26 Haziran 2015 Cuma Günlük Burç Yorumları

26 Haziran 2015 Cuma KOÇ Burcu Yorumu:
Bugün ilişiklerinizde ani ataklar söz konusu ve sizin düşünmeden sarf edeceğiniz küçük bir sözcük bile, canınızın sıkılmasına neden olabilir. Süregelen ilişkiniz varsa, atacağınız her adımın yanlış değerlendirilebileceğini unutmamalısınız.Duygusal problemler yaşamak istemiyorsanız, hatalarınıza sahip çıkın..
26 Haziran 2015 Cuma BOĞA Burcu Yorumu:
Sakin yapınızı görenler aldanıyorlar.Uzun süre sakladığınız duygularınızı açığa çıkardığınız zaman karşı taraf ne yapacağını şaşırıyor.Onunla pürüzler yaşamak istemiyorsanız geçici öfkelerinize hakim olmalısınız.Olaylara kendinizi kaptırmanız yüzünden, bir çok ayrıntıyı kaçırdığınızı sonradan anlıyorsunuz..
26 Haziran 2015 Cuma İKİZLER Burcu Yorumu:
Venüs ve Ay'dan olumlu bir açı alıyorsunuz. Duygularınızı yoğun bir şekilde yaşamak için uygun bir gün olmasına rağmen, kendinizi teslim etmekten rahatsız gibisiniz.Sizin kafanızı hep ayrıntılar kurcalıyor ve böyle olmasını adeta siz istiyorsunuz.Olaylara hızla yaklaşıyor ve hemen uzaklaşıyorsunuz. Yaratıcı bir gün içindesiniz değerlendirmelisiniz..
26 Haziran 2015 Cuma YENGEÇ Burcu Yorumu:
Olaylara iyi niyetli bir yaklaşım getirmek için gösterdiğiniz çaba olumsuz gibi görünse de hiç üzülmeyin. Bugün yanlış bir zaman ve bazı beklentileriniz askıda kalabilir, Aldırmaz görünmekle gelecekte ki istediğiniz şartları rayına oturtacaksınız.Yeter ki bazı değerlerinizi farkında olun ve unutmayın ki sabırlı yapınızın da sınırları var. 
26 Haziran 2015 Cuma ASLAN Burcu Yorumu:
Bugün dayanma gücünüzün sınırlarını sınamak için uygun bir gün , çünkü bir çok yakınınız sizden yardım istemek için yarışıyorlar.Siz çevre paylaşımlarından mutlu olmasını biliyorsunuz. Ay üçüncü evinizde ilerlerken, yakın çevrenizle olumlu alış verişler içinde olacaksınız.Küçük kazalara müsait bir gün.
26 Haziran 2015 Cuma BAŞAK Burcu Yorumu:
Olayları abartmadan komik yönlerini görürseniz canınız sıkılmaz. Karamsarlıktan nefret etmenize rağmen, her şeyi trajedik bir şekilde değerlendirmek zorunda kalıyorsunuz.Bugün bazı etkileşimler söz konusu ve gelişimleri takip etmek için yeterli zamana sahipsiniz.Uzun süredir cildinize özen göstermeyi unutuyorsunuz. 
26 Haziran 2015 Cuma TERAZİ Burcu Yorumu:
Kendinizi ortaya koymak için bir çok nedeniniz var. Bugün karşı cins ile aranızda güçlü etkileşim var. Fakat adını koyamadığınız için, çekimser kalmanız son derece doğal. Her şeyi zamana bırakın ve duygularınızla saklambaç oynamayı deneyin, zaman içinde istediğiniz şartlar kendiliğinden oluşacaktır. Çekici yönleriniz dikkat çekiyor. 
26 Haziran 2015 Cuma AKREP Burcu Yorumu: 
Olaylara sıkı bir mantıkla yaklaştığınız için, çevreniz sorumluluk konusunda sizden çok şeyler bekliyorlar.Bugün bazı anlaşmalar için ön görüşmeler yapabilirsiniz. Aklınızla duygularınız yarışıyor fakat ön sezileriniz hep doğruyu gösterdiği için de hata yapmanız oldukça zayıf.. Olumlu gelişmeleri sessiz bir şekilde takip etmeniz yeterli..
26 Haziran 2015 Cuma YAY Burcu Yorumu:
İlişkilerinize yüreğinizi koyduğunuz için kaybeden siz oluyorsunuz.Aldırmaz görünseniz de, içinizden oldukça kırgınsınız. Yaşam sizin için çok farklı bir algılama şekli. Güven istiyor başaramadığınız için de, kendinize ve çevrenize küsüyorsunuz. Bugün iyi niyetinizi sevdiklerinize bir kez daha göstermelisiniz.
26 Haziran 2015 Cuma OĞLAK Burcu Yorumu:
Çevrenizde herkesin işi sizinle ve siz hiç gocunmadan,herkesin derdini paylaşabiliyorsunuz. Bugün kendi sınırlarınızın üzerinde bir şeyler yapmak istemiyor olsanız da, şartlar hep fedakarlıklarınız üzerinde yoğunlaşıyor. Bugün.sistemli davranarak konuları kısa sürede çözümleyeceksiniz. Aldırmamayı öğrenmelisiniz. 
26 Haziran 2015 Cuma KOVA Burcu Yorumu:
Kendinizle yüzleşmekten korktuğunuz için, duygularınızı geçiştirerek gerçeklerden uzaklaşmak niyetindesiniz. Akıllı fakat güvensiz bir yapınız var.Partnerinizin sizi anlamasını beklemeniz son derece yanlış.Sizin uzaklaştığınız konuları o, sonradan fark ediyor ve aranızda sürekli uçurumlar oluşuyor. Kendinize dur diyemiyorsunuz..
26 Haziran 2015 Cuma BALIK Burcu Yorumu:
Yeni başlangıçlara hazır değilsiniz ve kendinizi sınamaktan vazgeçerek, daha ciddi işler için yeni bir oluşum içine girmelisiniz.Son zamanlarda aklınıza taktığınız bir değişikliği yapmak için sabırsızlanıyorsunuz.Yeni bir emlak ve taşınmaz bir mal almak eğilimdesiniz. Bu konuyu acele bir şekilde ele almamalı ve sabırlı olmalısınız.