25 Aralık 2015 Cuma Günlük Burç Yorumları

25 Aralık 2015 Cuma KOÇ Burç Yorumu:

Bugün ailevi konularda yeni gelişmeler olabilir. Güvenlik konusu gündeme gelebilir. Önemli değişimler yaşayabilirsiniz. Ev hayatında eskiye ait konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Endişe yaratan durumlar oluşabilir. Akşam saatlerinde olaylar daha huzurlu bir hal alabilir. Arkadaşlarınızla birlikte sevdiğiniz ortamlarda olabilirsiniz.

25 Aralık 2015 Cuma BOĞA Burç Yorumu:

Bugün ailenizle ilgili konular sizi daha fazla meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizdeki olayların farkına varabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eğitimlere katılabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişimler gündeminizi etkileyebilir. Ticari konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Ortaklı işlerde bulunabilirsiniz. Akşam saatlerinde koşullar daha belirsiz olabilir.

25 Aralık 2015 Cuma İKİZLER Burç Yorumu:

Bugün sorumlu olduğunuz konularda yeteneklerinizi kullanabileceksiniz. İşlerinizde tamamlanmalar söz konusu. Parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Yeni kaynak arayışı içinde olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde çatışmalar olabilir. Yaşanan olaylarla ilgili kararlar almak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla konuşmak sizi rahatlatabilir.

25 Aralık 2015 Cuma YENGEÇ Burç Yorumu:

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkileriniz konusunda hassas bir gündesiniz. Ev hayatınızdaki olaylar sizi endişeli yapabilir. Beslenme konusuna dikkat etmelisiniz. Huzur arayışı içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Çatışmalara karşı uyanık olun.

25 Aralık 2015 Cuma ASLAN Burç Yorumu:

Bugün koşullar çok kolay olmayabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ailevi konularda hassas davranabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanmalar olabilir. Küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. İkili ilişkilerinizde tartışmalar ve ardından kopmalar yaşanabilir. Daha kabullenir davranmalısınız.

25 Aralık 2015 Cuma BAŞAK Burç Yorumu:

Bugün aile yaşantınızla ilgili beklenti içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde bazı konuların farkında varabilirsiniz. Yeni kararlar alabilirsiniz. Gün içinde kafanızı dağıtmak için sosyal konularla ilgilenmek size iyi gelecek. Denge içinde olmaya özen gösterin. Akşam saatlerinde daha keyifli organizasyonlara dahil olabilirsiniz.

25 Aralık 2015 Cuma TERAZİ Burç Yorumu:

Bugün aile yaşantınızla ilgili beklenti içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde bazı konuların farkında varabilirsiniz. Yeni kararlar alabilirsiniz. Gün içinde kafanızı dağıtmak için sosyal konularla ilgilenmek size iyi gelecek. Denge içinde olmaya özen gösterin. Akşam saatlerinde daha keyifli organizasyonlara dahil olabilirsiniz.

25 Aralık 2015 Cuma AKREP Burç Yorumu:

Bugün yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeni kararlar alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde anlaşmazlıklar çıkabilir. Siz olayları idrak etmeye başlayabilirsiniz. Bu durumları kabul etmek sizi olgunlaştırabilir. Akşam saatlerinde koşullar daha keyifli. Sevdiklerinizle program yapabilirsiniz.

25 Aralık 2015 Cuma YAY Burç Yorumu:

Bugün sorumlu olduğunuz konularda sizi sıkıntıya sokacak koşullar oluşabilir. Finansal işlerinizde yenilenmeye gidebilirsiniz. Borç alacak işleri gündeminize gelebilir. İlişkilerinizde duygusal yönden tamamlanmalar olabilir. Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde ailenizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz.

25 Aralık 2015 Cuma OĞLAK Burç Yorumu:

Bugün kendinizi karşı tarafa ifade edebiliyor olmak önemli olabilir. Aile hayatınızla ilgili kafanızı kurcalayan meseleler olabilir. Çatışmalara karşı sakin kalmaya çalışın. Denge içinde olmak sonrasında sizi iyi hissettirecektir. Gün içinde ortaklı konularla da ilgilenebilirsiniz. Farkında olmadığınızı düşündüğünüz olaylara karşı uyanık olun.

25 Aralık 2015 Cuma KOVA Burç Yorumu:

Bugün sorumlu olduğunuz konularda tamamlanmalar olabilir. Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz önem kazanabilir. İlgilendiğiniz konular sizi yorabilir. Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Ev hayatınızla ilgili bazı endişeler içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde rahatlamış olacağınızdan, konuşmak için daha uygun.

25 Aralık 2015 Cuma BALIK Burç Yorumu:

Bugün kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda beklediğiniz olaylar sonuçlanabilir. Hobileriniz için harcama yapabilirsiniz. İlişkinize daha farklı bir gözle bakmaya başlayabilirsiniz. Gözden kaçırdığınız durumlar daha sonra sizi rahatsız edebilir. Akşam saatlerinde eğlenceli ortamlar içinde olabilirsiniz.