3 Eylül 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumları

3 Eylül 2015 Perşembe KOÇ Burcu Yorumu:
Sabah saatlerinde sinirli davranışlar gösterebilir ve size söylenen her şeyi ters algılayabilirsiniz. Bazı dostlarınızın kalbini kırma ihtimaliniz yüksek. Öğleden sonra sakin halinize dönecek ve kendinizi yeniden kurgulayacaksınız. Duygularınızda yaşadığınız istikrarsızlık, partnerinizle olan beraberliğinizi de olumsuz etkileyebilir. 
3 Eylül 2015 Perşembe BOĞA Burcu Yorumu:
Ay, öğleden sonra sizi daha olumlu etkilemeye başlayacak. Yaratıcı ruhunuzun dizginlenmesine gelemiyor, gün içinde değişimler gösteriyorsunuz. Bugün, paylaşımlarınızda bazı pürüzleri gözden kaçırabilir ve tekrarlarla vakit kaybetmek zorunda kalabilirsiniz. Partnerinizin sizin hakkınızda olan düşüncelerine ilgi göstermelisiniz. 
3 Eylül 2015 Perşembe İKİZLER Burcu Yorumu:
Çevrenizde ilginç gelişmelere tanık oluyorsunuz. Bazı kişilerin fikirlerine sıcak bakacak ve yeni oluşumlara kendinizi hazır hissedeceksiniz. Değişimden zevk aldığınız için, çevrenize kayıtsız kalamıyorsunuz. Bugün, hareketli ve sizi oyalayacak orijinal ortama hazır olmalısınız. Partnerinizin sizi kısıtlamasına izin vermemelisiniz. 
3 Eylül 2015 Perşembe YENGEÇ Burcu Yorumu:
Çevre ilişkilerinizde gücünüzü gösteremediğiniz zaman, huzursuz ve agresif oluyorsunuz. Bugün, çalışma yaşantınızda açılımlar söz konusu. Kariyerinizle ilgili bazı ön görüşmeler yapabilirsiniz. İşbirlikleri kapsamında yapacağınız çalışmalar için kendinizi hazır hissediyorsunuz. Aynı anda birçok işi başaracaksınız.
3 Eylül 2015 Perşembe ASLAN Burcu Yorumu:
Maddi konularda gücünüzü biliyorsunuz. Yaratmayı seviyor ve yenilikleri araştırmaktan hoşlanıyorsunuz. Bugün, prensiplerinizi zorlamada bazı işbirliklerine kendinizi açık hissedeceksiniz. Kavrama yeteneği güçlü kişilerle birlikte konuşmaktan hoşlanıyor ve yeni keşiflerde bulunuyorsunuz. Duygularınızı ön plana çıkarmaktan zevk alacağınız bir gün. 
3 Eylül 2015 Perşembe BAŞAK Burcu Yorumu:
Düşündüklerinizin yaşamdaki yerini alması için yaptığınız sosyal çalışmalar, olumlu sonuçlar veriyor. Kişisel özgürlüğünüz adına, rakiplerinizin sizin hakkınızdaki düşüncelerine önem vermeli, bu anlamda potansiyel şansınızı kullanmalısınız. Gücünüzün doruğunda olduğunuzu biliyor fakat kullanmak için yeterli enerjinizi ortaya çıkarmıyorsunuz. 
3 Eylül 2015 Perşembe TERAZİ Burcu Yorumu:
Birlikte olduğunuz kişi ile karşıt düşünceler içinde olabilirsiniz. Partnerinizin, üzerinizdeki etkisini biliyorsunuz. Maddi konularda isteklerinizi ona belirtmelisiniz. Onun fikirleri sizin için çok önemli. Doğru hayallerin kalıcı gücünü biliyorsunuz. Sabit değerlerinizi korumak adına yaptığınız çalışmaların sonucunda bu tür düşüncelerinizin de etkisi var. 
3 Eylül 2015 Perşembe AKREP Burcu Yorumu:
Bugün, partnerinizin sizin hakkınızda düşüncelerine değer vermelisiniz. O, çevresel uyumun önemini farklı algılayabilir ve karşılıklı bazı çatışmalar içinde olabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizi dengede tutmak için, dış ortama karşı yaptığınız fedakarlıkların mantıklı bir açıklamasını yapın. Uzak yollardan gelecek haberleriniz var.
3 Eylül 2015 Perşembe YAY Burcu Yorumu:
Ay, duygularınızı iyice karıştırmış durumda. Düşüncelerinizle, yaptığınız işler konusunda karmaşalar yaşıyorsunuz. Bazı ayrıntıların önemsiz olduğunu vurgulamak zorunda kalsanız bile; aklınız hep küçük detaylarda gizli. Sıkıntılarınızı yenmek için ruhunuzun yenilenmesine ihtiyacınız var. Maddi konuların dengelenmesi konusunda oldukça başarılı olacaksınız.
3 Eylül 2015 Perşembe OĞLAK Burcu Yorumu:
Duygularınızı denetlemek zorunda kalmanız gerilimlere neden oluyor. Değişimlere açık değilsiniz. Yapacağınız görüşmelerde sizi ikna etmek zorunda kalabilirler. Partnerinizle, ailenizin arasında kalabilecek davranış biçimlerinden uzak kalmalısınız. Çünkü, sizin geleneksel yapınız duygusal problemlere neden olabilir.
3 Eylül 2015 Perşembe KOVA Burcu Yorumu:
Özgürlük duygunuzun önemli olması kişisel ilişkileriniz için engel teşkil ediyor. Ay'ın bulunduğu konum, yakın arkadaşlarınızla olabilecek yaratıcı davranışları destekliyor. Gücünüzü sizin gibi düşünen kişilerden alıyorsunuz. Bugün, partnerinizin fikirlerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Düşüncelerinizden dolayı ondan destek almayı beklemeyin. O, sizden çok farklı.
3 Eylül 2015 Perşembe BALIK Burcu Yorumu:
Öğle saatlerinden sonra birlikte hoş saatler geçireceğiniz kişilerin farklı ve yaratıcı konuşmaları motivasyon gücünüzü arttıracak. Uzun süredir aklınızda olan ve bir türlü yaşama geçiremediğiniz olaylar gündeme gelecek. Cesaret isteyen işlere karşı çekimser kalmayı bırakmalısınız. Bulunduğunuz şartları zorlamak istemiyorsunuz.