29 Aralık 2015 Salı Günlük Burç Yorumları

29 Aralık 2015 Salı KOÇ Burç Yorumu:

Bugün, güçlü enerjiniz sayesinde tüm engelleri kısa sürede aşıyorsunuz. Kendinizle ilgili tenkitlere karşısınız. Yargılama kabul etmiyorsunuz.Birlikte olduğunuz kişilerin, size fikir vermelerinden hoşlanmıyorsunuz.Aşk duygularınız atakta. Fakat, paylaşımlarınızda sezgisel bir açılım söz konusu olacak.

29 Aralık 2015 Salı BOĞA Burç Yorumu:

Sabit düşünceler içinde hareket etmediğiniz zaman, çok daha başarılı oluyorsunuz. Evinizle ilgili yeni değişimler içindesiniz .Bazı hayallerinizi gerçekleştirmek için, önünüze çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz. Aile içi iletişimi sağlamak size düşüyor. Bugün, maddesel değerler ön planda olacak. 

29 Aralık 2015 Salı İKİZLER Burç Yorumu:

Çevrenizde baskıcı tavırlar sergileyerek, bazı dostlarınızdan tepki alabilirsiniz. Erkek kardeşlerinizle ilgili duygusal bağlarınız gündeme gelecektir. Yaşlı akrabalarla gençler arasında gelişecek fikir ayrılıkları, aile içi sorunlara neden olmasını istemiyorsanız, ortak bir payda oluşturmalı ve olaylara esnek bir bakış açısı getirmelisiniz.

29 Aralık 2015 Salı YENGEÇ Burç Yorumu:

Çevrenizde sert bir görüntü vermenize rağmen, bugün duygusal konularda çok fazla alınganlık göstereceksiniz. Maddi konularda harcamalarınızla ilgili açılımlar söz konusu olacak. Kendinizi denetlemeli ve kişisel zevklerinizde aşırıya kaçmamalısınız. Beklenmeyen aktiviteleriniz için para ayırmalısınız.

29 Aralık 2015 Salı ASLAN Burç Yorumu:

Birlikte çalıştığınız kişilerle duygusal çekişmeler söz konusu olacaktır. Aykırı davranışları olan kişileri tenkit etmenin bir anlam teşkil etmeyeceğini bilmeli ve fikir vermek dışında olaylara çok fazla karışmamalısınız. Sağlık açısından güçlü ve enerjik bir gününüzde olmanıza rağmen, duygusal sorunlarınız canınızı sıkıyor.

29 Aralık 2015 Salı BAŞAK Burç Yorumu:

Bugün, bilinç altınız oldukça yoğun. Enerjinizi paslaşarak , gerekli bağlantıları kurmalı ve arkadaşlarınızla kombinasyon işler yapmalısınız Çocuklarınızla birlikte yapacağınız küçük tatil size iyi gelecektir. Para harcama konusunda aşırılığa kaçtığınız malum. Fakat aileniz için masraf yapmak size ayrı bir zevk veriyor.

29 Aralık 2015 Salı TERAZİ Burç Yorumu:

Çevresel ilişkileriniz ve birlikte çalıştığınız kişiler arasında kurduğunuz müthiş bir denge var. Her konuya farklı bir yorum getiriyor onları sıkı bir şekilde, birbirine bağlayabiliyorsunuz. Ani kilo alış verişler içindesiniz. Beslenme konusunda kendinize yeni bir program denemelisiniz.Kardeşlerinizin bir sorunu gündeme gelebilir. 

29 Aralık 2015 Salı AKREP Burç Yorumu:

Gücünüzü hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz.Bugün, kendinizi ön plana çıkaracak başarılı işler peşindesiniz. Olayların size sağlayacağı avantajlardan çok, kendi egonuzu tatmin etmeyi yeğliyorsunuz.Başarılı çalışmalar yaptığınız zaman, kendinizi özel ve farklı hissediyor ve motivasyon gücünüz artıyor.

29 Aralık 2015 Salı YAY:29 Aralık 2015 Salı

Her olayın arkasında farklı bir yorum aramanız, konulara değişik bir düşünce tarzıyla yaklaşmanızdan ileri geliyor. Planlarınıza, hiç kimseyi karıştırmak istemiyorsunuz. Çocuklarınızla birlikte paylaşacağınız bir takım aktiviteler söz konusu olacak.Bugün, yollarla ilgili fırsatlar gündeme gelebilir..Olumlu bir şekilde değerlendirmelisiniz.

29 Aralık 2015 Salı OĞLAK Burç Yorumu:

Maddi kazançlarınızı çevresel ilişkilerinizle birlikte paralel götürmekten yanasınız. Bugün, karşınıza çıkan engellerden yılmıyorsunuz. Farklı düşünceye sahip kişilerden, etkilenmeniz muhtemel. Fakat son sözü, daima kendiniz söylemekten yanasınız. Maddi konularınıza kesin bir tavır içinde yaklaşıyorsunuz.

29 Aralık 2015 Salı KOVA Burç Yorumu:

Kişisel ve sosyal ilişkilerinizde ön planda olmaktan yanasınız.Sizin çekimser tavırlarınız ve özgürlük duygularınız karşınızdaki kişinin hayallerine ters gelebilir. Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal anlamda karmaşalar yaşıyorsunuz. Partnerinizle ilgili duygularınızı paylaşama konusunda çekimserlik söz konusu.

29 Aralık 2015 Salı BALIK Burç Yorumu:

Aşk ve iş ilişkilerinizi bir arada yürütmenin zevkini yaşayabilir veya özgürlük duygusunu size tattırabilecek bir iş arkadaşınızla sıra dışı bir ilişki içinde olabilirsiniz. Önünüzde uzun bir zaman var. Acele etmemeli ve bazı olayların üstüne gitmemelisiniz. Zaman geçtikçe her olay kendi potası içinde, ilginç bir görünüm sergileyecektir.