29 Temmuz 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

29 Temmuz 2015 Çarşamba KOÇ Burcu Yorumu:
Bugün gizemli olan her şeyi merak ediyorsunuz. Çevrenizde olup bitenlere isteseniz de kayıtsız kalmak istemeyişiniz, birçok sorunu beraberinde getirebilir. Bazılarınızın kendinizle iç hesapları olacak. Başkalarından gizlediğiniz gezileriniz ön plana çıkacak. Birlikteliğinizi herkesten saklı gözlerde yaşamak istemenizi yanlış anlayabilirler.
29 Temmuz 2015 Çarşamba BOĞA Burcu Yorumu:
Kendinizle ilgili sorgulamalarınız var. Bazı konularda motivasyon ihtiyacınız olabilir. En yakın arkadaşlarınızı bile konudan uzak tutmalısınız. Bugün, üst yöneticilerinizin sizinle paylaşmak istedikleri bir konu üzerinde düşünmeniz gerekebilir. Olaylara karşı kayıtsız kalmayı bir türlü başaramıyor ve güç savaşı veriyorsunuz.
29 Temmuz 2015 Çarşamba İKİZLER Burcu Yorumu:
Maddi konulara temkinli yaklaşmalısınız. Çevrenizin beklentileri karşısında kafanız karışabilir. Ay, akşam saatlerinden sonra konuları derin düşünmenize neden olacak. Hiçbir şeyi hafife almaktan yana değilsiniz. Sadece, çevrenize yanlış izlenimler yaşatarak bazı kişilerin aklını karıştırıyorsunuz. Partnerinizin ortak görüşüne ihtiyacınız var.
29 Temmuz 2015 Çarşamba YENGEÇ Burcu Yorumu:
İkili ilişkilerinizde yaşadığınız istem dışı olaylardan kendinizi sorumlu tutmanız yersiz. Akşam saatlerinde partnerinizle birlikte olacak, bazı konuları yeniden tartışacaksınız. Onunla ortak verdiğiniz kararları çevrenizle paylaşma konusuna dikkatli bakmalısınız. En küçük pürüz karşısında dengelerinizde bozulmalar yaşıyorsunuz. Bugün, sır olmalısınız.
29 Temmuz 2015 Çarşamba ASLAN Burcu Yorumu:
Kafanızın içinde binlerce soru var. Yanıtlarını kısa sürede bulacaksınız. Bugün, tartışmalardan uzak kalmayı başarabilirseniz, düşündüğünüz her şey çok çabuk gerçekleşebilir. Sevdiklerine para harcama konusunda çok fazla ileriye gidebilirsiniz. Dostlukların temeli daha farklı değerlerde gizlidir. Yollarla ilgili projeleriniz gündemde.
29 Temmuz 2015 Çarşamba BAŞAK Burcu Yorumu:
Aileniz ve sevdiklerinizle ilgili yapacağınız fedakarlıklar konusunda yanlış algılanmalar söz konusu. Değerinizin anlaşılmaması ile ilgili olumsuz saplantılara kapılabilirsiniz. Bugün, duygularınız size yanılmalar yaşatacak. Gerilimli davranışlardan uzak kalmak istiyorsanız, mantığınıza sığınabilirsiniz. Küçük öfkelerinizi yenmelisiniz.
29 Temmuz 2015 Çarşamba TERAZİ Burcu Yorumu:
Bugün Ay'dan olumlu etkiler alıyorsunuz. Çevre ilişkilerinde kişileri birbirine bağlayıcı ve kaynaştırıcı bir rol üstleneceksiniz. Öfkelerinizi sakin bir şekilde denetim altında tutmayı başarıyorsunuz. Sevdiğiniz kişinin çevresinde ilgi görmesi sizi daha çok motive ediyor. Bugün, partnerinizin fikirlerine ihtiyacınız olacak. Onunla enerjiniz birleşiyor.
29 Temmuz 2015 Çarşamba AKREP Burcu Yorumu:
Bugün para evinizde ilerleyen Ay, maddi konularda gerekli şartları sizin lehinize çevirecek. Kariyerinizle ilgili bazı görüşmeler gündemde olurken, yaratıcı yönünüzü ortaya çıkaracak konuşmalar içinde bulunacak ve karşı tarafın hakkınızda düşüncelerini olumlu bir yaklaşımla lehinize çevireceksiniz. Sakin ve temkinli olmakla isabetli davranıyorsunuz. 
29 Temmuz 2015 Çarşamba YAY Burcu Yorumu:
Yaratıcı gücünüzü istediğiniz gibi sergilemek için her türlü doneye sahipsiniz. Duygusal tepkiler vermekten sakınmalı ve alınganlık sınırları içinde dolaşmaktan vazgeçmelisiniz. Çevrenin tepkisel davranışlarına tahammülünüz yok. Olayları gelişi güzel kendi haline bırakarak; sonuçları ustaca lehinize çeviriyorsunuz.
29 Temmuz 2015 Çarşamba OĞLAK Burcu Yorumu:
Düşüncelerinizi denetlemek gibi bir tarzınız var. Bugün, konuştuğunuz her şeyin sorun yaratmasından korkuyorsunuz. Kendinizle savaşmak yerine paylaşımcı davranmakla daha çok kazanacaksınız. Gün içinde sezgilerinizin size verdiği bazı önyargılarınızla ilgili olarak, önlem alıcı faaliyetlerde bulunmakla doğru bir hareket tarzı sergilemiş olacaksınız.
29 Temmuz 2015 Çarşamba KOVA Burcu Yorumu:
Çevrenizle olumlu paslaşmalar içindesiniz. Sizin için önemli olan konular gündeme gelecek. Uzun zamandır beklediğiniz düşlerin gerçekleşmesi için sınırlarınızı zorlamalısınız. Güçleşen şartlarınız canınızı sıkmasın. Önemli adımlar atmalı fakat gereksiz ayrıntılardan da sakınmalısınız. Bugün, yeni dostluklara açık olacağınız bir gününüzdesiniz.
29 Temmuz 2015 Çarşamba BALIK Burcu Yorumu:
Gözünüzün oldukça yükseklerde olduğu bir gün. Hiçbir konuda sınır tanımıyor ve yaratıcı yönlerinizin sizi istediğiniz gibi motive etmesine izin veriyorsunuz. Doğal paylaşımlar için kendinizi ön plana çıkaracak güçtesiniz. Bugün ikili ilişkilerinizin sınırlarını kendiniz belirlemeli ve partnerinize gerekli zamanı tanımalısınız.