26 Temmuz 2015 Pazar Günlük Burç Yorumları

26 Temmuz 2015 Pazar KOÇ Burcu Yorumu: 
Uzun bir zamandır yakın aile bireyleri ile ihmalkarlık düzeyinde bir ilgisizliğiniz var. En azından küçük bir armağan ile gönüllerini almalısınız. Bugün; gideceğiniz bir arkadaş toplantısında, size yeni ümitler verecek şekilde enerjik bir etki alabilirsiniz. Geçmişte kalmış ortak dostlarınızı tekrar yaşamınıza dahil etmeniz, size yarar getirecek. 
26 Temmuz 2015 Pazar BOĞA Burcu Yorumu:
Duygusal yaşamınıza objektif olarak bakarak değerlendirmelerde bulunanlar size gıpta ile bakıyorlar. Karşılıklı saygınıza ve bağlılığınız onlar için bir örnek teşkil ediyor. Bu tür görüşleri referans alarak, ilişkinizle ilgili sizi rahatsız eden ve tartışmalarınıza neden olan sorunlarınızı bertaraf etmelisiniz. Çünkü, her şey ikinizin elinde.
26 Temmuz 2015 Pazar İKİZLER Burcu Yorumu:
Ufacık bir tartışmanın bütün gününüzü kaplamasına izin vermeyin. Kaldıracağınız bir ahize ve birkaç söz sizi tekrar canlandıracak. Akşam saatlerine doğru yorgunluğunuz, bir yerlerde stres atmanızı gerektirecek. Bugün, meydana gelen ve genel olarak verimsiz olarak yorumlanan sıradan iş için sadece kendinizi suçlamayın.
26 Temmuz 2015 Pazar YENGEÇ Burcu Yorumu:
Onun tarafından size gönderilen haber niteliğindeki gelişmeye dikkatinizi yoğunlaştırın. Çünkü, gelen bilgi direk yollardan değil, dolaylı olarak size ulaştırıldı. Burada, açığa çıkacak tepkinizin ilkel bir şekilde parlaması hedeflenmiş olabilir. Bu nedenle; hiçbir şey yokmuş gibi, normal durağanlığınızla günlük yaşamınızı devam ettirin. 
26 Temmuz 2015 Pazar ASLAN Burcu Yorumu:
Bazı yakın dostlarınızın ve özellikle fikirlerine çok önem verdiğiniz tecrübeli büyüklerinizin sevecen tarzda size ilettikleri eleştirel tarzda konuşmalarını, beleğinizin bir yerlerinde saklamanız güzel bir yönünüz. O an; herhangi bir hareket göstermeseniz de, uygun yer ve zamanda, onca çeşitliliğin arasından 'cımbızla' konuyu gündeme getiriyorsunuz.
26 Temmuz 2015 Pazar BAŞAK Burcu Yorumu:
Partnerinizle birlikte iken ketum bir hava estiriyorsunuz. Oysa; onun anlık davranışlarında bile, her zaman sizinle bir şeyler paylaşabilme çabası görülüyor. Siz de, için için iyi bir paylaşımcı olduğunuzu iddia ediyorsunuz. Fakat, kafanızın içinde baskın olan kısım; sadece kendi çabanızla yürüttüğünüz maddi işlerin mantığı ile ilgili olan bölümü.
26 Temmuz 2015 Pazar TERAZİ Burcu Yorumu:
'Akıllı bir düşman, deli bir dosttan iyidir' sözünde olduğu gibi; size karşı spekülasyon niteliğinde konuşmalar yayan kişi, size içinde bulunduğunuz şartların özüne uygun önlemler aldırıyor. Bu konuyla ilgili söylenceleri fırsat bilen iyi gün dostlarının da tavsiye niteliği görünümü altındaki sanal konuşmalarına fırsat vermeyin.
26 Temmuz 2015 Pazar AKREP Burcu Yorumu: 
İş yerinde bulunan diğer arkadaşlarınızın arasında olan çekişmelerden etkilenmemeye çalışın. Aksine; olabilecek kopukluklarla ilgili yapıştırıcı rolünü üstlenin. Önce, herkesin kendi gözlem çerçevesine göre haklı olduğundan yola çıkın ve bazı şeyleri oluruna bırakın. Daha sonra karizmatik kişiliğinizle parçaları birleştirin. 
26 Temmuz 2015 Pazar YAY Burcu Yorumu:
Sizin ağzınızda bakla ıslanmıyor. Bu da, yüreğinizdeki art niyetsiz yapıdan kaynaklanıyor. Bugün, sosyal bir grup toplantısı içinde bulunabilirsiniz. Burada, uzun süredir tanıdığınız kişinin kendi sorunlarıyla ilgili hikayelerini dinlerken, olayın akışına kaptırarak, kendi özelinize girmeyin. Çünkü, daha önce böyle bir olay yaşadınız.
26 Temmuz 2015 Pazar OĞLAK Burcu Yorumu:
Yakın çevrenizle olan maddi ilişkilerden kaynaklanan husumet konusu; öz olarak sizin neden olduğunuz bir olay değil. Zaten, kendi düşüncelerinizle hareket etseydiniz; bu konudaki gelişmeler daha mantıklı bir şekilde seyredecekti. Şimdi ise, 'aklın yolu birdir' sözüne uygun; karşılıklı anlayış içeren bir konuşma ile rotayı tutturabilirsiniz.
26 Temmuz 2015 Pazar KOVA Burcu Yorumu:
Kendinize güveninizin olduğu bir gündesiniz. Saygı sınırlarını aşmasından korktuğunuz için ifade edemediğiniz konuları, bugün rahatlıkla gündeme getirebilirsiniz. Partnerinizin, çevrenizle olan ilişkileriniz konusundaki rahatsızlıklarını anlayışla karşılayın. Zaman zaman, siz de ona ayni şekilde kıskançlık gösterilerinde bulunuyorsunuz.
26 Temmuz 2015 Pazar BALIK Burcu Yorumu: 
Duygusal anlamda size mutluluk verecek gelişmelerin eşiğindesiniz. Bu tür fırsatları, görüşlerinizi kabul ettirme doğrultusunda ısrarlarınızla ters yüz etmeyin. Kilo konusundaki takıntılarınızla, kendinize haksızlık ediyorsunuz. Gününüzün normal akışı içinde, diğer uğraşılarınızı aksatmadan yapacağınız küçük egzersizler psikolojik olarak rahatlamanızı sağlayacaktır.