8 Aralık 2015 Salı Günlük Burç Yorumları

8 Aralık 2015 Salı KOÇ Burç Yorumu:

Dost bildiğiniz insanların gerekli desteği sizi güçlendiriyor. Yalnız yaşayan Koç'lar; duygularınızdan emin olmak için beklediğiniz takdirde yanlış yaparsınız. Bugün, çevrenizde olumlu gelişmeleri takip etmelisiniz. Aile içi olaylarınız gündeme gelecektir. Aradığınız huzuru ve özgürce davranışlarınızı ancak evinizde gerçekleştirebilirsiniz. 

8 Aralık 2015 Salı BOĞA Burç Yorumu:

Çalışkanlığınızı becerilerinizle süslerken, hırsınız da aşırıya kaçmamaya çalışıyorsunuz. Bugün, hedeflerinizi belirlerken, içsel güvenliğinizi vurgulayan unsurların çok önemli olduğunu siz de biliyorsunuz. Mars ve Venüs karşıt evinizde ilerlerlerken hedeflediğiniz konularda oldukça başarılısınız..

8 Aralık 2015 Salı İKİZLER Burç Yorumu:

Önünüze çıkan engelleri istediğiniz gibi aşabilirsiniz. Üstelik sabrınızı deneme şansınız da bulacaksınız. Bugün, konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz. Hata yapmaya çok açıksınız. Olaylara çok fazla anlam yüklüyorsunuz. Derin bir kavrama yeteneğiniz var fakat yüzeysel davranarak, bu özelliğinizi ortaya çıkarmak istemiyorsunuz. 

8 Aralık 2015 Salı YENGEÇ Burç Yorumu:

İŞ: İddialı bir şekilde ortaya attığınız sıra dışı konular var. Yaşamın her noktasında çelişkiler yakanızı bırakmasa da, haklı olduğunuzu zaman gösterecektir. Küçük detayların canınızı sıkmasına izin vermemeli, duygusal konularda geleneksel davranışlardan uzaklaşarak düşünceleriniz netleştirmelisiniz.

8 Aralık 2015 Salı ASLAN Burç Yorumu:

Kendinizden emin çıkışlarınızla, zor ve imkansız görünen iş konularında herkesi ikna ediyorsunuz.Bugün, ailenizle birlikte bir takım duygusal ilişkilerinizin yorumunu yapabilirsiniz. Onların fikirlerinin sizin için ne denli önemli olduğunu, partnerinizin de anlamasını istiyorsunuz. Karşılıklı güvene dayanan bir ilişki arzuluyorsunuz.

8 Aralık 2015 Salı BAŞAK Burç Yorumu:

Sizden bekledikleri konuda hiç vakit geçirmeden, somut fikirlerinizden oluşan anlaşılır bir taslak hazırlayın. Maddi konularda yeni olaylara ihtiyacınız var. Bugün, hayal ettiğiniz konuları gündeme getirmek için; mantıklı kişilerin desteğine önem vermenize rağmen, bazı konularda oldukça çekimser davranıyorsunuz. 

8 Aralık 2015 Salı TERAZİ Burç Yorumu:

Dengeli yapınız yüzünden; her olaya oto kontrol sisteminiz dahilinde, akıllıca çözümler getiriyorsunuz. Bugün, hayallerinizle bazı gerçekler arasında gerekli köprüyü kurma çabaları içindesiniz. Çocukları olanlar için, onların sağlığı ile ilgili bir takım problemler gündeme gelebilir. Onların sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. 

8 Aralık 2015 Salı AKREP Burç Yorumu:

Mars ve Venüs'ten olumlu etkiler alıyorsunuz. Ortaklıklar konusunda partnerinizin fikirleri ön planda olacak ve birlikte alacağınız kararlar gündeme gelecek. İş yaşantınızla ilgili bazı konular kafanızı kurcalayabilir. Enerjinizin yüksek olması nedeniyle olaylara öfke dolu yaklaşabilirsiniz. Sabırlı olursanız; başarı sizin olacak, unutmayın.

8 Aralık 2015 Salı YAY Burç Yorumu:

Olayları düşünürken kendinizden başka hiç kimseye hak vermek istemiyorsunuz. Bugün, derin ve anlamlı düşünceler içindesiniz. Karşı cinsle ilgili bazı tereddütleriniz var ve onunla bu konuyu konuşarak açıklık getirmelisiniz.

Her şeyi çok farklı boyutlarda algıladığınız için, sizi anlamaları zor. Boğaz enfeksiyonlarına dikkat etmelisiniz. 

8 Aralık 2015 Salı KOVA Burç Yorumu:

Duygusuz olmadığınız kesin, fakat olaylara fazla mantık çerçevesinde bakmanız da hatalı.

Yalnız kaldığınız zaman, eski olayları düşünmeden edemiyorsunuz. Kızdığınız tek şey yine kendiniz. Sağlığınızla ilgili fazla probleminiz yok. Sadece akut gelişen rahatsızlıklara karşı tedbirli olun. Ayaklarınızın sağlığına özen göstermelisiniz. 

8 Aralık 2015 Salı BALIK Burç Yorumu:

Duygularınızın sizi yanıltabileceği bir gün. Çevrenizi dinlemeden karar vermemelisiniz. Üstlerinizle takışmak istemiyorsanız, ani gelişen olaylardan kendinizi sakınmalısınız. Bugün, özellikle dikkatli olmalısınız. Kendinize güvenmek zorundasınız. Olaylar her geçen gün şekil değiştirerek karşınıza çıkıyor.