30 Kasım 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

30 Kasım 2015 Pazartesi KOÇ Burç Yorumu:

Ailenizin güvenliği sizin için önemli. Bugün, onları koruma ihtiyacı içindesiniz. Birlikte vakit geçirmeniz için bir çok nedeniniz var. Siz, duygusal bağlarınızın güçlü olmasından hoşlanan bir yapıya sahipsiniz. İçsel derinliğinizi onlarla kurduğunuz bağlarla daha da güçlendirmekten yanasınız. Kalıcı değerler peşindesiniz.

30 Kasım 2015 Pazartesi BOĞA Burç Yorumu:

Çevrenizde her zaman kendiniz gibi bir kişi bulamanın zorluğunu bugün, daha iyi hissedebileceksiniz. Duygusal değişimlere hazır değilsiniz ve olayların akışı değiştikçe gerilimleriniz artıyor. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın farklı fikirleri sizi rahatsız edebilir. Gücünüzü her zaman çevrenize yansıtamıyorsunuz.

30 Kasım 2015 Pazartesi İKİZLER Burç Yorumu:

Karşı tarafın düşüncelerine saygı gösterebilirsiniz fakat, radikal kararlar almak için uygun bir gün değil. Sosyal ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken durumlar var. Özellikle, maddi konularda kendinizi güven içinde hissetmek istiyorsunuz ve gereken verilerin çevrenizde oluşmasından yanasınız. Bugün öfkelerinizi yenmelisiniz. 

30 Kasım 2015 Pazartesi YENGEÇ Burç Yorumu:

Dış görünüşünüze önem vermek istiyorsunuz. Bugün, geleneksel yapınızı aşabilirsiniz. Uzun süredir kendinizle ilgili köklü değişimlere ihtiyacınız var. Bugünlerde istediğiniz her şeyi yaşama geçirebilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizde her türlü isteğinizi karşı tarafa yansıtmalı ve net olmalısınız.

30 Kasım 2015 Pazartesi ASLAN Burç Yorumu:

Kafanızda yapılandırdığınız düşüncelerinizi yaşama geçirme konusunda engel tanımak istemiyorsunuz. Takıntılarınız konusunda fazla ısrarcı olabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilere imkan vermek istemenize rağmen, güven konusunda fazla teslimiyetçi değilsiniz. Bugün, duygularınızla savaşmak zorunda kalacaksınız.

30 Kasım 2015 Pazartesi BAŞAK Burç Yorumu:

Çevrenizde gelişen olaylara karşı tepkisiz kalamıyor ve duygusal anlamda onları irdeliyorsunuz. Düşünceleriniz kendinize saklamakla kazançlarınızı daha da arttırabilirsiniz. Kuvvetli ön sezileriniz var ve kendinizle ilgili konuşmaktan hoşlanmıyorsunuz. Ele aldığınız konuları sessizce incelemeli sonra fikirlerinizi söylemelisiniz.

30 Kasım 2015 Pazartesi TERAZİ Burç Yorumu:

İlişkilerinizde güçlü bağlara önem veriyorsunuz. Bugün, görüşeceğiniz kişileri etkileme konusunda oldukça başarılı bir performans çizeceksiniz. Kendinize aşırı güveniyor ve karşınızdaki kişiye de istediğiniz mesajı verebiliyorsunuz. Olayların arkasında durabilen güçlü bir kişiliğiniz var. Her şey istediğiniz gibi gelişiyor.

30 Kasım 2015 Pazartesi AKREP Burç Yorumu:

Görüşlerinizi sağlam temeller üzerinde kurmak istiyorsunuz. Ele aldığınız konularda hataya yer vermek istemediğiniz için, konuları çok fazla irdeleyebiliyorsunuz. Dostlarınızdan alacağınız haberler sizi mutlu ederken, bazı konuları daha fazla düşünmenize neden olacak. Kararlarınızda temkinli davranmanızda fayda var.

30 Kasım 2015 Pazartesi YAY Burç Yorumu:

Doğal ve sevecen yapınızdan dolayı çevrenizde bir anda kalabalık oluşuyor. Görüştüğünüz kişiler arasında ayırım yapmak zorundasınız. Bugün, istemediğiniz sözler verebilir ve daha sonra sizi huzursuz edecek kararlar alabilirsiniz. Her konuda farklı düşüncelere sahipsiniz ve sizi suçlayanlar sonradan hak vermek zorunda kalıyorlar.

30 Kasım 2015 Pazartesi OĞLAK Burç Yorumu:

Siz derin düşüncelerin kişisi olduğunuz için, olayları irdelemekten hoşlanıyorsunuz. Bugün, kafanızın içinden bir çok düşünce geçerken, ser verip sır vermiyorsunuz. Çevrenize böylesine giz bir tabloyla çıkmanız, merak konusu olabilir. Önceden planlamadığınız konular üzerinde yoğunlaşmadan konuşmak istemiyorsunuz.. 

30 Kasım 2015 Pazartesi KOVA Burç Yorumu:

Herkesin aksine; olaylara hep uç noktalardan yaklaşıyor olmanız, sizi farklı kılıyor ve bu özelliğinizden dolayı gocunmak istemiyorsunuz. Bugün, birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda önlenemeyen fikir çatışmaları olabilir. Sizin mantık çerçevesi içinde savunduğunuz konulara, onların duygusal açıdan yorum getirmeleri doğal. 

30 Kasım 2015 Pazartesi BALIK Burç Yorumu:

Eskiden tanıştığınız bir kişi ile karşılaşıp, bazı konuları yeniden gündeme getirmeniz mümkün. Oldukça etkileneceğiniz ve keyif alabileceğiniz sohbetler gündeme gelecektir. Uzun süredir kendiniz rahat hissetmenizi sağlayacak konuşmalara ihtiyacınız vardı. Ayaklarınızı yerden kesilmesine de çok fazla izin vermemelisiniz.