4 Kasım 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

4 Kasım 2015 Çarşamba KOÇ Burç Yorumu:​

Ailenizle ilgili problemlerin gündeme gelmesiyle kafanız karışabilir. Bugün, birçok yeniliğe özlem duyuyorsunuz. Eski alışkanlıklarınızın sizi sıktığı bir gerçek. Yeni başlangıçlar için uygun bir dönem. Karşıt burcunuzda ilerleyen Mars ve Venüs gezegenleri, sevdiğiniz işleri yapmanız konusunda size destek veriyor.

4 Kasım 2015 Çarşamba BOĞA Burç Yorumu:​

Enerjinizin gücünü; yaratıcılığınızla birleştirerek, ortaya başarılı çalışmalar çıkarıyorsunuz. Çevrenizde gelişen olayları lehinize çevirmek elinizde. Bugün, dostlarınızla bir araya gelerek, onların fikirlerini alabilirsiniz. Ortak çalışmalarda başarılı olacağınızı biliyor ve kendinize güveniyorsunuz. İçsel sezgilerinize güvenmelisiniz.

4 Kasım 2015 Çarşamba İKİZLER Burç Yorumu:​

Maddi konuların önemi, diğer güncel olaylarınızı arka planda bıraktırıyor. Bugün, yeni çalışmalar için sınırlarınızı zorluyorsunuz. Birçok değişik tekliflere açık olmanıza rağmen, bulunduğunuz şartların avantajlarından da vazgeçmek istemiyorsunuz. Bazı konularda inatçı tavırlar sergiliyorsunuz.

4 Kasım 2015 Çarşamba YENGEÇ Burç Yorumu:​

Bugün, duygusal değişimlere hazır değilsiniz. Yollarla ilgili beklediğiniz haberlerin gündeme gelmesiyle, kendinize olan güveniniz artıyor. Sevdiğiniz kişilerle birlikte ortak çalışmaların içinde bulunacaksınız. Duygusal olaylarınızda sağlam ve özel beklentiler içindesiniz. Bazı şüpheci yaklaşımlarınızdan kurtulmalısınız.

4 Kasım 2015 Çarşamba ASLAN Burç Yorumu:​

Sezgileriniz güçleniyor. Akşam saatlerinde dostlarınızla bir araya gelme planları yapacaksınız. Uzun süredir görüşemediğiniz sevdiklerinizi, özlediğinizi fark ediyorsunuz. Yakın dostlarınızla birlikte ortak çalışmaların içinde olacaksınız. Bugün, finans konuların gündeme gelmesiyle aklınız karışabilir.

4 Kasım 2015 Çarşamba BAŞAK Burç Yorumu:​

Çevrenizde renkli kişiliğinizden dolayı destek görüyor ve iyi bir dostluk örneği veriyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızla ortak çalışmalar içinde olacaksınız. Maddi konularla ilgili yeni konular gündeme gelebilir. Planladığınız işlerin rayına oturması için, çaba göstermeniz gerekiyor. Harcamalar konusunda dikkatli olmalısınız.

4 Kasım 2015 Çarşamba TERAZİ Burç Yorumu:​

Enerjinizi karşı tarafa rahat bir şekilde aktarabiliyorsunuz. Bugün, karşılıklı ilişkilerinizde paylaşımcı davranışlarınızla göz dolduracaksınız. Sezgilerinizden yola çıkarak birçok konunun üstesinden gelebileceksiniz. Uzun süredir mesleki anlamda beklediğiniz başarının çatısını oluşturmanın keyfini yaşayacaksınız.

4 Kasım 2015 Çarşamba AKREP Burç Yorumu:​

İşlek zekanızı ön plana çıkarmaktan her zaman hoşlanmıyorsunuz. Bugün, ketum davranışlarınızla çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Özellikle, duygusal ilişkinizde, partnerinizin düşünceleri çok önemli. Onun, düşüncelerine aykırı tavırlar içinde olabilirsiniz. Daha açık olmalı ve olaylara saydam yaklaşmalısınız.

4 Kasım 2015 Çarşamba YAY Burç Yorumu:​

Yatırım konusunda oldukça işlek zekanız var. Bugün, hem kendinizin sorunlarına çare bulurken, hem de çevrenizin yardımına koşabilirsiniz. Maddi konularda sağlam kararlar alıyorsunuz. Akşam saatlerinde eğlenceli ortamlarda olabilir ve dostlarınızla özlem giderebilirsiniz. Bugün iştahınız çok açık.

4 Kasım 2015 Çarşamba OĞLAK Burç Yorumu:​

Duygularınızdan oldukça emin olduğunuz bir gün içindesiniz. Düşüncelerinizde belli bir mantık ölçüsü var ve siz zamanı kendi lehinize kullanan ender kişilerden birisiniz. İleri vadede kalıcı olabilecek anlaşmalar peşindesiniz. Bugün, bazı olaylara yaklaşırken, duygusal etkileşimden uzak kalmalısınız.

4 Kasım 2015 Çarşamba KOVA Burç Yorumu:​

Sezgi ve mantık karmaşası yaşadığınız bir gün içindesiniz. İçsel sesinize güvenmelisiniz. Çevrenizde gelişen bazı olaylara karşı gerekli tavrınızı koyarken, kendiniz için en doğru kararı vermekte zorlanıyor ve çelişkiler yaşıyorsunuz. Maddi konularda çeşitli sürprizlerin gündeme gelmesiyle kafanız iyice karışabilir.

4 Kasım 2015 Çarşamba BALIK Burç Yorumu:​

Duygu yüklü bir gün içindesiniz. Kendinizle bitmeyen savaşlarınız var. Partnerinizle maddi çatışmalarınız olabilir. Kendi misyonunuz için verdiğiniz mücadelede her zaman haklı olmanız mümkün değil. Bugün, olaylara ılımlı yaklaşmakla, birçok kapının size açıldığını göreceksiniz. Fakat küçük risklere de dikkat etmelisiniz.