25 Temmuz 2015 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

25 Temmuz 2015 Cumartesi KOÇ Burcu Yorumu:
Enerjiniz çok güçlü . Kendinizi yoğun duygularınız yüzünden baskı içinde hissedebilirsiniz. Maddi konularda kesin ve kararlı bir tutum içinde olacaksınız. Bugün küçük pürüzlere tahammülünüz yok.Yönetici gezegeniniz Mars, yaşam enerjinizi güçlendirirken; Ay, para konusunda hayallerinizin gerçekleşmesine yardım edecek.Baş ağrılarınız olabilir.
25 Temmuz 2015 Cumartesi BOĞA Burcu Yorumu:
Kişisel ilişkilerinizi çok fazla yargılıyorsunuz. Öfkeleriniz yüzünden istenmeyen durumlar söz konusu olabilir. Bugün güçlü arzular duyacak fakat kendinizi ifade etme konusunda sıkıntı çekeceksiniz. Maddi konularda dikkatli kararlar vermelisiniz. Küçük hatalar bir çok pürüzün tabanını oluşturabilir. Partnerinizin sorunlarına destek vereceksiniz.
25 Temmuz 2015 Cumartesi İKİZLER Burcu Yorumu:
Maddi konulardaki sorunlarınızın çözümünde yakın çevrenizin desteğini bekliyorsunuz. Bugün; Ay, ortak çalışmalar içinde olacağınızı gösteriyor. Aklınıza güveniyor ve kişisel istekleriniz konusunda ısrarcı davranıyorsunuz. .Çevre ilişkilerinize tepkili davranmanız istenmeyen sonuçlara neden olabilir. Ani değişimlerin etkisi olumlu olacak.
25 Temmuz 2015 Cumartesi YENGEÇ Burcu Yorumu:
Yeni durumlarınıza alışmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Dostlarınızın sizinle birlikte olmak istemelerini geri çevirmemeli ve arkadaşlarınızı kızdırmamalısınız. Kalıcı ilişkilerin temelinde karşılıklı güven duygusu önemlidir. Siz bu tür ilişkileri en iyi değerlendiren bir kişisiniz. Ani gelen yolcularınız olacak. Oldukça sevineceksiniz.
25 Temmuz 2015 Cumartesi ASLAN Burcu Yorumu:
Bugün, kendinizi ön plana çıkaracak hareket tarzınızı benimseyebilirsiniz. Maddi konularda size destek verecek, yeni iş konuları gündemde olacak. Siz, derin duygulardan hoşlanmıyor ve paylaşımcılık gerektiren durumlarda daha atak davranmaktan yanasınız. Bugün, oldukça kendinize güveniyor ve kesinlik gerektiren işlere el atmak istiyorsunuz.
25 Temmuz 2015 Cumartesi BAŞAK Burcu Yorumu:
Ay, çevre ilişkilerinizi etkilerken bazı dostlarınızla yeni projeler üretmek istiyorsunuz. İlginç fikirlerle ortaya çıkacak ve yapmak istediğiniz projelere destek isteyeceksiniz. Sizinle ortak iş yapmak isteyecekler olan dostlarınızla bir araya gelecek ve iş birliği içinde olacaksınız. Sosyal çevrelerde kendinizi oldukça sevdiriyorsunuz. İletişim konusunda başarılı bir gün. 
25 Temmuz 2015 Cumartesi TERAZİ Burcu Yorumu:
Maddi konularda gereken önlemleri almalısınız. Bazı istekleriniz gerçekleşmeyebilir. Sabırlı olmalı ve planlarınızı olumlu bir şekilde tanzim etmelisiniz. Kişisel cazibenizin üst seviyelerde olduğu bir gün içindesiniz. Çevre ilişkilerinde yeterli performansa sahipsiniz. Bugün, olayları değerlendirme açısından, mantıklı davranmalı sonuca yavaş gitmelisiniz.
25 Temmuz 2015 Cumartesi AKREP Burcu Yorumu:
Bugün; Ay, burcunuzda ilerliyor ve yaratıcılığınızı ön plana çıkarıyor. Maddi konularda farklı beklentiler içinde olacak, bulunduğunuz şartlardan gerekli tatmini sağlamak için yeni atılımlarla kendinizi yenilemek isteyeceksiniz. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Uzun süredir almak istediğiniz eşya için biraz daha beklemeyi tercih etmelisiniz
25 Temmuz 2015 Cumartesi YAY Burcu Yorumu:
Bugün, derin düşünceler içinde olacaksınız. Yaratıcılığınızı kullanmak için gerekli donanıma sahipsiniz. Ay, bilinçaltınızı harekete geçiriyor. Bazı planlarınızı gizlemek zorunda kalabilirsiniz. Açılım konusunda tereddütlü yapınızı yenmeli ve cesaretini ortaya koymalısınız. Sosyal ilişkilerinizi önemsiyor ve kendinizi ön plana çıkarıyorsunuz.
25 Temmuz 2015 Cumartesi OĞLAK Burcu Yorumu:
Çevrenizde gelişen olaylara karşı üstünlük sağlayacak, girişimciliğinizi ön plana çıkaracaksınız. Kararlı yapınızı bilenler, size karşı strateji geliştirebilirler. Gözlemciliğinizi iyi kullanmalısınız. Durum değerlendirme konusunda inceleyici ve analizci yapınızı yaşama geçirmelisiniz. Küçük detaylar canınızı sıkmasın. Şartlar olumlu gelişecek
25 Temmuz 2015 Cumartesi KOVA Burcu Yorumu:
Sosyal ilişkilerinizi geniş bir platforma taşıyabilirsiniz. Uzun süredir yapmak istediğiniz ve gerçekleştirme konusunda çekindiğiniz şartlar, kısa sürede bertaraf edilebilir. Yapacağınız tek şey, olaylara karşı tepkinizi gereken yerde koymalısınız. Siz doğal davranmakla bazı şeyleri ispat edemezsiniz. Unutmanız gereken çok şey var ve gündeme getirmemelisiniz.
25 Temmuz 2015 Cumartesi BALIK Burcu Yorumu:
Yollarla ilgili gizli tasarımlar söz konusu olacak. Uzun zamandır beklediğiniz şartların kesinlik kazanması için, çaba göstermeniz gerekiyor. Cesaretli davranmalısınız. Yeni atılımlar için gerekli alt yapınız güçleniyor. Israrcı davranmalı, zorluklar karşısında pes etmemeyi öğrenmelisiniz. Bugün beklediğiniz haberler gelecek.