5 Mart 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumları

5 Mart 2015 Perşembe KOÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Fiziksel görünüşünüze önem veriyorsunuz fakat bazen, kendinizi bırakıyor, ne buldunuzsa üzerinize giyip işinize başlıyorsunuz. Bu şekilde davranmayın.
AŞK: Gururunuz aşkta sorunlar yaşamanıza sebep oluyor. Oysa, aşk iki kişinin ruh hallerinin bile ayni konulara tepki verdiği birliktelik olmalıdır. 
SAĞLIK:Genel yapınız son derece sağlıklı. Üstelik çoğu zaman yorgunluk nedir, bilmiyorsunuz. Sosyal yaşantınızın yoğunluğu enerjinizi düşürebiliyor.

5 Mart 2015 Perşembe BOĞA Burcu Yorumu:
İŞ: Sadık ve işini seven kişilerle birlikte motivasyonunuz artıyor. Organizasyon yeteneğinizin gelişmiş olması sizi çok yüklüyor.
AŞK: Artık onun fikirlerine biraz daha tepkisiz davranmaya çalışmalısınız. Çünkü, tartışmalarınız giderek alışkanlık haline gelmeye başladı.
SAĞLIK: Titiz bir yapınız olduğunu bilmeyen yok. Bu yüzden düzenli bir ev yaşamı kadar sizi mutlu eden bir konu yok. Bunu da başarıyorsunuz.

5 Mart 2015 Perşembe İKİZLER Burcu Yorumu:
İŞ: Yakın arkadaşlarınızın uğraştığı konulara karşı gıpta ile bakıyorsunuz fakat, bu arada kendi durumunuzun rahatlığını görmezlikten geliyorsunuz.
AŞK: Özgürlüğünüzün kısıtlanmayacağı ütopik aşklar peşinde olmanız, asla sizin suçunuz değil. Yaranmacı ruh hallerini sevmiyorsunuz.
SAĞLIK: yoğun iş temponuz yüzünden, sürekli ertelediğiniz problemleriniz, sizi zorlayacak ve yoracak bir şekilde karşınıza çıkabilir. 

5 Mart 2015 Perşembe YENGEÇ Burcu Yorumu:
İŞ: İçinde bulunduğunuz iş durumunuzda. bazı şeyleri hissediyor ve stratejinizi de kimseye sezdirmeden ve açık etmeden uygulamaya geçiyorsunuz.
AŞK: Sık sık vefasızlıktan yakınıyor ve dostlarınıza sitem ediyorsunuz. Hemen arkasından değişik çevrelerde değişik kişilerle iletişim kurabiliyorsunuz.
SAĞLIK:Çok çalışmaktan sıkılabilirsiniz. Fazla olmamak kaydıyla melankolik devreleriniz var. Bu dönemlerde uğraştığınız hobileriniz yararlı oluyor. 

5 Mart 2015 Perşembe ASLAN Burcu Yorumu: 
İŞ: Bugün, önemli olmayan bir olay nedeniyle gergin olabilirsiniz. Fakat, sizi iyice saran işiniz, bir zırh gibi çevresel olaylardan etkilenmemezi sağlıyor.
AŞK: Dışarıdan dalgasız deniz gibi görünen ilişkinizde, içten içe dalgalanmalar rahatsız edebilir. Burada size düşen görev; ona karşı biraz munis olmanızdır.
SAĞLIK: Mevsim değişiklikleri birçok kişide ruhsal etkilenmeler yarattığı halde, siz her ortamda kendinize eğlenecek zeminler bulabiliyorsunuz. 

5 Mart 2015 Perşembe BAŞAK Burcu Yorumu: 
İŞ: İş arkadaşlarınız her ne kadar sizi yeni projeler konusunda tutucu farz etselerde, bir işi iyice etüd etmeye çalışmanız normal.
AŞK: Aşkın ciddi bir mantık sınavı olduğunu her zaman, her yerde savunuyor ve yaşıyorsunuz. Bu yüzden tercihlerinizde zoru yaşıyorsunuz.
SAĞLIK: Yaşama tutkulusunuz. Bazen de, olaylara geriden bakar, komik yönlerini görürsünüz. Fakat, her an gergin ortamlara hazırsınız.

5 Mart 2015 Perşembe TERAZİ Burcu Yorumu: 
İŞ: Yıllardır dostluğunu sınadığınız ve yaşanan realitelerle kişiliğini kanıtlamış yakın çevrenizin sözlerini dikkate alın. Hiç bir şeyi yabana atmayın. 
AŞK: Bazen işin içinden çıkamaz hale gelmeniz sizi düşündürse de, sabırlı yapınız her şeyin üstesinden gelmenize yardımcı oluyor. 
SAĞLIK: Sevdiklerinizle bir arada yaşamaktan büyük keyif alan bir yapınız var. Fakat bu arada gereksiz zaman kayıplarınız sizi yoruyor.

5 Mart 2015 Perşembe AKREP Burcu Yorumu:
İŞ: Pratik ve hızlı düşünerek kendi kurallarınızı doğru uygulayan bir performans sergiliyorsunuz. Sizinle aynı düşünceye sahip olmayanlara da set çekebiliyorsunuz.
AŞK: Partnerinizin karşı cinsle olan arkadaşlıkları konusunda onu haksız yere üzüyorsunuz. Bu tür takipçiliğiniz onun üzerinde ters tepki yaratıyor. 
SAĞLIK: Sadece kendi sağlığınız değil, yakınlarınızında her türlü problemleri ile uğraşmanız sizi her zaman tercih edilen kişi haline getiriyor. 

5 Mart 2015 Perşembe YAY Burcu Yorumu:
İŞ: İnsanlarla konuşurken, ipler sizin elinizde ise sorun yok. Fakat, ağresif bir şekilde size cevaplar veren kişilere çok sert davranıyorsunuz.
AŞK: Partnerinizin sürekli dile getirdiği; zaman içinde parasal değerlerin değişkenliği konusunda biraz daha yapıcı olmalısınız. .
SAĞLIK: Rejim konusunda hergün kendinize değişik şeyler buluyor ve etkileniyorsunuz. En doğru yöntem, sizi aç bırakmayacak uygulamalardır.

5 Mart 2015 Perşembe OĞLAK Burcu Yorumu:
İŞ: İş konusunda konuşurken, arkadaşınızın sizi dinlemesinden rahatsız oluyor ve bunu davranışlarınızla hissettiriyorsunuz. Bu kadar abartmayın.
AŞK: Hergün neşe ile başladığınız ve ona karşı hislerinizde coşku yaratan duygularınız, bir telefon konuşması ile alabora oluyor.
SAĞLIK: Her konuyu gözünüzde fazla büyütmeniz yüzünden, sinir katsayınız her an artmaya hazır. Olayların sebebi öncelikle sizin hatanız. 

5 Mart 2015 Perşembe KOVA Burcu Yorumu:
İŞ: İş konusunda bunaldığınız anlarda, sevdiğiniz kişilerle bir 'çay molası' sohbetleriniz sizi tekrar sabah saatlerindeki enerjinize döndürüyor.
AŞK: Partnerinizin maddi sıkıntıları ile ilgili olarak, sözlerinizle verdiğiniz destekler onu yılgınlıktan kurtarıyor, güç veriyor.
SAĞLIK: İnsanlara karşı olan samimi davranışlarınız, sık sık suistimal ediliyor ve hiç gereksiz yere kafanız meşgul ediliyor.

5 Mart 2015 Perşembe BALIK Burcu Yorumu:
İŞ: Sessiz ve sakin bir şekilde göreviniz yaparken, kafanıza takılan özel sorunlar sizi işten uzaklaştırıyor. Oysa, tam aksi bir şekilde işinizle bu duygularınızı bastırın.
AŞK: Partnerinizin anlattığı ve paylaşmakla rahatladığı konu ile ilgili olarak, kendinize bu durumdan görev çıkartmalısınız. Her ikiniz için de yararlı olacak. 
SAĞLIK: Kendinizi iyi hisetmemeniz için hiç bir neden yok. Sadece, gelişen olayları yaşam süreci içinde olması gereken olaylar olarak değerlendirin.