4 Ekim 2015 Pazar Günlük Burç Yorumları

4 Ekim 2015 Pazar KOÇ Burcu Yorumu:
Bugün çevre iletişiminiz. ön planda olacak. Duygusal ve kişisel ilişkilerinizde dengeli bir yapılanma sergiliyorsunuz. Yakın dostlarınızın sizinle paylaşmak istediği bir çok konu üzerinde çalışabilir, onlarla paslaşmalar içinde olabilirsiniz. Hedefleriniz konusunda yanılmadığınızı, onlara anlatmalısınız. 
4 Ekim 2015 Pazar BOĞA Burcu Yorumu:
Sistemli çalışmalar içindesiniz. Birlikte olduğunuz kişileri olumlu etkileyeceksiniz. Ay'ın konumu, maddi konularda yüksek ideallerinizin olduğunu gösteriyor. Yaşamı farklı açılardan değerlendirmesini öğrenmeli ve başkalarının değişik fikirlerine de saygı göstermelisiniz. Bugün tanışacağınız kişilere şans tanımalısınız.
4 Ekim 2015 Pazar İKİZLER Burcu Yorumu:
Düşüncelerinizin temelinde farklı olmak yatıyor. Gün içinde görüşeceğiniz kişilere bu özelliğinizi hissettirecek, onlarla yoğun iletişim içinde olacaksınız. Eli açık bir yapınız olmasına rağmen, çevrenizin davranışları karşısında cimri olma ihtiyacı içinde olacaksınız. Partnerinizin davranış biçimi de sizi etkileyecek.
4 Ekim 2015 Pazar YENGEÇ Burcu Yorumu:
Mantıklı olmakla övünmenize rağmen, duygular söz konusu olduğu zaman hata üstüne hata yapıyorsunuz.Bugün partnerinizin davranış biçiminde olumsuz etkilenebilirsiniz. Ay'ın konumu, duygusal yaşamınızda karmaşa yaşamanıza neden oluyor. Değişik düşünceler içinde olmanız, çevrenizi şaşırtabilir.
4 Ekim 2015 Pazar ASLAN Burcu Yorumu:
Sevdiğiniz konularda ısrarcı olabiliyorsunuz. Bugün sınırlarınızı aşan davranışlar içinde olabilirsiniz. Çevre ilişkileriniz renkleniyor. Yeni tanışacağınız kişilerin fikirleri size cazip gelebilir. Uzun süredir şartlarınızı değiştirmek konusunda takıntılarınız vardı. Bu yeni durumlar sizin için ilginç olabilir.
4 Ekim 2015 Pazar BAŞAK Burcu Yorumu:
Kazançlarınızı arttırma konusunda bazı güçlenmeler söz konusu. Kurguladığınız fikirler konusunda acele etmemelisiniz. Şartlarınız, her geçen gün biraz daha sizin lehinize gelişiyor. Partnerinizin değişen fikirleri sizi şaşırtabilir. Uzun süredir beklemediğiniz bazı farklılıklar sizin için önemli gelişmeleri beraberinde getiriyor.
4 Ekim 2015 Pazar TERAZİ Burcu Yorumu:
Yaşam enerjiniz oldukça güçlü. Şimdiye kadar cesaret edemediğiniz konularla bile, ilgilenmek zorunda kalacak ve güvensizliğinizi yeneceksiniz.Bugün Ay'ın konumu yol beklentilerinizle ilgili küçük sürprizleri gündeme getirebilir. Kısa seyahatler söz konusu olacak ve tanışacağınız kişilerin ilgisini çekeceksiniz.
4 Ekim 2015 Pazar AKREP Burcu Yorumu:
Bazı maddi konuların gizli araştırmaları içinde olacaksınız. Yatırım ve yeni kazançlar konusuna, şüpheci bir şekilde yaklaşıyor olmanız, sizin haklı çıkmanıza neden olabilir. Bugün yapmanız çok şey var ve olayları kısa sürede, sistemli bir şekilde birbirine bağlayacaksınız. Karşınızdaki kişilere güvenmeme konusunda haklı çıkabilirsiniz.
4 Ekim 2015 Pazar YAY Burcu Yorumu:
Karşınızdaki kişilere güvenmediğiniz zaman, olaylara bakış açınız anında değişiyor. Doğru sözlü ve atılımcı yapınızı dengelemek zorundasınız. Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkilerinizde arayışlara neden oluyor. Bugün kendinizi yeniden irdelemeli ve herkes gibi olmaya özen göstermelisiniz. Sonra kaybeden siz oluyorsunuz.
4 Ekim 2015 Pazar OĞLAK Burcu Yorumu:
Çevrenize eleştirel bakmanız sayesinde , bazılarının göremedikleri detayları yakalıyorsunuz. Bugün yaşamınızı etkileyecek davranışlardan uzak kalmalı bazı fırsatların kendiliğinden oluşmasını beklemelisiniz. Beraber çalıştığınız kişilerin değişimlerinden etkilenmeden, kendi sınırlarınızı belirlemekte yarar var.
4 Ekim 2015 Pazar KOVA Burcu Yorumu:
Siz doğal yapınızla herkesten farklı düşünüyorsunuz. Bugün bir çok aktiviteniz sayesinde çevrenizin motivasyonunu arttıracaksınız. Ara sıra geçici içine kapanık halleriniz, sizi çevrenize olumsuz kılsa da, özgün kişiliğinizden ödün vermemeli ve sizi irdelemek isteyenlere şans vermemelisiniz.
4 Ekim 2015 Pazar BALIK Burcu Yorumu:
Çevrenizde aynı dili konuştuğunuz kişilerle, köklü bir beraberlik kurabilirsiniz. Duygusal saplantılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz zaman, gerçekleri daha iyi görebiliyorsunuz.Bugün, olaylara bakış açınızı biraz daha esnetmekle çok şey kazanacaksınız. Çevrenizin sizi desteklediklerini unutmamalısınız.