6 Ocak 2015 Salı Günlük Burç Yorumları

6 Ocak 2015 Salı KOÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Sabırsız ve tavizsiz bir şekilde işin üzerine gittiğiniz zaman, bir çok noktada daha sonra problem olacak pürüzler yaratıyorsunuz. 
AŞK: Sevdiğiniz kişinin sizden beklediği eşya konusunda uzun uzun düşünülecek bir yan yok. Onu daha fazla meraklandırmayın.
SAĞLIK: Onunla ilgili coşkulu bir gündesiniz. Bu nedenle yanlış duygulara kapılabilir ve sonradan üzülebilirsiniz, dikkatli olun.

6 Ocak 2015 Salı BOĞA Burcu Yorumu:
İŞ: İnsanın her ortamda adapte olabilmesi için yapacağı tek şey; çevresine karşı iletişim düzeyi yüksek seviyelerde tutmasıdır. Bu konuya özen gösterin. 
AŞK: Sevdiğiniz insanın davranışları nedeniyle bazen çileden çıkıyor ve sinirlerinize hakim olamıyorsunuz. Bu konuda tamamen haklısınız.
SAĞLIK: Aşırı sıcağı sevmiyorsunuz, fakat kış mevsimini yaşadığımız şu günlerde kendinizi korumalı ve boğazlarınıza özen göstermelisiniz.

6 Ocak 2015 Salı İKİZLER Burcu Yorumu:
İŞ: Sizinle ilgili-ilgisiz bütün konularda ahkam kesmeyi bırakın. Gerçekten iyi bildiğinize inandığınız konularda her türlü çevresel aktiviteyi yapın.
AŞK: Arkadaş çevrenize yeni katılan bir kişinin size olan ilgisini fark etmemek elde değil. Siz de ona karşı boş değilsiniz. 
SAĞLIK: Bugün zihniniz oldukça dağınık ve karışık. Olayları toparlamak isterken, kendinizi fazla yoruyorsunuz.

6 Ocak 2015 Salı YENGEÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Bugün olumsuzluğunuz üstünüzde. Bu nedenle çok fazla çevrenizle haşır neşir olmayın. Çünkü, geri dönemeyeceğiniz olaylara sebebiyet verebilirsiniz. 
AŞK: Onun işlerinin yoğunluğu, bu şekilde davranışlar sergilemesine meydan vermemeli. Bugün, bozuk olan sinirlerinizin üzerine bir de bu tutumu kaldıramazsınız.
SAĞLIK:Önünüze her gelen ilacı içmemelisiniz. Özellikle sinir ilaçları sizde yan tesir yapıyor sakın unutmayın. 

6 Ocak 2015 Salı ASLAN Burcu Yorumu:
İŞ: Kendinize olan güveniniz sizi bazen çok cüretkar yapıyor.Fakat, mantıklı olan yanınız ağır basıyor ve gereken adımı atıyorsunuz. Güçlü enerjiniz sizi yanıltabilir.
AŞK: İki güçlü karakter, sevgi köprüsünden geçmeye çalışıyorsunuz. Bu engeli geçene kadar davranışlarınızdan biraz taviz verebilirseniz, kazançlı çıkacaksınız.
SAĞLIK: Dolaşım sisteminize dikkat etmeli, özellikle yaşı ilerlemiş olanlar bir hekim kontrolünden geçmelidirler.

6 Ocak 2015 Salı BAŞAK Burcu Yorumu:.
İŞ: Üslerinizin ve çevrenizin size bakış açıları çok olumlu. Bu nedenle size sunulacak fırsatlar olabilir. Geride kalan olumsuzlukları unutun.
AŞK: Eşinizle birlikte tutturduğunuz vakur ve ciddi tavırlar sizi biraz rahatsız ediyor. Daha bir şen şakrak ortamlar aramaya başladınız.
SAĞLIK: Gün içinde gözlerinizi dinlendirmekte fayda var. Okuma alışkanlığınız varsa bir müddet ara vermelisiniz.

6 Ocak 2015 Salı TERAZİ Burcu Yorumu:
İŞ: İş arkadaşınızın ast veya üst olması önemli olmamalı. İşi akışında üzerine düşen sorumluluğu aksatarak, zincirin dönmesini engelliyor.
AŞK: Geçmişle ilgili nostaljik anılarınızı paylaşabileceğiniz insanların varlığı sizi mutlu ediyor. Sizin bu halinizi, aşırı olmaması şartıyla partnerinizde paylaşıyor. 
SAĞLIK: Teknolojinin günden güne gelişmesiyle artan dünya ile daha iç içe olma konusu, sizi sıkıyor. Arada bir hiç haber alamadığınız ortamları özlüyorsunuz.

6 Ocak 2015 Salı AKREP Burcu Yorumu:
İŞ: Yapmayı hedeflediğiniz işle ilgili olarak, desteğini beklediğiniz kişiye karşı davranışlarınızda daha dikkatli ve sağduyulu olun. Çünkü, o çok hassas.
AŞK: Sevdiğiniz insanı o kadar kararsız bir duruma sokuyorsunuz ki, neredeyse kendine olan güveni kaybolacak. Onu bu kadar boğucu sevmeyin.
SAĞLIK: Bırakın, biraz da başkaları sizin yerinize düşünsün. Fazla sorumluluk alıyor ve bedeninizi zorluyorsunuz.

6 Ocak 2015 Salı YAY Burcu Yorumu:
İŞ: Bugün, çok canlı bir gününüzdesiniz. Hiç gereksiz yere verdiğiniz sözlerden dolayı canınız sıkılıyor ve sinirli oluyorsunuz.
AŞK: Onunla ilgili konularda kendinize ve sezgilerinize bu kadar fazla güvenmeniz; çok sık hata yapmanıza, ortalığı germenize neden oluyor. 
SAĞLIK: Son günlerde gereğinden fazla çalışıyor ve elinizdeki işleri bir an önce bitirmeye özen gösteriyorsunuz. Biraz dinlenmelisiniz.

6 Ocak 2015 Salı OĞLAK Burcu Yorumu:
İŞ: Yaşamın her adımında bir yerlere, bir konuya kendi çabanızın hakim olmasını istiyor, emek vermeden bir şeylere sahip olmak istemiyorsunuz.
AŞK: O, bunu söylemiş, bir diğeri şunu anlatmış gibi konuşmaları sevmiyorsunuz. Partnerinizle de bu tür konulara girmekten hoşlanmıyorsunuz.
SAĞLIK: Eklem yerlerinize dikkat etmelisiniz. Yaşı ilerlemiş olanlar, için romatizma hastalıklarına meyilleri artıyor.

6 Ocak 2015 Salı KOVA Burcu Yorumu:
İŞ: Hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da siz de sürekli bir huzursuzluk kaynağı yaratıyor. 
AŞK: Sevdiğinize karşı kesinlikle gizlilik içinde olmayın. Çünkü, o size nasıl davranıyorsa; kendisine de ayni şekilde davranılmasını istiyor.
SAĞLIK: Eğlenmeyi ve eğlendirmeyi sevdiğiniz için sürekli hareket halindesiniz. Üstelik bu mevsim güçsüz oluyorsunuz unutmayın.

6 Ocak 2015 Salı BALIK Burcu Yorumu:
İŞ: Yakın arkadaşınızla kurduğunuz samimiyeti, iş yerinizdeki diğer ortamlara da yaymalısınız. Bu sizi daha da motive edecek.
AŞK: Sevdiğiniz kişiye karşı gerçekten sadıksınız. Fakat, ilginizi her zaman ayni seviyede tutamıyorsunuz. Bu da onu kuşkucu yapıyor.
SAĞLIK: Yemeklerinize dikkat edin ve gelişi güzel yerlerden uzak durun. Sindirim sisteminizin hassas olduğunu biliyorsunuz.