevesiniz çabuk geçiyor. Yeteneklerinizi geliştirecek uğraşlar bulmalısınız. Yaşam temponuzu artırmalısınız. Önünüz açık

24 Ocak 2015 Cumartesi BALIK Burcu Yorumu:
İŞ: Her konuda farklı düşünceler üretmekte üstünüze yok. Şartlar değiştikçe sürekli bir huzursuzluk duyuyorsunuz. Cesur olmalısınız..
AŞK: Eski olayları artık unutmalısınız. Yaşamınızın her geçen gün değiştiğini sizde görüyor ve gelecekten korkuyorsunuz.
SAĞLIK: Hassaslık size yakışıyor. Aşırı alıngan olduğunuzu çok az kimse biliyor. Siz gülümserken ağlıyorsunuz Her şeye boş verin gitsin.